LEGO HOUSE FYLDER 1 ÅR – TESTFAMILIEN SKYDER FØDSELSDAGSFESTEN I GANG (MED EN FED KONKURRENCE) – Testfamilien
TEST af PANORAMA højtaler fra Soundliving

LEGO HOUSE FYLDER 1 ÅR – TESTFAMILIEN SKYDER FØDSELSDAGSFESTEN I GANG (MED EN FED KONKURRENCE)

(indeholder reklame, da testfamilierne var inviteret til fødselsdagen)

I denne måned fylder LEGO HOUSE 1 ÅR. Det bliver fejret på alle åbningsdage i september med ”kom-igen-billetter” til alle, kage-amok og masser af sjove fødselsdagsaktiviteter. Læs mere om alle aktiviteterne og hvordan du får fingrene i en gratis kom-igen-billet her. 

Lille Fleur 2,5 år foto: @fitnrun

TESTFAMILIEEVENT 2018

Hvert år drager alle testfamilierne afsted til et særligt testfamilieevent. I år gik turen til LEGO HOUSE i Billund. LEGO HOUSE er en snart 1 år gammel særlig LEGO bygning i Billund og kaldes også for ”Home of the Brick”. Det var i Billund, LEGO klodsen blev opfundet, og eventyret startede. LEGO HOUSE giver både børn og voksne masser af muligheder for at kombinere klodser og kreativitet i sjove aktiviteter. Det er bygget op i 4 zoner: rød zone, grøn zone, gul zone og blå zone. Derudover er der Masterpiece gallery og History collection. Det starter med at du kommer ind og får dit eget personlige armbånd på, som giver dig adgang til de forskellige zoner. Det koster 199 kr. for en billet for alle over 3 år.

Armbåndet sættes på armen foto: @lallehv

Du kan også komme ind i huset gratis, hvor der dog så kun er begrænset adgang til zonerne.

Dette sagde testfamilierne om besøget:

Jeanette:

“Virkelig fantastisk oplevelse 🙏🏼 Min søn har adhd men alligevel formåede han sammen med mig at sidde halvanden time i Creative området og lave dette skilt. Var virkelig stolt af ham 💙Medarbejderne var fantastiske til at hjælpe os med at finde klodser og hyggede med os. Der var så mange områder hvor man kunne slippe sit indre legebarn løs  Så fed oplevelse i LEGO House 👏🏼”

Jannie: “Vi havde en rigtig dejlig dag og der var hygge hele dagen igennem for både store og små. Isabella på 4 år var rigtig glad for, at der i alle områderne var et sted med Duplo-klodser – der brugte vi rigtig meget tid og vi kommer helt sikkert igen.” Michelle: “Vi havde en mega hyggelig dag ! Selvom Albert kun er 2 år gammel, vi vil klart anbefale det !. Albert syntes det var så sjovt 😍. Kenneth og jeg er begge vildt imponeret over hvor flot og gennemført de har lavet alle områderne 😃. Personalet var super søde og deres play agents er da bare for seje !. Højt humør og klar på ballade . Fed oplevelse, der er noget for børn og voksne i alle aldre 💙. Og le chef restauranten, hold nu op en oplevelse, det var altså cool at man selv skulle bygge sin mad, sende ordren ud i køkkenet via den lille computer også at få maden serveret af robotterne i LEGO kasser.” Anette: “Vi var i LEGO House fra kl. 9-18.30 og vi kunne have brugt længere tid – jeg er så imponeret over hvordan det er lykkedes LEGO at gøre klodserne “levende” – drengene brugte timer på at bygge fisk og sætte dem i det virtuelle vand og så er byggeriet og legepladserne på alle etager fascinerende og spændende – vi glæder os til at komme igen, vi har allerede planlagt et besøg i december.”

Joan: “Vi havde ikke været i LEGO House før, så var meget spændte på det. At noget kunne være så gennemført fra man gik ind til man gik ud, gjorde stort indtryk. Lige når man kommer ind, er der legoklodser overalt, og sådan er hele besøget. Maden skal bygges i LEGO, serveres af en LEGO robot i en LEGO kasse, det er genialt. LEGO Houses ansatte var helt i særklasse, de var med på alt. Det sidste indtryk, at man lige får sit Dna med i LEGO, det er da simpelthen også perfekt. Maria tager derned igen om 10 dage, med klassen, og er igang med nedtællingen. Vi andre glæder os også allerede til næste gang, og kan kun anbefale det.” Nina fortæller: “Verdens sejeste sted jo! Vi nød det alle 4! Børnene var vilde med LEGOen, legene og alt det interaktive. Vi voksne var blown away over arkitekturen, historien og de helt ubeskriveligt fantastiske medarbejdere. Aldrig har vi oplevet så meget engagement, hjælpsomhed og humør! Restauranten var også for vild og hele familien morede sig over at “samle” sin egen mad. August formåede at vælte en hel cola udover bordet og selv her var der lutter smil og hjælpsomhed fra de fantastiske medarbejdere. TAK for den mest fantastiske dag LEGO House! Vi ses helt sikkert igen!” Rikke: “Selvom det var 5 gang vi var der på et år, syntes børnene det var lige så fantastisk som første gang vi var der. Simpelthen så gennemført og gennemtænkt og et dejlig engageret personale – det er bare prikken over i’et ❤”

Mie: “Super fed oplevelse både for børn og voksne. En dejlig blandning af aktiviteter, udstilling og legepladser, så der både er plads til fordybelse og til at boltre sig. Vores børn er 8 mdr. og 3,5 år. Derfor synes vi, at det var dejligt, at man kan bevæge sig frit imellem aktiviterne og bruge den tid man har lyst til uden, at skulle stå i kø hver gang. Personalet var meget servicemindede og i børnehøjde. En varm anbefaling herfra.” Camilla fortæller: “Vi var i LEGO house fra kl. 9-17 med vores datter Fleur på 2,5 år. Vi var lidt nervøse for om hun ville få noget ud af besøget grundet hendes alder – men vi blev virkelig positivt overrasket. Hun elskede at være der og der var virkelig mange aktiviteter til de mindre børn også 🙂 Især Dublo områderne var et hit – men også området hvor du kunne designe din egen fisk og få den animeret ind i akvariet 🙂 Det var ikke kun et sted for børn – som voksen blev vi også revet med i legen og fik bygget en masse LEGO figurer i løbet af dagen.”

Mette fortæller: “Fantastisk dag! Et gennemført hus med masser af muligheder for store og små. Jeg er vild med at medarbejderne tager sig tid til en snak. Og de snuppede da også lige Vigga med hen til leg imens vi ventede på storebror Viktor der var godt i gang med en bygge opgave som en anden medarbejder havde sat ham på😀 Lego er genialt, Lego House er mere genialt og gennemført”

Maria fortæller: “Fantastisk sted, det er vores 3. gang i LEGO House. Stedet er så gennemført og kan rumme alle aldre. Om man er 2 år, 5 år eller voksen, så er der muligheder, udfordringer og leg for alle. Oplevelseszonerne er indrettet så man bliver udfordret så det passer til den enkelte, man kan bruge den tid man ønsker de forskellige steder, hvilket er perfekt når man er en børnefamilie, med børn med forskellige behov, aldre og interesser. Samtidig skal det også nævnes at det er nemt at have et spædbarn med. Vi havde Vida med på blot en måned. Det er nemt at komme rundt med vogn, der er fine pusle- og amme-faciliteter. Vi glæder os til at komme igen.”

Trine fortæller: “Det var vores første tur i LEGO House, og ungerne hyggede sig. Personalet var fantastiske og gav sig god tid til sjov og leg. Vores børn elskede især de udendørs legepladser oppe på taget.”

Louise: “Det er vores første tur og Legohouse og bestemt ikke vores sidste. Jeg er så fascineret over de sødeste medarbejder i Legohouse. Der blev brugt energi og kærlig på børneplan. Selve opbygningen i Legohouse er gennemført og det er både for voksne og børn. Trods vi gik huset igennem 6 timer så fik vi ikke set alt. Billedet her beskriver den sødeste medarbejder i legohouse som vi mødte flere gange… læg mærke til Christines mand i bag, selv LEGO kan holde til tunge gutter 😂😉”

Nadja: “Vi var i Lego House for første gang, men bestemt ikke sidste! Vi fik nemt ti timer i træk til at gå der, og der var noget for alle aldre. Man kan slet ikke forestille sig, hvor fascinerende et sted, det er, før man ser det med egne øjne. Det er helt utroligt, hvad man kan lave ud af Lego, og der var både flotte udstillinger at se på over det hele, samtidig med at man kunne lade kreativiteten få frit løb selv. At vi er i den teknologiske tidsalder er bestemt heller ikke gået Lego Houses næse forbi, og det var helt vildt, hvad man kunne opleve af tekniske finurligheder også – f.eks. at lave sin egen fisk i klodser og lade den få virtuelt liv eller at grave mænd og mammutter fri af virtuel is med en rigtig Lego-maskine. Derudover var personalet vildt søde, hjælpsomme og opmærksomme, og vi havde også en stor oplevelse i restauranten, hvor man skulle bygge sin egen menu ud af klodser og efterfølgende hente maden i store Lego-kasser hos robotter. I kælderen, som vi først kom ned i lige inden lukketid, er der museum – det er bestemt også et must at se! Der var folk fra mange lande på besøg der, og vores ældste vil nu også flytte til Billund, hvor han mener, alle de seje ting er 😉 Det sker nu ikke, men vi kommer helt sikkert igen!:

Louise “Legohouse er stedet som hele familien kan besøge, uden at skulle bekymre sig om, om der mon er noget for alle – for det er der. Arkitekturen, de mange fortællinger, de store mængder LEGO, de mange fantastiske figurer, bygninger og ikke mindst de fantastiske og engagerede medarbejder får en til at blive fuldstændig blown away. Legohouse er stedet vi vil gøre brug af ofte og altid anbefale. Man går derfra med et smil på læben og med masser af oplevelser i lommen. Vi glæder os til næste besøg! Tak for en fantastisk dag!”

Heidi: LEGOhouse er det fedeste sted. Vi havde ikke været der før og havde derfor ingen forventninger. Men wow vi nød det begge to. Luca synes alt legoen og især det interaktive hvor man skulle tænke, være kreativ og bruge sig selv var der fedeste. Som mor synes jeg det var fedt at LEGOhouse kræver lidt af børnene og at de selv kan være en del af legen 🙂 arkitekturen er fantastisk, der er højt til loftet og så var jeg blown away over det fantastiske personale som engagere sig i børnene og husker børnenes navne selvom det var 1 time siden de så dem sidst. Tak for en fantastisk oplevelse, vi har allerede planlagt næste besøg 🙂 Karina: “Vi havde ikke været der før, så vi havde ikke de store forventninger til hvad det var vi skulle opleve. Men wow, hvor er det bare et fedt fantastisk sted. Det hele foregår i et roligt tempo, hvor man har rig mulighed for at gå på opdagelse, lege og lærer en hel masse, omkring LEGO. Vi har allerede anbefalet sted til flere børnefamilier og vi glæder os rigtig meget til et gensyn😄 Lalani: “Det var første gang pigerne & jeg oplevede LEGOhouse. Jeg er helt overrasket over hvad det hus, kan byde på. Pigerne fandt koncentrationen frem, på trods af de mennesker og de vildt mange indtryk. Hvert rum kunne overraske med nyt. Især stedet med fiskene, det er virkelig en fantastisk opfindelse at bygge en fisk i klodser og se den svømme, blandt andre lego-fisk i et stort akvarie. Og personalet, er smilende, opmærksomme & tilstede 😉 Vi kommer igen🇩🇰”

Christine afslutter: “Legohouse – et dejligt afslappende sted uden stress og jag. Et sted hvor børnene har tid til at fordybe sig i stille og roligt tempo! En masse fantastisk personale der står klar til at lege og snakke med børnene. Omgivelserne er gennemførte. Legohouse er pænt, rent og hyggeligt samt helt unikt! En masse stjerner herfra.”

Huset er i gået all in på fødselsdagstema med flag og kager. Det er så hyggeligt og som måneden skrider frem vil der blive pyntet mere og mere op med gæsternes dekorationer.

I øvrigt tilføjer Joan at det er super hyggeligt, at alt man foretager sig kan gemmes ned og hentes på en APP.

KONKURRENCE

DU kan også vinde en tur i LEGO HOUSE for 4 personer samt 3 æsker LEGO.

Du deltager ved at følge @testfamilen.dk og @legohouse på Instagram/Facebook og kommenter her på bloggen hvem du skal have med hvis du vinder (og gerne deres alder også).

Vi finder en vinder om en uge onsdag d. 12. september 2018. Vinderen bliver annonceret i toppen af dette blogindlæg og kontaktet via bloggen.

HELD OG LYKKE.

STORT TILLYKKE TIL LEGO HOUSE FRA HELE TESTFAMILIEN

 

17 kommentarer

 • Lisbet

  Jeg vil gerne have min mand, min søn og en kammerat med 😊🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Riedel

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg tage min mand og vores 2 drenge (3 og 8 år) med. Selvom vi bor relativ tæt på, har vi ikke fået besøgt Legohouse endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Lyder sååå fedt. Jeg vil invitere mormor og mine to drenge på henholdsvis 8 år og 15 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia Bryld Hansen

  Har drømt om at komme i lego House med min mand og 2 sønner (31, 4, 1) 😃 Lyder til at i alle har haft en fantastisk tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja S

  Jeg vil invitere min søn & mand med! Vi har været i Legoland mange gange igennem mange år, men vi har ikke prøvet at være på besøg i LEGO House – jeg er blevet vildt inspireret af alle de fine billeder jeg har set her på siden! Særligt det billede som viser at LEGO House også er for voksne😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Klitte

  Jeg ville elske at tage min søn på 4 år med samt en af hans bedste venner. De elsker Legoland og at bygge og lege med LEGO. Hele hylden på værelset er fyldt med LEGO City 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Jeg skal have min søster og mine to nevøer på 3 og 6 med, hvis jeg vinder 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shailaja Nielsen

  Jeg vil tage min kæreste Frank og vores to drenge, Emil 4 år og Nicolaj 7 år med i Lego House. Det vil være en vild oplevelse for hele familien at vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria L

  Jeg ville vildt gerne besøge Legohuset med min mand og vores to døtre på 11 år og 7 år. Vi er vilde med Lego alle 4 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette Jørgensen

  Den skal deles med min 2 piger på vores næste ferie til Danmark. På 1 og 4 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette Jørgensen

  Den skal deles med min 2 piger på vores næste ferie til Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kruse

  Det er jo by far den vildeste præmie 😍 Jeg vil elske at invitere min kæreste, min datter Ava på 2år og enten min datters fætter (min nevø) på 4år, eller min datters bedste veninde, som ligeledes er 2år ♥ Det ville være en kæmpe oplevelse og den vildeste fedt😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Wind

  Skal have min mand og 2 piger med på 14 og 10 år ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia Hansen

  Jeg ville elske, at tage mine børn på 10 og 2 år med – sammen med min kæreste og vores lille Blop (med ankomst i september 18).. Specielt den store dreng vil blive helt vildt glad – han elsker lego og vil super gerne opleve Lego House.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank seemann

  Jeg vil meget gerne overraske min kæreste Shailaja og vores to drenge Emil og Nicolaj på fire og syv år 😀😀😀

  Jeg krydser fingre for at vi er de heldige vindere af den flotte præmie 😁😁😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Medina

  Fedt at læse – det lyder som en rigtig skøn tur!

  Ville elske at besøge Legohouse med Quentin på 7 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak!
  Vil invitere mine børn på 7 og snart 6 år og kone på tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af PANORAMA højtaler fra Soundliving