TEST af LEGO Friends – Testfamilien
TEST af LEGO CITY (POLITISTATION, MOTORVÆRKSTED OG HELIKOPTERSÆT)

TEST af LEGO Friends

Flere af vores testfamilier har testet forskellige udgaver af LEGO FRIENDS.

Der er testet hhv.:

Lego Friends Elefantunge redning i junglen (41421)

Lego Friends Panda Jungletræshus

Elefantunge redning i junglen (41421)

Bjørk 5 år har testet LEGO sættet:  Elefantunge redning i junglen (41421)

Bjørk blev meget henrykt, da hun pakkede det farvestrålende LEGO sæt ud, det indbyder til leg ved første øjekast. Det søde elefant junglesæt, kan få enhver dyreelskende barn til at udfolde sin leg, kreativitet og forestillingsevne om et liv i junglen.

LEGO er et sikkert hit, og den fine LEGO æske, med den lille elefantunge og redningsbilen, er ingen undtagelse! Lego er velkendt legetøj hjemme hos os. Bjørk er netop lige fyldt 5 år, og elsker de små Lego figurer og danner sin helt egen eventyrlige verden. Elefantunge redning aktioner har vi set på stribe de sidste uger, Bjørk elsker rollelege, hvilket dette sæt virkelig indbyder til.

Bjørk kunne ikke helt selv følge byggevejledningen, det krævede en voksen ved hendes side til at skabe overblikket over byggeriet, æsken henvender sig til børn på 6+, Bjørk er netop lige fyldt 5 år, med en voksen ved sin side går byggeriet som en leg.

Samlevejledningerne er virkelig simple at følge. Lego ’et er opdelt i poser, hvilket skaber større forudsigelighed, og skaber flow i hele byggeprocessen. Sættet er et lille sæt, hvilket er perfekt, for en krudtugle som Bjørk, der har svært ved at  koncentrere sig i længere tid ad gangen. Man kan desuden også få højteknologisk byggehjælp ved at downloade instructions PLUS i LEGO appen. Den digitale mulighed tager byggeprojektet til et højere level, det er super sejt at kunne se sit byggeri i det interaktive medie, man kan zoome, dreje sine model, det kan virkelig hjælpe feks børn, som har svært ved, at følge den manuelle vejledning.

Efter Junglen med elefant og bil stod færdig, har det bragt timevis af rollelege med sig, den lille elefant bliver passet og plejet, redningsaktioner blev sat i værk med de små mini friends dukker. Sættet indeholder en bil med trailer, en lille jungle med en elefant, hvilket skaber en perfekt ramme til leg og fordybelse. Jeg er virkelig blæst bagover af de mange detaljer, der er i dette magiske jungle univers, intet er overladt til tilfældighederne, et virkelig gennemtænkt produkt.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris, kvalitet. vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

LEGE/NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – LEGO rammer plet endnu engang. Legetøjet indeholder alt det børn er vilde med massere af leg, læring, kreativitet, fantasi.

HOLDBARHED/KVALITET:  MEGET GOD – Lego det holder bare! Eneste udfordring er at holde styr på alle de små dele. Er man god til at bevare alle dele, kan det samles igen og igen og holder i årevis. og skaber timevis af leg.

PRIS: MEGET GOD – Man betaler for god kvalitet, LEGO er en langtidsinvestering. .


Vores tester Anne-Louise, har sammen med hendes datter Silje Karoline på 6,  testet  Lego Friends – Elefantunge redning i junglen.  

Vi elsker Lego herhjemme og børnene kan virkelig bruge meget tid på at fordybe sig i Legos fantastiske univers. Silje elsker dyr og går meget op i, hvordan de har det, så dette sæt var helt perfekt til hende. Her er hun i legen med til at redde den lille elefantunge i junglen.

Lego Friends støtter National Geographic Explorers arbejde og passion for at beskytte truede dyrearter i vores jungler og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle. Dette sæt er perfekt til dyreelskende børn, som her får rig mulighed for at hjælpe den lille elefantunge, der sidder fast i sumpen og man kan få en god snak med børnene om naturen, klimaet, dyrevelfærd og hvordan vi bedst hjælper andre og passer på hinanden. Der findes endnu flere sæt med temaet “redningsaktion i junglen”.

Sættet indeholder en lille jungle, en bil med vogn, 2 figurer, 1 elefantunge, walkie-talkier, sutteflasker og en masse andre småting. Silje gik hurtigt i gang med at bygge med hjælp fra den gode instruktion, hun er efterhånden ret sej til at bygge selv, så faderen må ofte nøjes med at se på.

Man kan også hente en gratis app  “LEGO Byggevejledninger”, hvor børn kan zoome ind på, dreje og visualisere denne model, mens de bygger.

Silje havde hurtigt bygget og var i gang med legen, og var helt vild med den lille elefantunge og de mange små tilbehørsdele.

Der er god mulighed for fordybelse, kreativitet, rolleleg og heltegerninger, når de i legen kører ud i junglen og med hjælp fra bilen kan trække elefantungen op af sumpen, tilkalde hjælp via deres walkie-talkier, fodre og pleje elefantungen og tage på spændende eventyr. Lego er også med til at træne finmotorik, farver, former og øger koncentrationsevnen, man kan træne matematik, når man bygger med klodserne og man øver sig i at følge instruktioner. Alt i alt er vi super glade for Lego og dette fine sæt fra Lego Friends. Silje kan virkelig fordybe sig og ønsker sig mange af de andre sæt fra Lego Friends “redningsaktion i junglen” – særligt redningsstationen, som er et kæmpe sæt med endnu mere tilbehør.

Hos Lego Koncernen tester de selv deres Lego Duplo klodser og elementer, så de er sikre på, at alle byggesæt altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Børnene elsker at lege med Lego. De får styrket finmotorikken, udvikler den rumlige bevidsthed, masser af mulighed for kreativ udfoldelse, giver selvtillid, rolleleg, forståelse, bevidsthed

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego holder bare!

Pris:  GOD – den koster 179,-  De fleste steder, men nogle steder kan den købes på tilbud endnu billigere

Kvalitet: MEGET GOD – Lego er super kvalitet. Det holder ganske enkelt bare.


Vores tester Catharina har sammen med datteren Leonora på 4 år testet LEGO Friends Elefantunge-redning i junglen. Da vi modtog pakken var den i LEGO’s velkendte æske. Leonora var ellevild, og der fulgte en nem vejledning med. Hun havde dog brug for hjælp til at få den samlet. Vi gik straks i gang og den fine junglebase blev hurtigt samlet.
Sættet er virkelighedstro og består af en bil, en elefant, to piger og en base med et træ og er spækket med fine detaljer der inspirerer til leg.
LEGO Friends støtter National Geographic Exploreres, som beskytter truede dyrearter rundt omkring i jungler og dermed skaber en bedre verden for os alle sammen. Dette fik vi os en god snak med Leonora om, og det førte til en rigtig god leg om at rede elefanterne i junglen. Hendes fantasi blev virkelig sat i gang, og hun sad længe og hyggede sig med det.
LEGO Friends er lige stadiet over LEGO duplo som Leonora hidtil har leget med. Finmotorikken blev sat på prøve, men det krævede en del tålmodighed, da klodserne var mindre, men dette lykkedes fint efter lidt tid.
LEGO Friends har den egenskab, at man kan bygge præcis, som man har lyst til. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Leonora er blevet virkelig glad for LEGO Friends, og det kan virkelig anbefales til denne aldersgruppe.
Værd at tilføje er, at der er en digital byggevejledning i LEGO-appen, der giver børnene mulighed for, at visualisere mens de bygger.
I dette tilfælde bliver vurderingen
Nytteværdi: MEGET GOD – Der er mange timers kreativ underholdning hvor barnet er beskæftiget og fantasien virkelig er i spil. Ydermere styrker det barnets finmotorik og kan nemt føre til rollelege samt mange gode snakke om eksempelvis truede dyr.
Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO Friends Elefantunge-redning i junglen har LEGO’s velkendte holdbarhed og kvalitet, og kvaliteten slår ikke fejl.
Pris: MEGET GOD – Sættet koster 180 kr., hvilket vi synes er en fair pris for denne æske, med et godt og relevant budskab.
Kvalitet: MEGET GOD – LEGO’s holdbare klodser kan tåle at blive skilt ad og samlet igen og igen. Vi har også vasket vores det på ingen måde tog skade af.

Trine fortæller.

Karla på 5 år (men også hendes lillebror på 3 år) har testet LEGO æsken: LEGO friends 41421

Æsken hedder elefantungeredning i junglen.

Hvad gang, der dumper LEGO ind ad døren, er der jubel. Her var ingen undtagelse. Karla elsker som alle andre børn LEGO, og nu er hun også stor nok til at kende LEGO friends fra TV. Det bedste ved LEGO friends, synes jeg, er at det opfordrer til rollelege. To-tre figurer og et eller andet set-up- i det her tilfælde en jungle og en elefantunge, der skal reddes, og så kører legen derudaf.

Der er flere dele man kan lege med. Vi samlede det sammen med dem. På pakken står der +6, og der var altså en del smådele, som krævede voksenhænder, men det er jo lige præcis også det, der er det hyggelige ved LEGO.

Selve sættet består af en sump eller dele af en jungle, hvor der er træer. Vi er begyndt, at anvende appen LEGO Life ( der sidder en stregkode, som man kan scanne) Det er nemmere for de små at se, hvordan delene skal sættes sammen. Karla har forstået nu, at man kan dele sine LEGO kreationer med telefonen. Hun har sin egen avatar og kan så lægge billeder ind på appen, som kan inspirere andre. Det kan anbefales.

Udover junglen, er der selvfølgelug elefantungen, som også har en sutteflaske. Der er en jeep med trailer bagpå, som kan bruges til at fragte elefanten/hjælpe den ud af sumpen. Som altid med LEGO friends, så kan man sagtens lege med sættet alene, men efterhånden som samlingen stiger, er det sjovere at lade sættet indgå, som en del af de andre sæt. Elefantungen er den Karla har leget mest med. Alfred på 3 år, har taget jeepen til sig og den indgår i alverdens andre lege – sådan er LEGO jo allerbedst.

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har netop været på camping i Tyskland og som altid, så havde vi en kuffert med LEGO med. Lynhurtigt skabte det et venskab med nabodrengen.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Det er LEGO og det holder for altid.

Pris: RIGTIG GOD- Denne her æske koster 169, 95 og er dermed i den billige ende af LEGO Friends. Ofte er der 25% i Bilka eller Fætter BR. Der er mange timers leg og det stimulerer til rollespil.


Vores tester Katharina har sammen med sine børn testet to æsker LEGO Friends 7+

Vi har testet:

LEGO Friends Panda jungletræhus – 270 kr.

LEGO Friends Elefantunge redning i junglen – 180 kr.

Både Isabella og Sofia elsker at lege med LEGO, men især Isabella har fået stor interesse for ’stor pige LEGO’ som hun kalder det. Et af favorit programmerne i fjernsynet er LEGO Friends, så de blev begge to ellevilde, da de så to æsker med Mia, Stephanie, Emma og Olivia.

Vi gik med det samme i gang med at samle jungletræhuset. Isabella fulgte manualen og kunne stort set samle det hele selv, selvom hun kun er 6 år. Man kan faktisk også downloade LEGO byggevejlednings app’en, hvor man kan zoome ind og dreje på skærmen og bygge det ud fra den, men vi holdte os til manualen. Jungletræhuset sætter gang i fantasien hos børnene med både rutsjebane, vippe, små pandaer som skal passes og plejes med sutteflaske og skeer. Pandaerne kan få en lille gyngetur, eller spise bambus som kan hentes i den lille vogn. Der er også en lille vægt, så man kan følge, om pandaerne tager nok på.

Der er til mange timers leg og udover at LEGO Friends sættet bidrager til børns kreative leg, så bidrager det også til børns finmotorik og nysgerrighed. Isabella havde i hvert fald mange spørgsmål om hvor pandaerne bor henne, hvad de spiser og man kan med sit barn indgå i en god dialog omkring hvordan man lærer, at passe på dyrene i naturen, uanset om de er truet eller ej. Isabella fik med jungletræhuset en god leg i gang, hvor hun reddede de små pandaer og legede med dem ved huset og gav dem bad i karbadet. Sofia har også været glad for sættet, selvom hun kun er 3 år, så er det netop denne alder hvor rollelege begynder. Hun synes især, at de små lorte var sjove at samle op, med den medfølgende skovl. Det fik vi os et godt grin over.

 

Det lille sæt med elefantungen og bilen blev også samlet og hurtigt inddraget i legen, hvor Isabella og Sofia var dyrepassere og det var skønt, at se dem sidde og lege sammen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – vi har rigtig meget LEGO og er virkelig glade for det herhjemme. Det får børn ind i en helt anden verden, hvor fantasien bliver sluppet løs og der er plads til fordybelse, men også til nysgerrighed og underen.

Holdbarhed/Kvalitet: MEGET GOD – LEGO holder bare i mange mange år… der var også små ekstra dele med, som vi har lagt i en pose.

Pris: MEGET GOD – vi synes prisen er tilpas og man får faktisk ret meget LEGO for pengene.


Cebrina fortæller  – Pigerne var så heldige, at modtage to fine pakker med LEGO Friends og de blev simpelthen så glade. Det gør de altid, når der er nyt LEGO og vi har efterhånden fået en hel del. 

Lego har i samarbejde med National Geografik lavet en kampagne, som skal sætte fokus på verdenen og de udfordringer jordens beboer har nogle steder. Det har de bl.a. gjort ved at skildre forskellige virkelige steder i deres LEGO sæt. F.eks. denne LEGO friends pakke ”elefant redning i junglen” Kampagnen skal hjælpe til at formidle information i børnehøjde og samtidig gøre børn (og forældre) opmærksomme på hvad der foregår ude i verdenen.

Pigerne elsker begge at lege med LEGO, men Freja som kun lige er blevet 4 år, har ganske enkelt ikke tålmodigheden til samleprocessen endnu, så den står Emma på 6 år primært for. Hun elsker at sidde og nusse og skabe de forskellige verdener. Vi bruger oftest den digitale samlevejledning, som man kan findes som app. Det gør det nemt og overskueligt for hende at sidde med. 

Emma kan bruge utroligt lang tid på at sidde og lege med LEGO, og specielt når hun kan sætte flere verdener sammen. Hendes yngling dyr er en elefant, og med i pakken er figuren Emma også, så det var jo helt perfekt herhjem til.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO er så fantastisk legetøj fordi der er flere forskellige processer i det

Holdbarhed: MEGT GOD – Der er mange timers leg

Pris: GOD – Pakken koster 180kr  hvilket jeg egentlig syntes er helt ok for LEGO

Kvalitet: MEGET GOD – LEGO holder i evigheder og giver mange timers leg


Panda-jungletræhuset (41422)

Stella fortæller:

”Har man dyreglade børn, så er panda-jungletræhuset (41422) en ideel gaveide til fødselsdag, ferie eller anden anledning til børn over syv år.

Merle på syv år har i samarbejde med Testfamilien testet sættet, og det har skabt stor glæde herhjemme også blandt de mindre piger (under opsyn). Da vi modtag pakken tog Merle hurtigt denne kasse til sig, hun elsker dyr og drømmer også om at blive dyrepasser. I Panda-jungletræhuset kan børn tilbringe timevis med rolleleg som omsorgsfulde redningsfolk. Der er mange detaljer i trælegehuset; klatrestativ, rutsjebane, vippe til pandaerne, trækvogn, små pøller, sutteflaske etc. Alt i alt den perfekte panda-legeplads.

Børnene kan rigtig leve sig ind i deres eget lille dyreredder-eventyr og kreativ leg.

Samtidig inspirerer Panda-jungletræhus sættet børn og lærer dem at passe på dyr og miljøet.

Lego Friends er stolte over at støtte National Geographic Explorers, som bruger deres kreativitet, nysgerrighed og passion til at beskytte truede dyrearter i vores jungler, og hjælper med at skabe en bedre verden for os alle.

 

Der medfølger en byggevejledning, som Merle uden hjælp selv kunne forstå, og samle sættet ud fra. Dog er det muligt at gøre byggeprocessen endnu sjovere, ved hjælpe af app’en ’Lego Byggevejledninger’.

Når man har downloadet app’en, får man adgang til Instructions Plus, som giver børnene mulighed for at dreje, zoome ind på og visualisere deres model/se den i 3D, før den er bygget.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego er sjovt i alle aldre. Lego Friends kræver lidt mere koncentration og fordybelse da det hedder 7+ år. Mine yngre piger har også haft meget leg ud af sættet, dog med opsyn da der er mange små dele.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego er noget som nærmest kan holde alt, hvis det passes på. Lego Friends er noget mindre end f.eks duplo, så det vil være en god ide at opbevarer det i nogle æsker.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego klodser og elementer testes på alle tænkelige måder, så du kan være sikker på at det lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarter.

Pris: MEGET GOD – Prisen for Panda jungletræhuset ligger på 270 kroner. Når det er Lego vi snakker om, så syntes jeg at det er en rigtig god pris.


Mette fortæller:

Selma 5 år har testet LEGO Panda Jungle Tree house 41422

Jublen var stor, da Selma trak den fine æske ud af indpakningen. “Mor, se! Det er med små Pandaer, de er mega nuttet.” Det farvestrålende Panda jungle sæt, kan få enhver dyreelskende barn til at udfolde sin leg, kreativitet og forestillingsevne om et liv i junglen i timevis.

LEGO er et sikkert hit og den fine Lego æske med de små søde pandaer, er ingen undtagelse! Lego er velkendt legetøj hjemme hos os. Selma er netop lige fyldt 5 år, og samler på fornemste vis dette sæt Lego med lethed, selvom æsken er beregnet til børn på 7+

Selma har selvstændigt samlet sættet, dette skyldes Lego’s simple og nøje udførlige samlevejledning. Indholdet i æsken, er struktureret i poser med numre på, så man ikke skal lede for længe efter en bestemt klods. Hele tiden skaber forudsigeligheden i byggeprocessen flow, hvilket sikrede Selma’s koncentration og evne til at blive i ro hele vejen igennem byggeriet

Man kan desuden downloade byggevejledninger på LEGO’s app, som giver barnet mulighed for at se sine modeller i 3D, hvis man vælger instruction PLUS.

Efter jungle huset stod færdig, har det bragt timevis af rolleleg med sig, de små pandaer bliver passet og plejet, redningsaktioner blev sat i værk med de små mini friends dukker. Sættet indeholder et dejligt panda liv, med massere af aktiviteter med vippe, rutsjebane, klatrestativ, hvilket skaber en perfekt ramme til leg og fordybelse. Jeg er virkelig blæst bagover de mange detaljer, der er i dette magiske jungle univers, intet er overladt til tilfældighederne, et virkelig gennemtænkt produkt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

LEGE/NYTTEVÆRDI: MEGET GOD – LEGO rammer plet endnu engang. Legetøjet indeholder alt det børn er vilde med massere af leg, læring, kreativitet, fantasi. Til med styrker det barnets evne til koncentration og udfoldelse af finmotorikken.

HOLDBARHED/KVALITET:  MEGET GOD – Lego det holder bare! Eneste udfordring er at holde styr på alle de små dele. Er man god til at bevare alle dele, kan det samles igen og igen og holder i årevis, samt skaber timevis af leg.

PRIS: MEGET GOD – Man betaler for god kvalitet, det er en god langtidsinvestering.


Vores tester Ida har sammen med Lærke på 5 år testet to skønne Lego friends pakker fra Lego. Den ene et panda-jungletræhus og det andet elefantunge-redning i junglen. Begge æsker fyldt med farverige klodser og mange timers leg.

Vi fik tilsendt pakkerne i vores ferie og Lærke var helt solgt. Æskerne er farverige, fyldt med tegninger og indbyder straks til leg. Der er allerede skabt en historie på omslaget, som hjælper fantasien på vej.

Lærke synes, at det var spændende at være med til at kigge i manualen og finde de rigtige klodser. Vi startede med en lille Jeppe med trailer. Det gik super fint i starten og Lærke have helt styr på hvor langt vi var kommet. Der gik dog ikke længe efter at bilen var færdig, før den lille dame mistede koncentrationen. Det var langt sjovere at lege med bilen end at bygge videre på resten.

Vi endte med en fordeling, hvor Lærke samlede figurerne, fandt klodser til mig og legede imens jeg byggede. Det betød egentlig ikke så meget at hun ikke rigtig var med til byggeriet, vi var stadig sammen og hyggede os.

Udover de super fine scener der kommer, når man bygger Lego ud fra manualen, så indeholder pakkerne også de skønneste figurer. Den blå elefant med det søde udtryk, er ikke til at stå for. Den er fanget i mudderet og skal reddes af de to piger, før den farlige edderkop kommer og tager den. Ja der er vist lidt med størrelses forholdet, men det er jo også det, der er så skønt med børn – alt kan lade sig gøre og det er kun fantasien, som sætter grænser.

Lærke kunne slet ikke stå for de små pandaer, som gemte sig i den anden pakke. De har virkelig også et sødt udtryk, jeg kan godt forstå, at hun er vild med dem. Panda-jungletræhuset blev hurtigt til en zoologiskhave. Der er så mange detaljer i denne Lego scene – en rutsjebane, en gynge af et dæk og en kæde, en balje med sæbe og skum, en vægt, en vippe og meget mere.

Vores vurdering af Lego friends bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Udover en masse legeværdi, så er lego en super god måde at træne børnenes finmotorik. Der også læring i at kigge på en manual, se sammenhængen og følge den. Derudover får man en masse kvalitetstid når man sidder og laver sådan noget sammen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego kan jo bare det hele. Komme med i bad, komme med udenfor og går det i stykker så bygger man det bare igen.

Pris: MEGET GOD – Prisen svinger lidt, alt efter hvor du køber den. Men omkring 200,- for den store og 120,- for den lille. Det synes jeg ikke er dyrt i forhold til hvad man får.

Kvalitet: MEGET GOD – Super god kvalitet, kreativt og farverigt. Der står 6+ og 7+ på på kasserne, og selvom Lærke mistede koncentrationen under selve bygge processen så passede legen også fint til en på 5 år.


Vores tester Marck Topgaard har haft fornøjelsen af at teste sammen med Karla på 6 år Lego Friends jungle rescue house, om Lego friends siger Marck.

 
Vi har haft fornøjelsen af, et flot sæt Lego friends sæt. Karla er 6 år og er virkelig begyndt, at forstå samlemanualen, kun meget lidt skulle faren blande sig i, hvordan det skulle samles. Hun elsker Lego friends. Det er nu anden gang vi tester friends serien, med stor succes for hende.
Det er virkelig hyggeligt at bruge en masse timer i weekenden på at samle Lego. Hun legede derefter med en veninde og Albert og hans Lego city lufthavn i mange timer. Nu kunne Lego figurerne faktisk flyve ned til junglen og passe pandaerne i junglehuset.
Karla siger selv, at hun elsker alle de små detaljer der er i junglehuset. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan bygge med Lego og hvor nydeligt det er. Det er i dag blevet væsentligt nemmere for børn at følge manualerne så de selv får succes ved at bygge det.
Det er en god indlæring, som de får ved at bruge hjernen på den måde.
Lego er og vil altid være et kæmpe hit hos mine unger uanset alderen.
Nytteværdi: Meget god – Dejlig kreativ og lærerig leg.
Holdbarhed: Meget god – Lego er et hit og har mange timers leg i sig.
Pris: God – Lego har aldrig været billigt, men bestemt pengene værd.
Kvalitet: Meget God – Bare gennemført til mindste detalje.

Test af Lego friends Panda- jungletræshus

Vi herhjemme elsker Lego og Carla er begyndt at være mere interesseret i de “små” (rigtige) Lego. Så selvom pakken skriver 7+ elsker Carlsen sit Panda jungletræ. Hun er knap 5 år.

Denne gang var Carla med til at, samle det meste af pakken ved hjælp af den meget udførlige manual, der altid medfølger i Lego pakkerne. Det gjorde hende stolt, at hun havde lavet en del af processen ,da vi var færdige.

 

Det panda træhus skal forestille et rescue center for pandaer og centeret huser 3 små pandaer. Der er både klatrestativ, gynge, rutsjebane, vippe og et bad til de små dyr og det hele er så fint detaljeret.

De 2 dyrepasser piger Olivia og Mia, har deres lille vagttårn med computer, medicin, walkie-talkier og kaffe. Der medfølger små klistermærker for at, gøre det endnu mere fint og detaljeret. Desværre var disse dog ikke at finde i vores æske.

Der er ikke skruet ned for farverne, hvilket jeg elsker – specielt med Lego.

Det hele er så super gennemført, med små bambus skud som mad til bobler i badebaljen.

Som alt andet Lego, så tror jeg ærlig talt ikke at det kan gå i stykker, medmindre man brander det. For det lille fine junglehus har klaret lillebrors (2,5 år) rimelig vilde leg, som mest går ud på at smadre det, så det skilles ad. Det er stadigvæk i fin form og heldigt for os, er der altid lidt ekstra brikker med af, de helt små ting.

Carla kan virkelig fordybe sig, med dette fine panda hus og rollespils legen får max gas, når dyrepasserne skal passe de syge pandaer.

Som bonus så støtter Lego friends National Geographic Explorers’ arbejde – Se det syntes jeg er tip top fedt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi:  GOD – Lego er bare noget pisse fedt legetøj. Som styrker børn koncentrationsevne, motorik og fantasi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Som skrevet så tror jeg simpelthen ikke, man kan ødelægge Lego medmindre man smider det på bålet.

Pris: GOD – Prisen svinger lidt alt efter hvor du køber det. Men den ligger mellem 175-270kr Det syntes jeg er super fin pris, kontra hvad du får.

Kvalitet: MEGET GOD – Er der så meget at sige – det er Lego, det har jo den vildeste kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO CITY (POLITISTATION, MOTORVÆRKSTED OG HELIKOPTERSÆT)