TEST af trådløse og vandtætte høretelefoner SL77 active fra SOUNDLIVING – Testfamilien
TEST af bambustøj fra HUST AND CLAIRE

TEST af trådløse og vandtætte høretelefoner SL77 active fra SOUNDLIVING

Trine har testet Soundliving høretelefoner SL77 active

Trine fortæller:

“Jeg har altid dyrket en del sport, men har holdt pause her i mine 30’ere pga. graviditeter og børn. 1.januar besluttede jeg mig for, at det nu var min tur til at blive stærk og sund igen. Jeg har derfor løbet 2-3 gange om ugen og træner funktionel træning 2-3 gange om ugen også.

Der findes to type løbere; dem med musik i ørerne- og dem uden. Jeg er uden tvivl den type med musik i ørerne. Derfor var jeg helt vild over at skulle teste de her trådløse høretelefoner fra Soundliving.

De kom i en lille, lækker æske, som ser enormt indbydende ud. Der er flere muligheder for at udskifte dimserne til øret, så de passer i størrelse. Der fulgte (heldigvis) også en lille brugsanvisning med, hvilket jeg har måtte kigge på et par gange. De lover, at de er vandafvisende, at de er uden ledning og in-ear, og at er de nemme at betjene, fordi der kun er 1 knap. Selve tilslutningen er mega nem. Du finder din telefon via bluetooth, så connecter de og så kan du afspille din musik præcis, som du plejer. Jeg ladede dem op i en times tid inden første brug med usb-kablet, der fulgte med. 

Min første løbetur med dem på var lidt udfordrende, fordi der netop kun er 1 knap. Jeg fik ringet op til sidste person jeg talte med, og jeg fik trykket på næste sang et par gange. Men allerede på næste tur, fik jeg ikke ramt knappen længere, når jeg lige skulle rette på øret. Fordi det skulle jeg et par gange. Jeg fandt dog ud af, at det var fordi, at der er forskel på mine ører ift. størrelse, så efter jeg skiftede, var der ingen problemer. Nu kommer det fede. Jeg plejer at løbe med armbånd med telefon og ledningen “holder” jeg gerne i hånden. Her er der ingen ledning, så jeg kunne mærke, at jeg ikke spændte i højre arm, som jeg plejede. Lyden er  fin, iøvrigt og når man har lært funktionerne at kende, er det nemt at navigere i de forskellige features.

Jeg havde dem også med i svømmehallen. Desværre kunne jeg ikke tage et billede i selve svømmehallen, men de holdte, hvad de lovede- der var lyd på. Dog var min telefon for langt væk til at jeg kunne svømme og høre musik hele tiden, men jeg ville blot teste, om de var vandtætte. Det er de, men jeg er ikke helt overbevist om, at de forbliver vandtætte, hvis jeg svømmer længe med dem. De lover dog tæthed i op til 30 minutter ned til 1 meters dybde. Men som tidligere triatlet, så er det de færreste høretelefoner, der er helt vandtætte- og iøvrigt svømmer man sjældent med musik. Til gengæld havde jeg dem på i varmtvandbassinet, og der kom vand på uden problemer. Der var godt nok mange mennesker, der gloede mærkeligt på mig.

Selve designet er fint og bøjlerne rundt om ørerne er med til at holde dem godt på plads.

Jeg har brugt dem flittigt under løbeture- både i det fri og især på løbebånd, da det er rart, at der ikke er nogen ledning, man skal holde styr på. Jeg har også anvendt dem under træning, og der er det endnu bedre, at der ikke er nogen ledning, der kommer i karambolage med en kettlebell.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

Min vurdering bliver følgende:

Lege/nytteværdi: GOD – Hvis man er aktiv i hverdagen, så er det virkelig en god gadget at have – især pga. den trådløse funktion

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – jeg synes, at kvaliteten virker god. Prisen taget i betragtning, så får man ok meget for pengene. Der er 9 timers batterilevetid, og de skal derfor sjældent lades op.

Pris: GOD. Du kan snildt få billige in-ear øretelefoner andre steder, men de er altså ikke ligeså fede at se på og der er ikke en knap på selve høretelefonerne. De koster 499 kr, hvilket jeg synes er helt fair.

 

4 kommentarer

 • Eva p

  De lyder da geniale og elsker at de er vandtætte – har prøvet en del trådløse høretelefoner – men ærgret mig over at lyden tit bliver dårlig i blæsevejr.
  Tænker disse vil være værd at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Testfamilien

   Hejsa. Jeg løber en del- også i blæsevejr, og jeg synes faktisk, at lyden er ok – til prisen. Jeg kunne måske godt have tænkt mig en højere volume i f.eks. blæsevejr, men ellers er jeg fint tilfreds 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uh de ser fine ud. Men er bøjlen “foran” eller hvsd man siger ikke stiv? Altså den der går ned på øret sådan foran agtigt 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Testfamilien

   Hejsa. Bøjlen sidder bagved øret og holder den på plads. Jeg retter måske max 1 gang på den på en løbetur. 🙂 Bh. Trine

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bambustøj fra HUST AND CLAIRE