TEST af Glamping og Mobilehome med Vacansoleil.dk (Camping De Schatberg i Holland) – Testfamilien
TEST af N'Sleep babypakke

TEST af Glamping og Mobilehome med Vacansoleil.dk (Camping De Schatberg i Holland)

Annonce Vacansoleil.dk 

Mie har sammen med hendes to børn på hhv. 9 år 13 år været på en lille kør-selv-ferie til en af Vacansoleils mange campingpladser i Europa.

Turen gik til Holland – nærmere bestemt Camping De Schatberg.

GLAMPING

Vi testede to forskellige slags boligtyper imens vi var afsted. Den første type var et Safaritelt “Serengeti XL glamping” på 48 m2.

Der var en stor udendørs terrasse med luksus havemøbler og hjørnesofa.

Derudover køkken og pholdsrum med kaffemaskine, stort køleskab med separat fryser, microovn, el-kedel og kogeplade.

Tre soveværelser: en hems med dobbeltseng, et værelse med masterbed og et børneværelse med køjeseng.

Derudover var det et fint toilet med bruser.

Det er jo SLET ikke primitivt, at bo i telt med alle de faciliteter. Det emmer af hygge og en god atmosfære og ungerne elskede det (det kan dog godt blive lidt koldt om natten når man er afsted i april måned) men i de varme sommermåneder vil det være HELT perfekt.

MOBILEHOME

Efter et par dage i teltet flyttede vi over i et mobilehome, som er lidt mindre end teltet på 33 m2. Udendørs er der havestole og havebord.

Der er køkken og opholdsrum med kaffemaskine, stort køleskab med separat fryser, microovn, el-kedel og kogeplade.

Særskilt badeværelse med bruser og særskilt toilet.

Tre soveværelser. dobbeltseng, 1 rum med 2 enkelt senge, og et rum med køjeseng.

Alt hvad man har brug for til en god ferie. På forholdvis lidt plads men alligevel nok til at vi kunne være der. Ikke helt ligeså hyggeligt som teltet – men til gengæld varmere i april måned.

CAMPINGPLADSEN

Vi boede på den skønneste campingplads Camping De Schatberg med ALT hvad hjertet kunne begære.

Indendørs og udendørsbadeland med spabad (vi brugte det dog kun en enkelt gang, da der var ret mange mennesker derinde). 

Kunstig badesø med strand, som vi brugte HVER dag, da vi havde taget vores Paddleboard med hjemmefra. Et helt fantastisk sted. 

Der er 3 restauranter på stedet og supermarked. Multisportsområde med bordtennis, basketball, cykeludlejning (mod betaling), minigolf (mod betaling), fodbold, fiskeri, volleyball, indendørs legeplads, petanque, flere små legepladser, bowling (mod betaling), dart, eventyrpark, hoppepude, squash og paintball.

Vi prøvede ikke halvdelen – men det som ungerne synes var sjovt. Det var bl.a. den store legeplads og eventyrparken.

TUREN DERNED

Turen derned gik som en leg. Med to store børn på 9 og 13 år, så kommer man langt med en ipad/telefon og en dyne og pude. Det tog ca. 8 timer og vi kørte derned tidligt morgen og hjem sidst på eftermiddagen – vi holdt en-to pauser på køreturen.

OMGIVELSERNE

Vi besøgte bl.a. Amsterdam, Keukenhof (blomsterpark) samt Towerland (forlystelsespark, som ligger 10 min. kørsel fra campingpladsen).

I Amsterdam var vi mest inde for at shoppe. En hyggelig by, men man skal gøre op med sig selv om det er køreturen hver med små børn.

Keukenhof blomsterpark var SÅ smuk med alle tulipanerne, som var sprunget ud. Kan klart anbefales. Towerland er en hyggelig forlystelsespark – men mange ret vilde rutchebaner. Der er dog også et helt område for de mindre børn, som er overdækket. Det kan også anbefales at aflægge Towerland et visit.

SAMLET VURDERING AF FERIEN

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det var SÅ skønt med kvalitetstid med ungerne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Gode minder varer for evigt.

Pris: MEGET GOD – Det er en forholdvis billig ferieform. Priserne sviger selvfølgelig alt efter sæson, men vil kunne gøre for under 10.000 kr. inkl. transport for 4 personer.

Kvalitet: MEGET GOD – Intet at sætte på kvaliteten. Det er en 5-stjernet campingplads og det lever den fuldt ud op til. Vi kunne sagtens finde på at komme igen. Næste gang vil jeg bare have min kæreste og hans børn med også.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af N'Sleep babypakke