TEST af L.O.L Surprise Glitter Globes samt en L.O.L Surprise Boys – Testfamilien
Test af LEGO Technic Porsche 991 model nr. 42096

TEST af L.O.L Surprise Glitter Globes samt en L.O.L Surprise Boys

En række af vores testfamilier har testet L.O.L Surprise fra AMO Toys.

Bianca fortæller:
“Jeg har sammen med mine 2 store piger Sofia og Vega testet 3 L.O.L Surprise Glitter Globes samt en L.O.L Surprise Boys fra AMO Toys.

Vi modtog en rigtig fin pakke med de skønneste L.O.L Surprise. Vi havde besluttet, at pigerne skulle have overraskelsen i adventsgave. De fine L.O.L Surprise er nemlig en fantastisk gaveide.

Jeg var meget spændt på hvad pigerne ville sige til dem, da de ikke tidligere har fået hverken Glitter Globe eller Boys.

Da pigerne åbnede pakken blev de meget glade og de skulle selvfølgelig straks pakkes op. Sofia fik den store Glitter Globe samt den der hedder Lils og Vega fik Fluffy Pets samt Boys. Både Fluffy Pets og Lils var dækket af det blødeste pels da de åbnede overraskelsen. Vega var meget i tvivl om hun ville fjerne pelsen. Hun synes den lille fine kat med pels som hun havde fået var så sød.

Både Sofia og Vega besluttede sig dog for at fjerne pelsen for at se hvad det var der gemte sig under. Boys var også et meget stort hit hos pigerne, for den havde de hverken set eller fået tidligere.

Pigerne gik ind på værelset for at lege med de fine L.O.L Surprise. Det gode ved L.O.L er at der er så mange timers hyggelig leg i dem. De kommer med tilbehør i form af f.eks. små sko, tøj, accessories og en lille fin sutteflaske. Spændingen i at skulle pakke de mange lag op for at finde ud af hvad det er der gemmer sig indeni er så hyggelig. Det vil de fleste børn elske er jeg sikker på og jeg som voksen synes at det er mindst lige så spændende.

De fine Glitter Globe bolde kan stables oven på hinanden som en snemand så de kan pynte så fint sammen med det andet pynt vi har fremme her i december, men naturligvis kan de også pynte på værelserne efterfølgende når julen er forbi. Jeg synes at der er noget magisk over dem når de står så fint stablet oven på hinanden.

De kan også pynte som halvkugler og stå på en reol, kommode eller hvor man nu synes.

Hos os har Sofia fundet en fin plads til dem på hendes hylde. Her kan de stå fremme og pynte så fint sammen med noget af hendes andet legetøj.

Der er tænkt over detaljerne i de fine Glitter Globe bolde (dukken og Fluffy Pets). Der er nemlig glimmer inden i kuglen som de kommer i. Det er noget der hitter hos mine piger så det var selvfølgelig en detalje de så med det samme.

L.O.L Surprise gemmer på en sidste overraskelse og for at man kan afsløre denne overraskelse skal man bade eller made dem. Nogle af dem skifter nemlig farve. Det er især noget pigerne herhjemme er vilde med.

Vi vil klart anbefale L.O.L Glitter Globe samt Boys. Det er legetøj der vil falde i de fleste børn smag i hvert fald hos børn i alderen 3-8 og helt sikkert også hos dem der er ældre.

Vi ved i hvert fald hvad lillesøster herhjemme skal forkæles med til sidste advent. Hun ønsker sig nemlig også en af de fine L.O.L Surprise efter at have set dem Sofia og Vega var så heldige at få lov at teste for Testfamilien.

Alle vores tests og anmeldelse på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi : MEGET GOD – Der er så mange timers hyggelig leg for både store og små i de fine produkter

Holdbarhed: MEGET GOD – De fine L.O.L Surprise er lavet i kvalitetsmateriale så de er meget holdbare

Pris : MEGET GOD – Priserne på de produkter vi har modtaget er meget gode i forhold til hvad man får for pengene. Her kan alle være med.

Kvalitet : MEGET GOD – Kvaliteten er som tidligere nævnt meget god. Jeg er sikker på, at vi har glæde af dem i mange år endnu.


Cebrina fortæller:
“Der hersker ingen tvivl om at L.O.L. er et hit her hjemme ved både storesøster på 5 og lillesøster på 3. Så første søndag i advent bød pakkerne på hele 4 stks L.O.L. dukker”

Der var de nye L.O.L. Winter Disco Surprise kugler og den nye L.O.L. Boys

Konceptet med Winter Disco Surprise kugler er at de kan sættes sammen så de danner en snemand, hvis man på sætter de medfølgende klistermærker, men det nænnede Emma altså ikke.
Det giver den ultimative “unboxing” oplevelse, og ja selv som voksne er det jo fedt med “unboxing” og specielt hvis man ikke ved hvad der gemmer sig inde i pakken. Hvert lag giver et nyt hint om hvilken dukke der gemmer sig inden i. Nogen er meget sjældne, andre knap så sjældne. Lidt ala samlekort, bare som dukker. Mine piger elsker universet, og med de nye GLITTER dukker er glæden ikke blevet minde. Glimmer er jo det helt store hit lige nu. Der findes nu også seje drengedukker, små fluffy dyr som unde under den bløde pels gemmer en dukke, samt de små LILS som er babyer.
Har man børn som elsker at sidde og nusse og dimse så er L.O.L altså et skønt univers. det er kæmpe stort og man bliver ikke sådan lige færdig med at samle, og mine piger vender tit tilbage til dukkerne. Som forældre syntes jeg det er dejligt, at man på den måde kan holde interessen ved lige. Vores børneværelser bugner i hvert fald i forvejen med legetøj, hvor de har mistet interessen for det, men med L.O.L. kan de vende tilbage, igen og igen og igen.
Dukkerne kan købes i de fleste legetøjsbutikker og større supermarkeder, så de er super let tilgængelige.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL – Det er legetøj uden andet formål end at underholde, og derfor får den middel vurdering af mig.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Kvalitet og holdbarhed er gode, men det indeholder en del små dele som altså nemt forsvinder på et børneværelse.

Pris: MIDDEL – Jeg syntes L.O.L. universet er dyrt. dukkerne fås fra 75,- for pets og 149,- for dukkerne og så opefter. Personligt syns jeg det er til den dyre side. Mine børn er dog nogen der får mange timer til at gå med det, og derfor her de efterhånden en ret stor samling af L.O.L. dukker.


Daniella afslutter:
“Jeg har i samarbejde med Testfamilien fået æren af, at teste de nye samle kugler fra L.O.L Surprise, det er et koncept hvor man kan samle på forskellige små dukker, dyr osv. De pakkes ud af de forskellige kugler, i kuglerne er der en dukke, accessories samt tøj, sko, og en lille dunk. Man kan matche tøjet på forskellige dukker og de har forskellige navne samt der følger en sedler med så man kan se, hvilke man har fået og hvilke der er at samle på.”
Filippa kendte dem fra youtube, hun blev ellevild da vi åbnede dem. Der er mange forskelige man kan samle på. B.la. Kan man få sådan nogle små pelsede dyr, hvor man skal vaske pelsen af dem, de var et kæmpe hit. Alt fra tyggegummibobler følger der med de til Sparkle dukkerne, til små søde sko, så det blev med det samme skrevet på ønskesedlen og der blev puttet en masse i pakkekalenderen.

Derudover har de været et så stort et hit, at huset man kan købe, blev en af juleønskerne. Det er et hyggeligt samle koncept man som barn kan samle på, hele spændingen ved at se hvilken dukke man får, pakke dem op lag for lag. Et godt koncept som giver følelsen af overraskelse.

Kuglernes Pris ligger ca fra de 99 kr,-

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes det er en rigtig god gaveidé, det indeholder mange børnevenlige følelser, bringer et koncept om at have noget at samle på.
Holdbarhed: GOD – Legetøjet holder, men man skal ikke give det til mindre børn end hvad alderen holder til da hovederne nemt ryger af.
Pris: MEGET GOD – Priserne starter fra 99 kr, det er et budget der er rigtig godt til ønskesedler, både til jul og fødselsdage.
Kvalitet: GOD – Det har bløde dele, er fleksibelt og har mange små gode ting som man kan bruge til dukkerne hver især eller bytte rundt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af LEGO Technic Porsche 991 model nr. 42096