TEST af headset fra Soundliving active white – Testfamilien
Test af Soundliving Pro runner

TEST af headset fra Soundliving active white

Louises kæreste, Karsten, har været så heldig at få lov til at teste disse lækre høretelefoner fra Soundliving.

Louise fortæller:

“Karsten træner meget – især løb, styrketræning og svømning bliver der brugt mange timer på. Han har gennem tiderne prøvet mange forskellige høretelefoner af i forbindelse med hans træning, og har gennem årene fundet forskellige favoritter. Bl.a. betyder det meget for ham, at de sidder ordentligt i ørerne så både lyd og komfort går op i en højere enhed. Høretelefoner der konstant falder ud af ørene under aktivitet eller hvor lyden er svingende i kvalitet er for ham et irritationsmoment når han træner, så derfor vægtes kvalitet og komfort højt.

Høretelefonerne fra Soundliving er ledningfrie/wireless og har bøjler der gør, at høretelefonerne sidder bedre fast til ørerne under aktivitet. De er ydermere vandtætte/waterproof og er derfor oplagte til sportsbrug. Karsten har testet dem ved løb, svømning og styrketræning. Han er især imponeret over dem når han bruger dem under løb. Han har ikke oplevet at de er røget ud af ørerne under løb – hvilket han ikke før han oplevet med andre typer. Han oplever ingen støjgener, hvilket han ofte har oplevet med høretelefoner hvor der er ledning i – dette skyldes at ledningen er i bevægelse og dette har betydning for lyden.


I forhold til svømmedelen, har det ikke fungeret så godt som håbet. Dette skyldes at rækkevidden er 11 meter, hvilket ikke er helt nok når man svømmer baner. Det skal dog også siges, at Soundliving IKKE reklamerer med, at de er bedst under vand, men blot at de er vandtætte og at de kan række op til 11 meter. Men ønsker man at bruge dem under vand kan de sagtens bruges, men skal bare have i mente at rækkevidden er de 11 meter.

Høretelefonerne bruges via bluetooth og er nemme at koble på sin telefon/tablet. Det kræver ingen teknisk kunnen og kan klares meget hurtigt.

De holder strøm længe – de oplades via et lille USB-kabel der medfølger. De oplades med USB-kablet enten via en computer eller en adapter. Karsten har brugt sin IPhone-adapter og dette har fungeret upåklageligt. Han har brugt dem hver dag i 3 uger til løb, da han har deltaget i en løbekonkurrence i forbindelse med sit arbejde. De er i løbet af de tre uger blevet opladet én gang, så konklusionen er, at de holder strøm rigtig godt. Soundliving oplyser at der er 9 timers spilletid på én opladning.

Til Soundliving høretelefonerne medfølger der et lille etui med hvor man kan opbevare sit headset i. Ydermere skal det nævnes at Soundliving slår på, at de kan kobles på både IOS og Android, at de er i stand til at lukke al unødig støj ude og at der er indbygget mikrofon i høretelefonerne, hvilket gør det muligt at besvare opkald fra sin telefon imens man har dem i ørerne. Der er ligeledes HD lydkvalitet i headsettet, så man sikres den bedst mulige lydoplevelse når man bruger dem.

Det er et headset der absolut kan anbefales, især hvis man dyrker sport og har et ønske om at bruge høretelefoner som både kan formå at sidde godt i ørerne og sikre en god lydoplevelse. Karsten fik et sæt trådløse høretelefoner fra et andet mærke i julegave, så han havde et godt udgangspunkt i forhold til at sammenligne trådløse høretelefoner. Han er efter testens slutning ikke i tvivl om, at Soundliving høretelefonerne vinder testen og dermed er hans nye favorit. Det de vinder på, er klart, at de sidder godt i ørerne pga. bøjlen, at der ingen støjgener er og at lyden er god. Absolut høretelefoner der kan anbefales til folk der ønsker en god musikoplevelse når man er i bevægelse.”

Vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. De kan det de lover. Ganske enkelt.

Holdbarhed: GOD.

Kvalitet: MEGET GOD. De er uden tvivl af god kvalitet og der er tænkt over mange ting – både design og egenskab. Bare det er at de holder strøm så længe er et kæmpe plus, da det ville blive et irritationsmoment at have høretelefoner der konstant skal oplades. Det er at de tåler vand gør også rengøringen af dem nemmere, hvilket helt sikkert også vil forlænge holdbarheden på dem.

Pris: MEGET GOD. De koster ca. 499 kr. – alt afhængig af hvor man køber dem. Det er absolut en værdig pris for et headset som opfylder alt det de lover. Man får et headset som kan bruges til både indendørs og udendørs sport. Over og under vand. På kontoret og i bilen. Et all around produkt til sportsmanden der ønsker en god pris, men samtidig heller ikke vil gå på kompromis med lyd og komfort.


 

1 kommentar

  • Eva p

    De lyder gode specielt at der ikke er støjgener – da jeg oplever at vind gør lyden knitrende i de trådløse Jeg har nu . Så tænker de må prøves

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Soundliving Pro runner