TEST af FEDDET STAND CAMPING OG FERIEPARK – KONCEPTHUSET CAROLINE – Testfamilien
På besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, Sverige

TEST af FEDDET STAND CAMPING OG FERIEPARK – KONCEPTHUSET CAROLINE

Reklame.

En nyhed hos FEDDET STRAND CAMPING & FERIEPARK i 2018 er de to koncepthuse Amalie og Caroline. 

Er du til en god kombination af camping og luksus, så er dette et oplagt valg.

Mie har sammen med familien været på testtur og boet i koncepthuset Caroline i en uge. Gæsterne bestod af mor Mie, far Thomas, farmor Anette, Magnus på 6 år og Anna på 9 år – samt hunden Buller.

Husene ligger ca. 1 km. fra selve campingområdet med alle aktiviteterne, så det kan være en god ide at medbringe løbehjul. Ellers er det muligt gratis at låne cykler på stedet.

Der er rigtig mange overnatningsmuligheder på stedet. Du kan bo i et af de nye konceptferiehuse – men derudover kan du komme med egen campingvogn eller telt, leje hytte, leje campingvogn, bo i udlejningsværelse, bo i udlejningstelt, Drive2Tent, Bike2Tent, Cykel-quickstop  eller Autocamper & Quickstop.

KONCEPTHUSET CAROLINE

Strandhuset Caroline har plads til op til 6 personer med direkte adgang ned til privat strand. Selve stranden lige nedenfor huset var ikke så badevenlig – men hvis man går ned til selve campingområdet er der den fineste sandstrand.

Der er to soveværelser (det ene med to 1,5 mandssenge og det andet med en enkelt 1,5 mandsseng – hvor der også gemmer sig en vaskemaskine i skabet). Der er store fladskærme i både stue og det store soveværelse, hvor der i soveværelset også er installeret en Play Station.

Derudover er der et helt nyrenoveret badeværelse.

Der er et skønt og stort køkken/opholdsstue (med mulighed for opredning på sovesofa) med direkte adgang fra køkkenet til terrassen samt udespa.

Med i prisen til koncepthuset får man også aktivitetspakken, som giver fri adgang til:

Indendørs pool/vandland + Adventure Golf + Trampolinland

Der er udover det fri wifi i huset og en skøn velkomstkurv, som blandt andet indeholder cava samt lidt snacks.

FEDDET CAMPING OG STRAND – AKTIVITETER

Der er VIRKELIG mange aktiviteter på selve pladsen. Læs mere om dem her. 

Adventuregolf , Hardballcenter Fedgården, Fun & Play, Kæledyr, Elektrisk motorcykel, Fitness , Gokartcykler, Indendørspool og wellness, Junglebanen, Kajak, Kreativt værksted, Legepladser, Stranden, Trampolinland.

Vi kunne slet ikke nå hele vejen rundt på den uge vi var der. Men vi prøvede de aktiviteter, som ungerne havde lyst til. Anna er som sagt 9 år og Magnus er 6 år. Én ting, som de var helt vilde med var Gokartcyklerne. Det koster 30 kr. at leje dem for en time og der kommer virkelig fart på.

Derudover er der et super hyggeligt badeland, hvor der også er udendørs spa og sauna.

Junglebanen skulle gennemføres HVER dag. Det er en super sej bane. Anbefalet alder er fra 6 år – men bestemt også velegnet til voksne.

Adventuregolf er virkelig en FLOT minigolf-bane. Med 12 huller tog det ikke længere tid end at ungerne godt kunne bevare tålmodigheden.

Trampolin-land er ”blot” 6 nedsænkede trampoliner.  Ungerne prøvede to gange – men de kunne ikke helt leve op til alle de andre spændende aktiviteter på stedet.

De store hoppepuder var også et hit.

Der er et lille fint fitness-rum, så man har ingen undskyldninger for ikke at få sved på panden selvom man er på ferie.

Der er flere super flotte legepladser. Magnus var helt vild med parkour-legepladsen, som vi kaldte den.

Aktivitetsrummet fik vi ikke prøvet – men gik forbi. Der kom bl.a. en helt masse børn med ansigtsmaling og hvis vejret ikke er til ude aktiviteter, så er det skønt med indendørs aktiviteter.

Den sidste dag vi var der, var vejret ikke det bedste – så her fik vi besøgt Play & Fun. Et aktivitetsrum med indendørs legeplads for de mindre børn samt pool, airhockey og bordfodbold for de lidt større. Derudover er der også installeret nogle playstations.

FEDDET STAND CAMPING & FERIEPARK har sin egen app, hvor man kan holde styr på al praktisk information. Vi ”opdagede” den først den sidste dag hvor vi skulle hjem – så nåede desværre ikke at afprøve den.

Der findes en aktivitetskalender, som viser hvad der er af forskellige aktiviteter i netop den periode du besøger pladsen.

Campingpladsen har 4 stjerner, hvilket er fuldt fortjent. Det er forståeligt at flere vælger at komme tilbage til netop denne plads år efter år.

Prisen for en uge i netop den hytte vi boede i er fra 3.995 kr. – 13.995 kr. alt efter hvilken periode man er der i. Det er muligt at leje for min. 2 nætter fra 695 kr. pr. døgn.

Kæledyr er tilladt (dog må de kun opholde sig i stue/køkkenalrum, og ikke værelser/gang, hvor der forefindes tæpper.)

I NÆRHEDEN

Er du på ferie og vil du gerne opleve lidt af de aktiviteter der er i omegnen, så er et besøg i Bonbonland eller Knuthenborg Safaripark måske et oplagt valg.

Læs testfamiliens anmeldelse af Bonbonland 2018 her.

Læs testfamiliens anmeldelse af Knuthenborg Safaripark 2018 her.

Derudover har FEDDET STAND CAMPING & FERIEPARK selv udarbejdet et rigtig fint overblik over hvad der er af forskellige aktiviteter og seværdigheder i nærheden. 

VURDERING

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Ferie er en rigtig god ting – at koble af og komme lidt væk fra de vante omgivelser.

Holdbarhed: MEGET GOD – Minderne om en god ferie kan holde hele livet.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om, atFEDDET STAND CAMPING & FERIEPARK uden problemer lever op til alle deres 4 stjerner. Strandhytten Caroline får 5 stjerner fra os – det er absolut en hytte i luksusklassen.

Pris: GOD – I højsæsonen kan prisen godt være lidt pebret. Men sammenlignet med hvad du skal betale andre tilsvarende steder i samme sæson og sammenlignet med kvaliteten og mulighederne, så får prisen vurderingen GOD.

Stedet får de varmeste anbefalinger med herfra.

Så det kan være en god ide at medbruge almindelige løbehjul eller el løbehjul

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På besøg i Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, Sverige