TEST af Soundliving Explorer trådløse høretelefoner – Testfamilien
LEGO HOUSE FYLDER 1 ÅR - TESTFAMILIEN SKYDER FØDSELSDAGSFESTEN I GANG (MED EN FED KONKURRENCE)

TEST af Soundliving Explorer trådløse høretelefoner

Vores testere Sofie og Pia har begge testet trådløse headsets fra Soundliving.

Sofie fortæller:
”Vi modtager en halvstor papkasse, med en ellers ret så lækker indpakning af de nye høretelefoner, som vi skal teste af i en periode. Mads har længe snakket om at han ønskede sig et par, så han kunne høre podcasts og støvsuge med musik i ørerne. Jeg skal afprøve dem til træning og se hvordan de virker til en tur på stranden.”

”Første test kan påbegyndes rimelig hurtigt, da vi støvsuger flere gange om ugen, eftersom at døren står åben og sand, vand og jord slæbes ind fra bare børnetær. Vi skal først og fremmest lige hitte ud af hvordan de virker, men med den lille brugsanvisning går det ret snildt. Mads får koblet sin telefon på hørebøfferne og han kan starte støvsugningen. De sidder virkelig lækkert og både
ham og jeg passer dem fint, selvom vores hovedstørrelser er forskellige. Musikken går rent igennem og med en klar og behagelig lyd.”

”Senere samme dag, tager jeg dem med på stranden. Jeg har fået et par timers alene tid og kan derfor nyde at kunne ligge med lukkede øjne og lytte til min ynglings musik. Det bliver dog liiiidt varmt at ligge der med høretelefonerne på, i 30 graders varme – men så er det godt at en dukkert nemt kan erhverves.”

”Jeg løber hjem fra stranden for at teste hvordan de sidder på hovedet under lidt vildere beskæftigelse. Men oplever kun at det er behageligt og at det særligt er rart at de er trådløse. Det har altid været et at de største irritationsmomenter med de ikke trådløse høretelefoner jeg indtil nu har brugt.

Til sidst tester manden dem af dagligt ved at skulle lytte til hans undervandspodcast og dette fungerer også upåklageligt. Det er lige så han ikke kan høre hvad vi andre siger og bliver lukket helt ude fra omverdenen.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi bruger faktisk høretelefoner til mange ting i vores hverdag, så for os har de stor nytteværdi.

Holdbarhed: MEGET GOD – De virker utroligt holdbare og da de lever op til det vi har af forventninger til et par høretelefoner, som sidder godt på hovedet og hvor lyden går skarpt og klart igennem er holdbarheden i top.

Pris: MEGET GODHøretelefonerne koster 999 kr. Det synes jeg er en meget normal pris. Det er selvfølgelig lidt dyrt for nogens pengepung, men ifht kvaliteten og det produkt man får, så synes jeg det er ok.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten taler for sig selv og der er ikke så meget at sige, end at kvaliteten er i top.


Pia fortæller:
“Jeg var helt oppe og køre over at skulle teste Soundliving Explorer trådløse høretelefoner, da jeg virkelig er træt af at ledningen på mine nuværende høretelefoner ofte ligget krøllet sammen eller hænger og dingler samt er i vejen når jeg er ude og gå tur.”

Dog var jeg en lille smule spændt på om de trådløse høretelefoner ville kunne levere lækker lyd, eller om den manglende ledning ville gå ud over lydkvaliteten.

Da jeg modtog pakken med høretelefonerne i, var det første som faldt mig i øjnene, at de havde en spilletid op til 20 timer. Dette var jeg også meget spændt på at teste af.

Skyndte mig at sætte dem til ladning så de kunne blive klar til brug.

Da jeg skulle koble den sammen med min iphone, kunne jeg ikke finde den via min bluetooth. Min kæreste prøvede også med hans iphone og havde også lidt problemer, men kort efter havde vi enheden på begge telefoner.

Der følger ikke den helt store brugervejledning med, men en lille en på ca 8×6 cm, hvilket jeg er stor fan af. Vejledningen indeholdt alt det jeg havde brug for, og der stod ikke en masse unødvendig info. Jeg er stor fan af størrelsen på brugervejledningen, da den ikke fylder så meget og derfor går der ikke så meget papir til for at producere den.

Jeg har brugt mine trådløse høretelefoner meget til gåturen med hunden samt barnevognen, og her har det virkelig være dejligt at være fri for ledningen.

Fra jeg tænder mine høretelefoner til den har fundet enheden på min Iphone via bluetooth, går der et split sekund, og der er musik igennem. Det er virkelig lækkert at det bare fungerer. Jeg synes betjeningen er nem og alle kan være med på dette niveau.

Jeg har været tilfreds med lydisolationen som de kompakte over-ear-puder giver. Jeg synes puderne sidder fint og strammer ikke, dog kunne jeg personligt godt have tænkt mig at de var mere aflange i formen, så de havde passet bedre til ørets form. Mine øre kan lige være inde i dem uden at de skal “presses lidt sammen”, men tænker umiddelbart at en mands øre er større end mine, og derfor vil der blive lidt kamp om pladsen.

Jeg er vild med måden man justere høretelefonerne på, således at alle kan passe den.
Jeg har desværre savnet at have en æske til at gemme dem væk i, fx når jeg har været på farten og skulle pakke dem væk eller ned i tasken. Jeg har derfor lagt dem frit ned i min taske, men desværre oplevet at min vandflaske éne gang, havde trykket på tænd knappen, og brugt det sidste af min strøm. Så den fejl har jeg lært af.

Jeg er stor fan af den lange holdbarhed på batteriet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Virkelig brugbar til store og små hoved og til fysisk aktivitet.

Holdbarhed – MEGET GOD: Virker til at være i god kvalitet og nogle lækre materialer. Jeg har svedt med mine på, og været ude i regnen, uden at det ses på dem.

Pris – GOD: Prisen for de ledningsfrie høretelefoner er 999 kr, hvilket jeg synes er en god pris for så funktionelt et produkt.

Kvalitet – GOD: Kvaliteten er i top, designet er lækkert og man er ikk i tvivl om at det er god kvalitet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEGO HOUSE FYLDER 1 ÅR - TESTFAMILIEN SKYDER FØDSELSDAGSFESTEN I GANG (MED EN FED KONKURRENCE)