TEST af Bisgaard sneakers og Pom Pom begyndersko fra Growingfeet.dk – Testfamilien
TEST af Danmarks hjemmebanetrøje VM 2018 med tryk fra Unisport.dk

TEST af Bisgaard sneakers og Pom Pom begyndersko fra Growingfeet.dk

To af vores testere har testet lækre sko fra Growingfeet.dk.

Vores tester Christine har sammen med datteren Josephine på 5 år testet Bisgaard sneakers fra Growingfeet.dk

Christine fortæller:
“Josephine er (som nok de fleste piger) ret så glad for rosa, glimmer og sølv. Derfor blev hun selvfølgelig ovenud lykkelig, da vi modtog de fedeste, virkelig pigede sneakers i mærket Bissgard fra Growingfeet.dk” 
De smukke sneakers er af rosa ruskinds fra Bisgaard med fint sølvfarvet print. God fast hælkappe. Skoen lukkes let med to velcro remme og har en god fleksibel sporty gummisål.

Skoene er robuste og perfekte til Josephines aktive liv i f.eks. børnehaven. Godt nok er hun en pige, men ikke en pige der sidder ret meget stille på sin numse 🙂

Skoene har derfor været udsat for lidt af hvert, af den lille pige!

Mødre til mødre kender de fleste nok, at man gerne liiiige i starten vil have, at børnenes sko ser pæne ud og man derfor gerne bruger de nye sko til pænt brug, inden de ryger med i børnehaven, ikke? Sådan har jeg det i hvert fald og Josephine var HELT ENIG!

Josephine har før haft Bissgard sko og de sidder rigtig godt på hendes brede fod med høj vrist. Jeg er ret stor fan af gummisålen, det får altså skoene til at holde til NOGET mere.

Som sagt er skoene blevet udsat for lidt af hvert og ser nu sådan her ud; Jeg synes de holder sig utrolig godt, de er nemme at tage på og er meget solide! Perfekt både til pænt brug og til hverdagsbrug.
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Sneakers er næsten et must for børn i de fleste aldre til forår, sommer, efterår.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Der er kun almindelige brugstegn at se på skoene og kvaliteten er i top!

Pris: GOD – Skoene koster 699,- men er faktisk lige nu, på tilbud til 499,-

Daniella fortsætter:

Vi har fået æren at teste et Par fine Pom pom nybyndersko fra Growingfeet. Vi valgte dem i en let pudder farve for at de kunne udstråle forår og sommer. Det er Novahs første par sko, de vil blive testet i hverdagens almindelige brug. De er med en masse små fine huldetaljer, lak og snørebånd.
De er fuld af fine detaljer, en meget let sko, den er nem at få de små fødder ned i og virker til at sidde godt. De er nemme for Novah at løfte, både til at gå med og når der skal løbes.
De er blevet brugt til både hverdag og fest, både til leg i sandkassen, i dagplejen men har også fået en klud og kunne blive brugt til fest. Nu er de blevet brugt til alt i 3 uger og de står stadig rigtig pæne både i farven men også minimalt af ridser trods den lyse farve.
Jeg vil helt klart anbefale disse sko, Novahs fødder har hverken været klemte eller varme i forbindelse med brugen af disse sko, det bliver en sko vi kommer til at bruge fremover, den virker yderst behagelig for hendes fødder. Prisen er fin og en alle kan være med på. Skoen får topkarakter herhjemme – der er intet at sætte en finger på.
Vores vurdering bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg kan helt klart anbefale denne sko hvis man overvejer Prewalker sko! Den har en masse gode egenskaber som passer til de smås behov.
Holdbarhed: MEGET GOD – de kan godt nok holde til meget, de er udsat for lidt af hvert i denne alder, vi er meget imponeret.
Pris: GOD (599 kr.) – prisen er god i forhold til hvilken fornuftig og god sko man får, både med udseende og at skoen er så god for de små fødder gør at prisen er godt sammensat med hvad man får.
Kvalitet: MEGET GOD – skoene holder til alt det som et lille barn udsætter dem for, de modtager selvfølgelig småridser, men det er meget begrænset, nemme at tørre.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Danmarks hjemmebanetrøje VM 2018 med tryk fra Unisport.dk