TEST af herreserie fra Green People – Testfamilien
TEST af MATAS STRIBER Ekspres Neglelakfjernerservietter

TEST af herreserie fra Green People

Vores tester Rikke har sammen med hendes mand Alex testet herre serien fra Green People.
Rikke fortæller: ” Vi har modtaget denne lækre serie fra Green People til test for Testfamilien.dk
“Pakken bestod af en “Itch away” shampoo til mænd, som er en økologisk shampoo til kløende, irriteret hovedbund. Den har faktisk vundet ‘Natural & Organic Awards Europe’ 2018. For at være ærlig, så var min mand ikke begejstret, da jeg havde sagt ja til en test på hans vegne. Han har I mange år døjet med tør og irriteret hovedbund, da han lidt for ofte bruger kasket. Derfor har han prøvet mange forskellige produkter og har igennem tiden, kun fundet én shampoo der har virket. Indtil han prøvede denne. Han har ikke haft skyggen af irriteret hovedbund, så den har gjort sit arbejde godt.
Derudover har vi modtaget en intensive respit shampoo og en clarifying vitamin conditioner. De er som alle deres produkter økologiske og kan med fordel anvendes til farvet, kemisk behandlet hår. Jeg har også brugt serien til børn og total bonus for mig er, at der er dokumenteret hvilke tilsætningsstoffer der IKKE er anvendt. Begge mine børn lider nemlig af aluminiums allergi, som følge af børne vaccinations programmet og der står højt og tydeligt på produkterne, at de er aluminiums fri. Virkelig skønt!”
“Sidst men ikke mindst, har vi modtaget et sæt “nightly rituals starter pack” som består af en økologisk 24-timers creme, natcreme og øjencreme. Og den har jeg været SÅ glad for at teste, synes min hud har været mindre mat end normalt og føler virkelig, at den har givet min hud et dejligt fugt boost.”
Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier : Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD: Jeg er ret begejstret for alle produkterne og lettet over, at jeg ikke var skyld i, at min mands tørre hovedbund var vendt tilbage.

Holdbarhed: MEGET GOD: Produkterne er drøje i brug.

Pris: GOD: “Itch away” shampooen koster 159kr for 150 ml – lidt i den dyre ende derfor MIDDEL. Shampoo og balsam sættet koster ca 159kr pr styk derfor MIDDEL. “Nightly rituals starter pack” koster 210kr og det syntes jeg er en fin pris, derfor GOD.
Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om, at produkterne er økologiske og af høj kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MATAS STRIBER Ekspres Neglelakfjernerservietter