TEST af Ducray produkter imod skæl og andre problemområder – Testfamilien
TEST af Simon bøgerne fra Forlaget Alvilda

TEST af Ducray produkter imod skæl og andre problemområder

Flere af vores testere har testet forskellige produkter fra Ducray.

Mette fortæller:
Tørre, tykke hudflager, røde hudplamager, skæl og kløende udbrud – er det noget du kender til? Hvis ja, så ved du også, hvor generende det kan være for livskvaliteten! Vi har hjemme hos os været så heldige at teste tre hudplejeprodukter fra Ducray.

Ducray Elution shampoo, samt plejecremen Concentrate og shampooen fra Kertyol P.S.O serien.
Produkterne skulle være egnet til at hjælpe og forbedre hudområder, hvis man er ramt af én eller flere ovennævnte lidelser. Min kæreste Simon døjer med psoriasis flere steder på kroppen – i hovedbunden, på benene, i ørerne mm. Det er slemt – værst over vinter og forår, hvor han nærmest dagligt render rundt med blødende sår flere steder på kroppen, fordi de tørre og fortykkede hudområder medfører en ulidelig kløe. Desuden har dryssende skælflager fra hovedbunden ofte været et problem, når de hen over dagen lagde sig som uønskede snefnug på hans skuldre.
Jeg selv har døjet med meget, meget tørre fødder/hæle siden min sidste fødsel sommeren 2020. Jeg har afprøvet alverdens midler, men mine fødder var så tørre, at de fik dybe revner som medførte, at jeg i perioder ikke kunne gå uden forfærdelige smerter.
Vi er mildest talt imponerede over Ducrays produkter, som har virket over al forventning! Vi smurte vores ramte områder med cremen concentrate én gang dagligt i ca. 4 uger. Dog der var meget synlige resultater allerede efter en uge!

Simons psoriasis er udseendemæssigt blevet så flot, men endnu bedre er det, at den voldsomme kløe er blevet utroligt formindsket! Han får ikke længere ødelagt sin nattesøvn af kløende anfald. Og endnu en bonus er, at jeg ikke behøver at skifte lagener hver dag, fordi han har kløet sig til blods hen over natten. Simon kan desuden nu gå med sorte trøjer, uden at de tørre skæl drysser fra hovedbunden, fordi de to shampooer har reduceret hans skællende tykke flager, samt reduceret kløe og irritation gevaldigt.

Mine fødder er blevet babybløde igen, og jeg har ikke haft generende, dybe revner for første gang siden juni 2020, hvor jeg fødte. Vi vedligeholder ved at smøre med Concentrate cremen én gang ugentligt. Simon bruger fortsat shampoo fra Kertyol P.S.O. omkring to gange ugentlig og vedligeholder opfølgende pleje ved resterende vaske med Elution shampooen.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hos de som dagligt døjer med ulidelig generende kløe, skæl og/eller tørre, røde hudplamager hjælper serien på livskvaliteten, og det er om noget nyttigt.

Holdbarhed: GOD – Alle tre produkter virker drøj i brug. Cremen Concentrate har vi begge brugt én gang om dagen på hver vores ramte områder i 4 uger, hvorefter vi nu holder det nede ved at smøre 1-2 gange om ugen. Cremen er stadig ca. halv fuld. Nu er Simon meget korthåret, men begge shampooer kan man nærmest ikke mærke er taget i brug.

Pris: GOD – Jeg synes, at prisen er god taget i betragtning af, hvor længe produkterne holder, samt hvor stor gavn de gør.

Kvalitet: MEGET GOD – både creme og shampooerne har en super lækker konsistens. Shampooerne skummer desuden lækkert op, hvilket i vores øjne er et +. Vigtigst af alt er dog, at produkterne virker som de skal.


Vores tester Lucas har den sidste måned testet produkter fra Ducray imod skæl og eksem.

Maria fortæller:
Da denne test ankom, var Lucas så klar til at komme i gang med at teste. Lucas er 14 år gammel og har hele sit liv døjet med børneeksem, samt meget voldsomme skæl i hovedbunden. Vi har herhjemme afprøvet utallige produkter på markedet, så det var en blanding mellem håb og skepsis, der fyldte i kroppen.


Pakken vi modtag består af 2 forskellige shampooer og en lille creme. De 2 flasker shampoo er ikke ens. Den lille er den man bruger i starten, når hovedbunden er slem, og den store flaske er til brug, når man skal holde det nede.

Lucas fortæller, at produktet ikke svier hverken i hovedbunden eller øjnene. Den skummer fint op og er behagelig at bruge. Derudover kunne han allerede efter 2. gang mærke en tydelig forandring. Det her virker.

Nytteværdi: MEGET GOD – Lucas opnår hurtigt en følelse af, at huden ikke klør, skæl og eksem bliver mindre.

Holdbarhed: GOD – Vi vaskede hår af to omgange hver gang, så man får hurtigt brugt en god del af den lille flaske.

Pris: GOD – Den er dyr i forhold til alm skælshampoo på markedet, men når man døjer med disse problematikker, dur disse shampooer ikke. Så prisen betaler vi gerne for at kunne afhjælpe.

Kvalitet: MEGET GOD – Produkterne holder, hvad de lover.


Vores tester Michelle har sammen med hendes datter Isabella på 10 år teste produkter fra Ducray’s KELUAL DS serie.

Michelle fortæller:
Hvis du spørg mig om produkterne er uundværlige, når man døjer med skælproblemer, så er svaret et klart ja!

Testen har indeholdt 2 shampooer og en creme, som alle 3 er med til at afhjælpe skæl og irriteret hovedbund samt rødme og irritation omkring hårgrænse, næsefløj og øjenbryn.

Min datter Isabella fik for nogle år tilbage konstateret skæleksem med klæbende skæl. Det betyder blandt andet, at hovedbunden har fedtet gule skæl. Hovedbund er konstant irriteret, hvilket gør, at den klør enormt, og hendes skæl derfor oven i drysser, da hun får det revet løst.

Kløen giver en masse rødme, sår og irritation, og det er sjældent, at hovedbunden har ro. Vi har begge testet produkterne herhjemme – min datter har dog den største problematik med skæl.


Produkterne fra Ducray ser kliniske ud, og derfor synes jeg personligt de indbyder til noget, som vil gøre noget godt for en.

KELUAL DS shampoo anbefales til svære og tilbagevendende skældannelser. For en intensiv behandling skal shampooen bruges 3 gange i ugen de første 2 uger. Herefter bruges den 1 gang i ugen for vedligehold af resultatet. Der dokumenteret virkning efter 8 uger.

ELUTION shampoo kan anvendes efter behov, og er med til at genskabe den naturlige balance i hårbunden.

KELUAL DS creme er specielt udviklet til irriteret hud og skæl i ansigtet – f.eks. næsefløj og øjenbryn.

Alle 3 produkter har en mild afdæmpende duft.

KELUAL DS shampooen kan være lidt svært at fordele i håret, men når det først får godt fat så skummer det så lækkert. Det kan jeg især godt selv lide, for først der føler jeg, at håret bliver vasket rent og ordentligt. KELUAL DS shampoo skal virke i 3 min. i håret inden det skylles ud, og her kan man rigtig mærke at shampooen begynder at arbejde i hovedbunden. Det kilder lidt, er vi blevet enige om herhjemme. Efter den intensive behandling på 2 uger skal KELUAL DS shampoo bruges i kombination med ELUTION shampoo for vedligehold.

Vi har desværre ikke fået testet KELUAL DS creme idet disse problemer ikke forekommer herhjemme.

På trods af kort test tid (2 uger), så er det bestemt nogle produkter, vi er fortaler for allerede. Vores hovedbunde er stoppet med at klø, og min datters gule klæbende skæl er stort set væk. Derfor bliver det også produkter, som der fremadrettet vil være på shampoo-hylden hjemme hos os.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Afhjælper skælproblemer så godt, på kort tid.

Holdbarhed: GOD – på trods af der alligevel skal bruges lidt mere shampoo end man normalt bruger, så rækker produktet længe, da der går længe mellem hårvask.

Pris: MIDDEL – er en smule dyrt i forhold til mængde, men til gengæld holder det i længere tid, da der veksles mellem en intensiv- og vedligeholdelsesperiode.

Kvalitet: GOD – er lavet i et fint og enkelt design.


Ann og Morten fortæller:
Vi har testet ducray skælprodukter: Elution gentle blancing shampoo og Squanorm anti-dandruff treatment shampoo.

Vi har testet de lækre produkter fra ducray, da vi begge døjer rigtigt meget med skæl. Jeg har været rigtigt ked af det, da man kunne se det i hovedbunden samt det kløede rigtigt meget og dryssede. Det har været et tabu, og jeg ved, at det er det for mange mennesker.
Ducray produkterne har været med til, at dette ikke er et problem mere. Produkterne er er nemme at bruge. De er blevet en fast ting, vi har på badeværelset fremover. Vi vil helt klart anbefale dette produkt til folk med skæl, psoriasis eller tør hovedbund.

Vi har igennem tiden prøvet rigtigt mange produkter, som ikke har virket på dette. Så skønt endelig at have fundet et produkt, der bare virker.

Og alle kan være med i prisklassen.

Produkterne er lækre at bruge, og delugter ikke, som andre kan gøre. Det er nemt, og jeg er glad for, at det ikke er produkter, der skal sidde længe i, så man kan nemt nå det om morgenen i en travl hverdag med små børn.

I dette tilfælde bliver vurderingen.

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man har tendens til tør hovedebun, skæl eller psoriasis, så er dette en klart vinder.

Holdbarhed: MEGET GOD – Selv efter 1,5 måneds brug har jeg har vi stadigvæk over en halv flaske tilbage. Er meget drøj i brug.

Pris: MEGET GOD – Produkterne ligger i en god prisklasse – alle kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – Vi synes, det er nogen rigtigt gode produkter, og de har levet op til vores forventninger.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Simon bøgerne fra Forlaget Alvilda