TEST af Graco klapvogn – Model GRACO EVO Avant klapvogn, Bretton Stripe – Testfamilien
TEST af Graco klapvogn - Graco Mirage

TEST af Graco klapvogn – Model GRACO EVO Avant klapvogn, Bretton Stripe

Vores tester Camilla har sammen med datteren Fleur på 2 år testet GRACO EVO Avant klapvogn, Bretton Stripe.

Camilla fortæller:

“Vi har testet klapvognen fra GRACO i ca. 3 uger, både til daglig brug til/fra vuggestuen men også på dagsture som indebar lur.

Klapvognen har utrolig mange funktioner og er nem at håndtere. Evo Avants sædet er vendbart – så barnet både kan kigge frem – men også tilbage mod dig når du går ture. Denne funktion betyder meget hos os – da Fleur oftest gerne vil holde øje med os når vi går tur.”
“Vognen kan både blive til en duovogn og har endvidere også et travelsystem – så den kan bruges fra barnet er nyfødt til ca. 3 år.
Ryglænet kan justeres fra siddene, hvilene til liggende. Jeg er overrasket over hvor godt barnet ligger – når ryglænet er kørt helt tilbage. Fodstøtten kan justeres – så barnet kan komme i en fuldstændig vandret position når det skal sove.

Der er en frontbøjle på – som barnet kan holde ved når vi er på tur. Det giver både en god tryghed – men er også rart for barnet, at have noget at holde fast i.

Håndtaget kan justeres i højden – så både Morten og jeg kan gå med klapvognen uden at gå på kompromis med højden af håndtaget. Håndtaget har læderlook og er meget behageligt at holde fast om.”
“Stellet kan foldes let med en hånd – og fylder nærmest ingenting når det er sammenklappet. Den har en perfekt rejsestørrelse og kan uden problemer medtages på rejse.

Kalechen kan trækkes langt ned foran klapvognen – så barnet får tilpas skygge. Den har endvidere en mulighed for ekstra forlængelse af kalechen – hvor kalechen kun har myggenet. Dette giver barnet mere luft – når det fx skal sove i klapvognen.

Med til klapvognen hører både kørepose og regnslag.

Hjulene fortil kan låses så de ikke kan dreje – men kan omvendt også laves om til drejehjul. Så det kan man selv regulere alt efter hvilke ønsker man har og hvilket underlag man går på.

Selen er en 5 punktsele – hvilket betyder at barnet er godt fastspændt ved kørsel. Der er endvidere ”puder” på de øverste seler med ”læder-look” som gør selerne mere behagelige for barnet.

Vognen har et utrolig smukt design med grå kaleche og gråt stof på området hvor barnet sidder. Indeni kalechen er den hvid med blå striber – som gør den speciel og anderledes. Der er flere flotte ”læder” detaljer på klapvognen – hvilket gør den mere eksklusiv at se på.”
“Under klapvognen er der et stort og rummeligt indkøbsnet – hvor der er god plads til alverdens udstyr til udflugten.

Vi har som tidligere nævnt, både testet vognen på almindelige gåture, men Fleur har også haft den med på længere dagsture – hvilket også har indbefattet at hun skulle sove lur i den. Vognen har levet fuldt op til vores forventninger – dog er den lidt ”let” i konstruktionen – hvilket nogen gange godt kan virke lidt billigt.

Fleur har været super glad for klapvognen – og har også brugt den til hendes tøjdyr og dukker på vores mange traveture.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Klapvognen kører upåklageligt og er nem at have med og pakke sammen

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har kun testet klapvognen i 3 uger – men den virker meget robust i materialet. Der er 1 års garanti på klapvognen.

Pris: GOD – 3.299 kroner.

Kvalitet: GOD – kvaliteten vil jeg vurdere ligger over middel. God og solid klapvogn – som også kan bruges som rejseklapvogn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Graco klapvogn - Graco Mirage