TEST af Benimar S 363 autocamper på CampOne Grenen for Campingagenten – Testfamilien
TEST af WEECARE lanolinsalve, stofbind og stofrondeller

TEST af Benimar S 363 autocamper på CampOne Grenen for Campingagenten

T0 af vores testere har testet en Benimar S 363 autocamper på CampOne Grenen Strand for Campingagenten. 

Marianne fortæller:

“At få lov at teste den her spritnye Autocamper Benimar sport363 sammen med min familie som består af 2 voksne og 3 børn på 10, 5 og 0 år, er jo vanvittigt fedt. Vi har aldrig været på Campingferie før, så at vores første tur skulle være i den her store familievogn, var jo ren luksus.

Autocamperen skulle hentes hos Camping Agenten i Nibe, vi skulle derefter selv køre den til CampOne Grenen i Nordjylland, hvor vi skulle bo den næste uges tid. Det var min mand Thomas der kørte Autocamperen og selv om den er stor, sidestilles den med et alm. køretøj og kan køres med et helt almindeligt kørekort.

Autocamperen var superrummelig og godt indrettet med plads til 4-5 pers. og så var bagagerummet virkelig stort. Der kunne faktisk stå en barnevogn fuldt udslået + indeholde alt ekstraudstyr til autocamperen, alt hvad man havde brug for til sådan en dejlig tur og mere til. Campingbord + stole, oppusteligt fortelt, grill, tørrestativ og meget mere.

Vognen var som tidligere nævnt virkelig godt indrettet, der var mulighed for 2 sovepladser hen over førersæderne, her sov Thomas og en af børnene (de skiftede lidt). De to førersæder kunne drejes og på den måde fungere som en del af en spiseplads, hvor der også var bord og bænk. Spisepladsen kunne også laves om til soveplads, men det havde vi ikke brug for, hvilket var rart for så havde vi altid en lille spisekrog man kunne sidde ved om morgen, hvis vejret ikke var så godt. I Vognens midte, hvor man kommer ind, lå køkkenet som både indeholdt gaskomfur, vask, elkoger, et køleskab + en stor køleskuffe og en lille fryser. I hele vognen var der tænkt praktiske indretningsmuligheder i forhold til opbevaring og der var små og større skabe til service, gryder mm. rigtig mange steder i vognen.

I den anden ende, var autocamperen indrettet med toilet, separat bad og en stor dobbeltseng som fyldte hele bilens brede, så da kunne nemt ligget 3 pers. Her sov jeg med Viggo og Molly eller Oscar alt efter hvis tur det var til at sove ved siden af mor. Sengen var placeret i ca. 90 cm. højde, hvilket godt kunne give lidt udfordringer med en baby, der skulle løftes ind og ud om natten. Igen var der tænkt skabs- og skuffeopbevaring ind hvor det var muligt. Vognen var udstyret med ovenlys så der kom en masse dejligt lys ind og om natten kunne man trække nogle virkelig effektive mørklægningsgardiner for, så vi kunne sove længe om morgen.

Autocamperen havde derudover wi-fi, tv, markise, cykelstativ, solceller en masse lækkert ekstra udstyr og den fik da også en del misundelsesværdige blikke af andre gæster på pladsen. Det oppustelige telt fungerede supergodt, det blev nemt monterede i samspil med markisen og gav os et ekstra rum til at sidde i om aften. Det kunne stå separat på pladsen, så på den måde slap man for at slå teltet sammen, når man skulle ud at køre i autocamperen, det var smart.

Nu var vi afsted i uge 22 og vi vidste derfor godt at der ikke ville være så mange andre børn på Campingpladsen, derfor kunne man måske godt have ønsket sig en plads med lidt flere børneaktiviteter. Området er fantastisk, der er ikke langt til Skagen, du kan tage en tur ud på Grenen eller gå ned på stranden og se alle de gamle betonbunkere fra krigens tid. Råbjerg mile og den tilsandende Kirke lå i cykelafstand, så når man vælger denne her Campingplads er det helt klart for områdets skønne natur og seværdigheder.

Vi har haft en god uge, men er også blevet udfordret lidt i forhold til hvor tæt man er sammen som familie når man camperer.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Der er gode muligheder for at skaber en masse ferieminder, man er tæt sammen som familie og man har muligheden for at se en masse, da det er nemt at pakke sammen og køre videre til et nyt sted. Autocamperen er indrettet supergodt og det fungerer næsten som et lille sommerhus på hjul, vi var dog lidt udfordret på lofthøjen i sengene, når man skulle op og ud med en baby og om natten når der skulle ammes.

Holdbarhed/Kvalitet: GOD – Autocamperen emmer af luksus og det er virkelig blevet komfortabelt at være campist. Alt i vognen virker lækkert og der er ingen billige løsninger.

Pris: GOD – Autocamperens pris ligger som en middelklassepris der findes både billigere og dyre vogne, men du får virkelig meget vogn på pengene her. Prisen ligger omkring 750.000 kr. alt efter hvor meget ekstra udstyr man ønsker at tilkøbe. Er man en familie der elsker at campere, men overvejer at opgradere campinglivet med en Autocamper, så kunne det her være et godt bud. Rummelig vogn med alle de faciliteter du får brug for når du skal på campingferie.


Vores tester Sabina Haysen og hendes familie har også testet den lækre autocamper fra Benimar gennem Campingagenten på campingpladsen “Grenen” i Skagen.

En fin lille campingplads helt ud til havet og den smukkeste natur kun 1,5 km. fra Skagen centrum. En af Danmarks mest charmerende feriebyer!

Sabina fortæller:

“Vi er blevet kæmpe campingentusiaster som børnefamilie og har været campister de sidste 2 år. Det er simpelthen indbegrebet af hygge og giver masser af frihed og eventyr til hele familien.

Camping som ferieform er i den grad på vej tilbage som en ny og ret tjekket måde at holde ferier og weekender på som børnefamilie.

At teste camping som ferieform i en autocamper, som vi altid har drømt om, har været så fedt. Det er lidt som at have sit eget lille luksus sommerhus med på tur.

Vi har testet denne flotte autocamper, hvor intet er overladt til tilfældighederne, gennem campingagenten.dk – et kæmpestort campingsite med udstyr, vogne, fortelte og tilbehør til campingferien. Der er sågar ting, jeg ikke anede fandtes, men som er uundværlig på ferien såsom gasgrill, lækre stole, lufttelt som er nemt at sætte op, PÆNT campingservice og lamper til campinghygge!

Vi boede 1 meter fra legepladsen – et kæmpe hit hvis man har små børn med!

Da denne model fra Benimar har 5 sengepladser, inviterede vi min mor med og det var et kæmpe hit. Ferier med bedsteforældre er en gave på alle måder!

Her har I en rundtur i vognen som har et soveværelse, køkken, bad, toilet og sofagruppe.

Camperen har et lille fint køkken med god opbevaring, gasblus, håndvask, frys og køl + ekstra køleskab til drikkevarer.

Sæderne kan drejes og laves til ekstra stole og drengene sov i alkoven over førersædet.

Toilet med håndvask, spejl og opbevaring i vognen er guld værd især med børn. Det fungerer bare og er nemt at børste tænder og gøre sig klar i egen vogn.

Den lækre brusekabine er udstyret med brusearmatur og endda trægulv. Ret luksuriøse forhold på en campingferie.

Voksenafdelingen har plads til enten 2 voksne i dobbeltsengen eller 2 voksne og et barn.

Vi sov 2 voksne og et barn på 5 år i midten og havde god plads alle sammen.

Soveværelset har god opbevaring, kan lukkes til med skydedør og er pladsoptimeret på fineste vis med skuffer til tøj og bøjler til kjoler under sengen.

Genialt!

AHH! Helt ned i gear og god morgenkaffe med udsigten til to legende børn.

Der er få ferieformer, hvor vi har oplevet at hele familien virkelig har hygget sig, slappet af og hvor vi har mødt så mange søde mennekser som på camping og familier, der tager ens egne unger under vingerne, deler is ud, spiller kongespil og maler på sten sammen.

Vi er i hvert fald pænt begejstret for camping og vores ferie i autocamper var det ypperste campingluksus til dem, der gerne vil snude til livet på en campingplads.

Vores campingferie i Skagen har været HELT fantastisk og vi er endnu engang blevet bekræftet i, at campingferie er den helt rigtig ferieform for os lige nu, hvor ungerne er 6 og 10 år.

Vi keder os aldrig og har stadig masser af tid til at gøre, hvad vi hver især har lyst til: Løbe ture, lytte lydbog, gå ture, bage en kage, tage ind til byen, lege vandkamp eller bare slappe af og få besøg af gode venner.

TAK FOR EVENTYRET!

VORES FAMILIE ANBEFALER 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD.

At være på ferie på en campingplads er noget særligt. Især i egen autocampter, hvor alting er lidt mere luksus og klar til ferie med det samme.

Det er fantastisk at trække stikket og bare være. Vi har sågar fået helt nye venner, som vi ligger sammen med fast på en campingplads ved Århus + tager på ferie med på 3. år. En lille ny campingfamilie som vi aldrig ville have mødt i et sommerhus eller på en charterferie, hvor man holder sig meget til sig selv.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Man kan campere året rundt, men vi camperer i Danmark fra maj til oktober. Der findes så mange forskellige pladser til enhver interesse. Dog er det er stort plus at ligge tæt på legepladsen, hvis man har børn. Så kan man nyde en god bog og en kop kaffe imens ungerne gynger og hopper på trampolin. Det er #ferieluksus!!!

Selve autocamperen var spritny og emmer af luksus og kvalitet. Der er så mange års rejser og ferier i en autocamper.

Pris: God.

En ny autocampter fra Benimar koster fra 500.000 kr. og er en investering ligesom en campingvogn eller en bil.

Men man får også luksus i høj klasse og har et lille “sommerhus”, man kan køre på eventyr i året rundt.  Den er i den grad på ønskesedlen herhjemme – måske en gang?

Kvalitet: MEGET GOD.

Jeg vil næsten sige HELT FANTASTISK – og helt på samme vis som hjemme i eget hjem. Der er kælet for hver en detalje i autocamperen både inde og ude og selv interiøret i vognen var i særklasse.

Camping som ferieform behøver ikke være helt skrabet i et lille varmt telt, og egentlig handler det hele om at være sammen, skabe minder og hygge sig. Og vi kan på det varmeste anbefale at tage på campingferie som børnefamilie. Det kan noget helt særligt – især i en autocamper som denne, hvor man nemt kan komme ud på eventyr og ikke behøver ligge samme sted hver eneste gang.


 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af WEECARE lanolinsalve, stofbind og stofrondeller