Mor-tid hos hårkunsteren – herunder en særlig Map Coding håranalyse – Testfamilien
TEST af Soundliving Explorer trådløse høretelefoner

Mor-tid hos hårkunsteren – herunder en særlig Map Coding håranalyse

<indeholder reklame>

Som mor kan det være rart engang i mellem at trække stikket et par timer og bare lade sig forkæle. Mie har besøgt Hårkunsteren i Helsinge og er blevet forkælet med en helt særlig behandling – herunder en særlig Map coding, som egentlig er det selve testen går på. Men hele oplevelsen er beskrevet her.

Hårkunsteren ligger på Frederiksborgvej 10 i Helsinge og drives af de to søstre Charlotte og Sabrina, som har været frisører i hhv. 11 og 8 år. Der er åbent mandag + onsdag  fra kl. 8-20, tirsdag +torsdag kl. 7-20, fredag kl. 8-14 samt hver anden lørdag fra kl. 8-16.

Mie fortæller:

“Først og fremmest vil jeg fremhæve, at det var super fedt at kunne få en tid så sent som kl. 17.30, selvom det var en længere behandling jeg havde i vente. Jeg skulle farves og klippes, som jeg normalt bliver ved et frisørbesøg, men denne gang fik jeg også en særlig test af mit hårs behov – en såkaldt Map coding, som er en del af Wella System Professional og som jeg er meget imponeret over. Blot en enkelt behandling kunne gøre underværker – mit hår var silkeblødt da jeg fik derfra.”

Salonen

“En ting jeg gerne vil fremhæve er selve salonen. Den er ikke særlig stor, men den er virkelig hyggelig – den har sådan en lidt hjemlig stemning.”

“Der er også et fint lille hjørne til ungerne og selvfølgelig blev der sørget ordentligt for mor her.”

Behandlingen

“Min behandling bestod af striber og klip og så valgte jeg for første gang nogensinde af få vokset både bryn og overlæben. Har længe været irriteret over de små dun, som jeg bare ikke synes er særlig pænt til en kvinde. Sabrina fortalte, at der faktisk var rigtig mange kvinder der fik det gjort og at de hår som kommer ud igen er bløde og ikke som når man fx. skraber sig på benene. Det gjorde AVS – men er faktisk rigtig glad for at jeg gjorde det.”

“Efter at farverne var mixet og striberne lagt, blev jeg sat i en varmestol. Den larmede overhovedet ikke – så det var virkelig skønt.” 

“Min map coding behandling bestod af 5 forskellige produkter og et produkt jeg virkelig vil fremhæve er hovedbundslotion. Det var SÅ skønt og jeg har længe lidt af lidt tør hovedbund.

Som I kan se er der virkelig sket noget.”

Før billede

Efter billede

“Sabrina, som var min frisør er utrolig sød og imødekommende, så der var samtidig en rigtig hyggelig stemning. Kan på det varmeste anbefale salonen og kommer helt sikkert igen.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle (med hår på hovedet) har brug for en tur til frisøren i ny og næ. Uanset om det er den helt store tur eller blot en lille klipning.

Holdbarhed: GOD – Jeg går selv til frisøren en gang hver 6.-8. uge. Det kunne jo være fint, hvis der kunne være længere tid imellem, men når man som mig har valgt at farve håret, så er det altså bare pænest hvis det bliver holdt ved lige.

Pris: GOD – en dameklip koster 380 kr., farver med stanniol i mellem langt hår 675 kr. Farvning af bryn inkl. retning 120 kr. Så samlet for hele den tur jeg fik – ca. 1.200 kr., hvilket er en god pris sammenlignet med at jeg ofte kan komme til at betale 1.500 -1.800 kr. for samme behandling i andre salonner.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne, behandlingen, omgivelserne – kan kun give MEGET GOD til kvaliteten.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Soundliving Explorer trådløse høretelefoner