Test af Produkter fra Ikast Etiket – Testfamilien
Test af tøjstativ og knager fra Loullou

Test af Produkter fra Ikast Etiket

skaermbillede-2016-03-09-kl-12-36-21

(Produkterne er sponsoreret med henblik på test – men det er testfamiliernes 100% ærlige meninger der kommer til udtryk i anmeldelsen).

Vores tester Stephanie har sammen med familien de sidste uger testet produkter fra Ikast Etiket.

Stephanie fortæller:

“Jeg har været så heldig at teste produkter fra Ikast Etiket gennem de sidste uger. Jeg kendte ikke til firmaet før, så var lidt spændt på denne test.

Jeg skulle selv vælge produkterne på deres hjemmeside, og her har man forskellige muligheder. Firmaet henvender sig både til butikker/kæder og privatpersoner. Jeg har handlet som privatperson, og valgt ting, som er gavnlige for de fleste børnefamilier.

Når man nu skal bestille produkter, kan man vælge at gøre det meget nemt og hurtigt, eller man kan bruge tid på at sætte sit eget præg på produkterne.

Jeg valgte sidste mulighed.

Jeg har testet et babytæppe, hvor man selv skal skrive oplysninger på barnet. Det har været vores ældste på 3 år, som har fået tæppet. Hun har virkelig brugt det meget. Hun har lagt med det på sofaen, brugt det i bilen og puttet bamser og dukker deri. Når man nu er 3 år, og er begyndt at gå op i bogstaver og sit navn, er det ekstra fedt med sit helt eget tæppe. Vi har haft vasket tæppet et par gange, og det ses overhovedet ikke på det.Vi har også testet forskellige navnemærker. Vi har valgt nogle klistermærker til madpakker og tøj. På siden kan man selv vælge design, man kan vælge forskellige baggrundsfarver, skrifttyper og små figurer til pynt. Mærkerne holder virkelig godt. De har været afprøvet på tøj, hvor de sidder på vaskemærkerne, på sko og på madpakkerne. Ingen af dem er gået af selv efter vask i vaskemaskine og opvaskemaskine.I samme kategori har vi også testet strygemærker. Også her har man mulighed for selv at være kreativ. Jeg fik uploadet en baggrund med billeder af pigerne på, virkelig smart. Mærker stryges på et stykke tøj, og holder virkelig godt. Der følger en god vejledning med, så man er sikker på, man får mærkerne sat ordentligt.Vi har også testet navnebånd. Igen med rig mulighed for at udfolde kreativiteten. Man kan vælge mellem rigtig mange farver og skrifttyper. Jeg valgte nogle lidt neutrale farver. Båndet kommer på en lang række, som man så klipper af, og kan sy på med enkelte sting. Nu har vi et ikke helt almindeligt efternavn, og de kan derfor sagtens bruges som navnemærker på tøj. Jeg har også brugt at sy dem på mine hæklede ting, det giver lige lidt ekstra.Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – som småbørnsfamilie med barn i børnehave, skal der mærker på alt, hvis man vil have nogen forhåbning om at se det igen. Her sparer man virkelig noget tid.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – produkterne holder virkelig godt. De sidder fast efter vask i vaskemaskine og opvaskemaskine.

Pris: GOD – i forhold til en tusch koster det selvfølgelig lidt mere, men det er vildt tidsbesparende. I forhold til lignede produkter på markedet, er det ikke høje priser.

8 kommentarer

 • Trine Møller

  Vi bruger også disse herhjemme, og har gjort i noget tid. Jeg genbestiller dem hele tiden, da de (lidt for) hurtigt bliver brugt. Man bliver helt afhængig af det, og jeg er begyndt at gå helt i panik hvis jeg ikke har husket at sætte et mærke i og på det der forlader hjemmet 😀 Sjovt man kan blive så skadet…

  Det gode ved det hele er, at vi mister ikke ret mange ting i vores familie mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ser vildt smart ud! Det vil jeg huske når vores søn bliver større!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi bruger klistermærkeetiketterne og er glade for dem.
  Tænk på at det også kan være smart på ældres ting – vi brugte dem til min fars ting, da han i en periode var på rekreations hjem efter en blodprop i hjernen – dette var smart da både plejepersonale og han selv på denne måde kunne kende hans ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Lüthje

  Det virker godt nok enkelt,tænker at det må vi heller prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bjørg

  Vi har klistermærker til tøj, madkasser o.l.
  De har fungeret fantastisk! Har vasket sønnens tøj rigtig rigtig mange gange, og de holder stadigvæk. Har også vasket madkasser med klistermærkene på, i opvaskeren, og ikke et eneste er gået af endnu 😊
  Kan klart anbefales 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Jeg har brugt navnebånd fra Ikast Etiket til min store dreng. Det er nemlig genialt når man har en mor der syr tøj til ens drenge at hun har en stak liggende som hun lige syr i tøjet inden vi får det 🙂 de holder fantastisk trods mange vaske og ved at man kan personliggørelse dem så kan børnene nemmere genkende dem. Thor ved fx at han har den med skildpadden på, og så står hans navn efterfølgende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har strygemærker i min datters tøj. Jeg kan på et varmeste anbefale dette. Det holder bare vask efter vask! Og så er det genialt, at man kan gøre dem personlige. Jeg skal klare have fat i nogle flere. Når min datter starter i institution, er det en fordel altid at kunne kende dit og mit, og det bliver ingen sag med disse flotte mærker! 😃👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette louise

  Jeg har haft strygemærker som holder perfekt efter flere vaske. Har selv valgt design og tekst. Der var en fin vejledning med til og nemt at bruge. Jeg har også haft mærker med teksten “made by mor” og de er så fine på alle mine hæklede ting ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af tøjstativ og knager fra Loullou