TEST af Jesperhus Feriepark herunder Hugos Legehytte – Testfamilien
TEST af Bisgaard sneakers og Pom Pom begyndersko fra Growingfeet.dk

TEST af Jesperhus Feriepark herunder Hugos Legehytte

Annonce

Mie har sammen med familien været på forlænget weekend i Jesperhus Feriepark. 

Jesperhus startede faktisk, som gartner Niels Overgaards egen hus og have, der var opkaldt efter deres syge søn Jesper. I dag er Jesperhus meget mere end bare blomster. Den har udviklet sig til et stort feriecenter med campingplads, hytter, forlystelsespark, vandland, en børnevenlig zoo og massevis af aktiviteter for børnefamilien.

Og det er da egentlig meget sjovt, at Anna og Magnus har præcis samme hårfarver, som Jesperhus’ maskotter, nemlig Rita og Hugo.

Mie fortæller:

“Vi ankom fredag aften. Ungerne måtte vælge hver deres gratis bamse (som man må, når man bor i en HUGOS LEGEHYTTE). Magnus valgte Hugo og Anna valgte aben Zik.”

“Fredag aften blev der hygget i hytten. Og ungerne kunne til at starte med få utrolig meget tid til at udforske den skønne hytte, der er indrettet med legeplads både inde og ude.”

“Vi valgte at bo i HUGOS LEGEHYTTE, da det er tilladt med husdyr. Og det har været SÅ fint, at Buller har kunne være med på miniferie.”

“Lørdag morgen var vi meget spændte. Vi vidste nemlig, at selveste jungledyret HUGO ville komme og vække os – og ganske rigtigt – pludselig kom HUGO snigende. Det sjove var, at Magnus faktisk blev lidt genert og gemte sig – selvom han ellers normalt er den første der deler krammere ud til diverse maskotter. Men storesøster Anna var heldigvis klar på en krammer.”

“Og så var vi ellers klar til at indtage parken.”

BLOMSTERPARKEN

“Der er første gang nogensinde, at vi besøger blomsterparken. Vi tog først toget rundt, så vi kunne få et overblik over parken.”

“Der er rigtig mange sjove aktiviteter for ungerne. HUGO og alle vennerne holder også show på scenen, hvor de velkendte sange synges og der fortælles et lille eventyr.”

 

“Vi var så heldige at både HUGO og RITA lige kom forbi, da vi sad også spiste pandekager. Og Anna var igen modig og fik sig en lille hyggesludder med dem.

Der er blomsterparken, som selvfølgelig er udendørs. Det er VIRKELIG flot lavet. Der er en H. C. Andersen have, hvor mange af H. C. Andersens eventyr er “lavet i blomster”.”

 

“Indendørs er der junglezoo, junglestien, 4D-biograf og Hugos legeland. Der er også en sej piratkro.

Det var en kæmpe oplevelse at komme utrolig tæt på de flotte dyr i junglezoo. Man kommer faktisk noget tættere på, end hvad vi er vant til fra diverse andre zoologiske haver.”

“Junglestien var super sej – og ungerne klarede den på bedste vis.”

“Legelandet var også rigtig fint. Anna og Magnus, som er 9 og 6 år var en lille smule for store til det.” 

“Blomsterparken får 5 ud af 5 blomster fra os.”

FERIECENTER

“I Feriecenteret er der et hav af aktiviteter. Ungerne var meget bekymrede for, om vi mon kunne nå det hele – og med god grund – for på den tid vi var der, er det simpelthen ikke muligt, at nå hele vejen rundt. Vi valgte derfor, blot at prøve de ting, som var mest tillokkende – og én af de ting var selvfølgelig det flotte badeland.”

Læs om de øvrige aktiviteter her. 

“En af de ting jeg selv bed mærke i, da vi kom ind i badelandet var temperaturen. Der var nemlig dejlig varmt – så altså ikke noget med at gå rundt og fryse. Der var børnebassin, stort bassin, udendørs vandland og en masse vandrutchebaner. Der var endda en sandlegeplads indenfor, for de mindste. Thomas, var lige blevet opereret, så kunne desværre ikke være med i vandet – så jeg måtte suse rundt med ungerne i klatrenet og rutchebaner – men det var utrolig sjovt at der gik hurtigt 3 timer derinde.”

“Fordi vi jo havde Buller med, valgte vi at spise aftensmad i hytten. Så det er skønt, at der er et køkken med al udstyr. (dog skal man lige huske opvasketabs, en klud og viskestykker).”

“Om søndagen var vejret desværre ikke særlig godt. Men så er det heldigt, at der er en masse vejrsikre aktiviter:

6000 m2 er overdækket i Parken: Jungledyret Hugoland, junglesti, 4D-biograf, junglezoo, Piratkro og Skydetelt.”

“5000 m2 er overdækket på Feriecenteret: Sports- og aktivitetshal, bowling, lasergame, Hugos værksted, indendørs badeland og spillemaskiner.”

“Så selvom man skulle være uheldig og vejret ikke er med én. Så er der altså rig mulighed for at begive sig rundt i tørvejr.”

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er altid dejligt, at kunne opleve en masse skønne ting på et og samme sted. Jesperhus Feriecenter har det hele. Et oplagt sted for ferie i Danmark.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – Centret og parken bærer præg af, at være super velholdt og i super god kvalitet. Hytterne er ikke luksushytter – men når de er tiltænkt som alternativ til telt eller campingvogn, så er det ret meget luksus.

Pris: GOD – Sådan et ophold vi var på koster ca. 6.000 kr. (fra fredag – mandag) dvs. 3 overnatninger for to voksne og to børn og en hund. Det er med fri adgang  til badelandet, blomsterparken, zoo’en, legelandet, alle shows og en masse andre aktiviteter. Der er en gratis Hugo eller Rita bamse til børnene og Hema perler i parken. Derudover er slutrengøring er inkl. Der er også mulighed for at bo i andre hytter eller telte eller i campingvogn.

 

1 kommentar

  • Katrine

    Vi har egen vogn og var afsted sidste sommer der er småskændt og Tristan på 5 elsker Hugo og Rita. Jeg kom der selv hele min barndom – der er alt til børn.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Bisgaard sneakers og Pom Pom begyndersko fra Growingfeet.dk