TEST af SKITØJ fra HELLY HANSEN – Testfamilien
TEST af VINTERTILBUDDET fra SMAGERIET.DK

TEST af SKITØJ fra HELLY HANSEN

Vores testere Anders og Sabina har sammen med deres børn Sylvester på knap 9 år og Frida på 4,5 år testet skitøj fra Helly Hansen. 

Sabina fortæller:

“Vi tog til Sverige for virkelig at kunne teste Helly Hansens lækre skitøj til hele vores familie. Vi har selv haft Helly Hansen overtøj for år tilbage, men har aldrig købt skitøj til ungerne fra Helly Hansen. Lidt af en prøvelse når kulden raser i norden på denne tid af året. Vores første indtryk var at tøjet var i høj kvalitet med lækre brugbare detaljer. Men kunne det også tåle at bliver brugt? Kan ungerne holde varmen? Og hvad med den kolde vind på pisterne?”

På vores tur til Staten i Sverige oplevede vi både et par plusgrader og ned til 5-6 minusgrader og stærk vind. “Men det var slet ikke noget problem at holde varmen!” fortæller Sabina, som har testet POWCHASER LIFALOFT JACKET & SWITCH CARGO 2.0 PANT. Ud over at være dejligt at have på, så er der masser af lommer til snolder, tørre vanter og en isoleret lomme til mobilen, så den holder sig varm og batteriet holder længere – mega smart, når nu man lever af at tage billeder!”

Anders fortæller: ”Det vigtigste ved skitøj til børn er, at det er behageligt at have på og at ungerne kan holde varmen. Det har virkelig været en fedt at stå på ski med glade varme børn uanset kulde og til tider hård vind.” Tøjet fra Helly Hansen er foret med LifaLoft, som sikrer at både børn og voksne kan holde sig varme, og yderstoffet er 100 % vand-, vindtæt og virkelig slidstærkt.

Sylvester har kørt i JR CASCADE JACKET hele ugen og synes at jakken er superfed. “Jeg er vild farven, far. Og den har gode lommer til ski slik.” Han har forsøgt at blive våd og kold hele ugen ved at rulle rundt i sneen, hver gang vi har holdt en pause. Selv på parkeringspladsens blanding af grus, is og sne er det blevet testet! Heldigvis er jakken utroligt slidstærk og ser stadig ud som ny! “Jeg har kun frosset lidt i ansigtet, når vi kørte i skiliften, så jeg er mega glad for jakken. Men jeg ville gerne have en inderlomme til min telefon (som kun kan tage billeder) – lige som i mors jakke!” – fortæller Sylvester.

Vores yngste skibums, Frida, har været pakket godt ind i K RIDER 2 INS JACKET & BIB skisættet. I modsætning til sidste år, hvor vi brugte en halv time på at komme Frida i syv lag tøj, for at gå ud og fryse i 20 minutter, så har det været dejligt nemt bare at tage skiundertøj, fleccejakke og skijakke på i år. At det er tøse lyserødt gør det selvfølgelig også lettere at lokke en 4,5 årig modebevidst ung dame i tøjet. “De der orange felter er så seje – for de kan lyse i mørke!”  – citat Frida 4,5 år . De har virkelig gjort det supernemt at få øje på Frida på lang afstand, så vi andre har kunnet beundre hende i skiskolen uden hun opdagede os.

“Jeg synes faktisk bare det er perfekt far. Jeg fryser ikke og det er rigtig smukt!”

Frida, 4,5 år om sit skitøj fra HellyHansens

En supersmart detalje på børnebukserne er at de kan vokse med barnet. Ved at fjerne en lille syning inde i buksebenet, bliver skibukserne 3 cm længere. Supernemt og så passer de også til næste år!

Anders har testet LIFALOFT HYBRID INSULATOR JACKET en kompakt letvægts jakke. Jakken er mere en allround friluftsjakke end en egenlig skijakke. Den er lavet af ultralet, vindtæt og vandafvisende stof med LifaLoft fyld på bryst og ryg og ærmerne er af vandskyende stretch fleece. “Jakken er perfekt til de topture og anstrengende hikes ud i offpisten, som jeg drømmer mig tilbage til, når jeg nu stormer op og ned af børnebakken med mine dejlige unger. Heldigvis fungerer jakken også perfekt til det. Hybridjakken ånder super godt, så jeg ikke bliver drivvåd af sved. Den er behagelig og skøn at bevæge sig i. Og hvis det en gang i mellem bliver for koldt i blæsten, så har jeg bare en tynd skaljakke i rygsækken. Den vil også være ideel til langrendsture eller en dansk vinterløbetur.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – Godt skitøj er alfa og omega for en vellykket skitur. Og det gælder faktisk både for børn og voksne. HellyHansens skitøj har holdt os alle varme og tørre hele ugen, så vi har kunnet stå på ski og hygge på trods af vejr og vind.

Holdbarhed: MEGET GOD – Virkelig slidstærkt. På trods af at specielt Sylvester har gjort, hvad han kunne for at flå hul på jakken, ser den stadig ud som ny.

Pris: GOD – det er ikke det billigste skitøj man kan finde, men man får absolut fuld valuta for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – det er noget af de bedste vi har prøvet. Både design og materialer er helt i top. Og Anders har været ski- og friluftsbums i 25 år, så han har testet lidt af hvert.

1 kommentar

  • Christina V.

    Skønt med en ærlig og fyldestgørende anmeldelse af skitøj. Det er guld værd, når det handler om at holde vores guld varmt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af VINTERTILBUDDET fra SMAGERIET.DK