TEST af Little Unbox – Testfamilien
TEST af Alvilda Sommerpakke (Lasse-Leif, My First Tablet, Videnskab i det fri)

TEST af Little Unbox

Flere af vores testere har testet månedsboksen fra Little UnBox. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Stine har sammen med datteren Selma på 6 måneder testet månedsboks fra Little UnBox.  

Stine fortæller:
Little Unbox beskriver sig selv som ”en månedlig boks fyldt med kvalitetsbevidste, stimulerende, fortryllende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn”, og det synes jeg, de lever op til med deres medlemsbokse. Selma har i testperioden modtaget 3 bokse, nemlig ved 5 måneder, 6 måneder og 7 måneder.

Boksene indeholder forskellige ting tilpasset barnets alder og udvikling. Jeg synes tydeligt, man kan se, at der er tænkt over indholdet, så det passer til barnets næste udvikling.

I 5 måneders boksen var der fokus på at barnet skal begynde på fast føde, så den indeholdt 2 hagesmække og en prøve med havremel. Derudover en lille rangle, badelegetøj og babyshampoo. 

I 6 måneders boksen var der en klemmepose med mos, poser til at kunne lave hjemmelavet is, stabeltårn som kan bruges i badet, en bil og en fed creme fra Decubal junior. Den har vi brugt efter bad, og den tørrer hurtigt og er let at smøre ud.

I sidste boks vi modtog ved 7 måneder var der et lille klaver med lys og lyd, et rør med små kugler som både rasler og har fine farver – lige til at fange babys opmærksomhed. Ellers have boksen babybestik, smoothie, en lille tube creme og 2 fribilletter til Wow park.

Jeg synes det er et super smart koncept, hvis man har lyst til at forkæle sit barn med lidt nyt løbende og kan lide at blive overrasket. Boksene kan fås allerede fra man er gravid og helt op til barnet er 3 år. Jeg kan forestille mig, det vil blive en sjov tradition for barnet at åbne døren til en ny boks hver måned, hvis man er fast kunde over længere tid.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytte/ Legeværdi: MEGET GOD – Boksene indeholder legetøj tilpasset lige netop der mit barn er i sin udvikling, og det er rart med ny inspiration.
Holdbarhed/kvalitet: GOD – Tingene i boksen er selvfølgelig fra forskellige mærker og af forskellig kvalitet, men jeg har ikke oplevet noget, der ikke har levet op til forventningerne.
Pris: GOD/MIDDEL – Boksen koster 198 kr + fragt, og der er ingen binding. Jeg synes, prisen kan virke lidt i den høje end kontra de ting man får, men da det også er en boks til forkælelse og overraskelse med nyt, så synes jeg prisen fin. 


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine tvillinger Ella og Noah på 2 år, testet de månedlige bokse fra LitteUnBox.

Vi har været så heldige at teste juni, juli og august boksen fra LitteUnBox til begge børn.

Alle tre bokse, som vi har modtaget, er alderssvarende 2-3 år. Boksen er fyldt med inspiration og overraskelser, og alt er nøje udvalgt efter barnets alder. 

LittleUnBox er et medlemskab til de små samt gravide kvinder. Du modtager en boks med kvalitetsbevidste, stimulerende og sjove overraskelser, der unikt er tilpasset dit barn. Der er ingen binding, og man kan opsige sit abonnement når som helst. 

Inder mine børns opvækst har jeg haft mange overvejelser om legetøj. Hvad skal man købe? Hvor meget skal man købe? Hvad er smart? Jeg synes, det er en jungle, og her har LittleUnBox virkelig været god til at håndplukke legetøj, til ens børn, som med sikkerhed falder i god jord. Derudover er det med til at stimulere barnets udvikling.

Ella og Noah har elsket, når der kom pakker til dem. De lærte hurtigt at genkende det lilla klistermærke på pakken og råbte med det samme ”mere legetøj til mig”.  

Og jeg er personligt vild med de håndskrevne hilsner og synes, at det er så hyggeligt at læse højt op for Ella og Noah. 

Juni måneds boks stod på fordybelse, sommersjov, hjemmelavet is og massage. De har modtaget følgende produkter:

  • Twistshake is poser
  • Vejkridt farver fra SES
  • Trædyr legetøj fra SES
  • Søstjerne kalejdoskop fra Plan Toys  
  • A-Derma massage olie

Søstjerne kalejdoskop var så spændende at udforske, og efter at Ella og Noah fandt ud af, at de kunne kigge igennem stjernen ved at knibe det ene øje sammen, for bedre at kunne se en prisme opdelt i mange små dele, ville de ikke slippe kalejdoskopet. Det giver dit barn mulighed for at udforske optik og synssans. 

Farvekridt er altid et kæmpe hit, og det er også tilfældet herhjemme. Det er ikke kun Ella og Noah, der er vild med at tegne med farvekridtende udenfor, det er storebror Milas også, så alle tre havde timevis af underholdning udenfor på fliserne.

Trædyr legetøj fra SES var en større udfordrende for Ella og Noah, i forhold til at de skulle se på de forskellige kort og herefter samle brikkerne med dyrene, på snoren, i den korrekte rækkefølge, som man kan se på kortet. Men for at stimulere barnets finmotorik og sprog er legetøjet her virkelig godt.

Juli måneds boks bestod af, 2 stk. legetøjs-is i træ, et gigantisk vendespil fra Match It, Paw Patrol magnetiske terninger fra Geomac Magicube, Decubal cream og smoothie samt vådservietter.

Ella og Noahs legetøj faldt ikke kun i god jord hos dem, selv deres storebror på 4 år synes især, at det gigantiske vendespil var sjovt at lege med. Vendespillet er til at lege med derhjemme, men kan også tages med ud i haven eller på strandtur eller lign. Spillet er godt til at udvikle børnenes sprog og hukommelse. Det er lavet i hårdt pap og består af 32 kort (16 par) i formatet 22×22 cm.

Ella og Noahs favorit legetøj i juli måneds boks var Paw Patrol magnetiske terninger, der kan sættes sammen i forskellige kombinationer. Ella og Noah har fået mulighed for at udvikle deres første motoriske evner med disse magnetiske terninger, men også deres kreativitet. Med disse Magnicubes magnetiske terninger kan man endda bygge 3D-konstruktioner.

August måneds boks bestod af:

  • Farverig stableregnbue fra Roo Crew
  • Farveblyanter fra Design Letters
  • Malebog fra Bolden
  • 2 x fribilletter til Wow Park
  • Tandpasta, tandbørste og Derma zink cream

Den farverige stabelregnbue er miljøvenlig, da den er lavet af bæredygtige materialer. Stabelregnbuen er god til at lære barnet de helt basale bygge færdigheder, og samtidig øve sig i navne på forskellige farver. Ella og Noah har allerede en stabelregnbue fra et andet mærke, og derfor har det været nemt for dem at kaste sig ud i at lege med stabelregnbuen og bygge forskellige konstellationer med den.

Fra august måneders pakke var malebogen med farveblyanter også et kæmpe hit herhjemme. Lige siden de modtog pakken, er malebogen, stort set, hverdag malet i, og det med dyb koncentration. 

Virkelig smart og nemt koncept, hvis man mangler nyt legetøj eller ny inspiration og kan klart anbefales til andre forældre.

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er ikke noget bedre, end hvis ens barn har noget rigtig godt legetøj, som kan holde dem beskæftiget, som de synes er sjovt at lege med, og samtidig er med til at stimulere barnets udvikling. Det jeg har været mest glad for med LittleUnBox er, at det ikke kun overrasker børnene, men også mig selv, da vi har fået ting som jeg normalt aldrig selv ville have købt, og legetøjet har været et hit hver gang.

Holdbarhed: GOD – Under hele testperioden har legetøjet holdt sig, så umiddelbart er holbarheden god, men jeg er usikker på om alt legetøjet vil holde længe, hvis det kom i hænderne på nogle hårdføre børn. 

Pris: MEGET GOD – 198 kr. inkl. fragt. Jeg synes, at priserne er fuldt ud rimelige og i et leje, hvor alle (efter min mening) kan være med. Ydermere bliver pakken leveret direkte til din dør – nemmere bliver det ikke.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækre kvalitetsprodukter og flere kendte brands. Der er ingen tvivl om, at produkterne i boksen er nøje udvalgt i forhold til alder, årstid samt kvalitet. Der er fokus på økologi og bæredygtighed, hvilket jeg sætter stora pris på, især når det gælder ting til mine børn.


Vores tester Line har testet 3 boxe fra Little UnBox.

Line fortæller:

Vi var så heldige, at vi fik muligheden for at teste 2 forskellige slag boxe, første box var “graviditets boxen. Den var så lækker med en masse gode produkter til at forkæle mig selv både under og efter graviditeten.

Jeg var især vild med, at der var så meget forskelligt i boxen, både til at pleje min krop, lidt lækre snacks, alkoholfri drinks, så jeg kunne nyde en kold i solen sammen med min mand selvom, at jeg ikke kunne være med på de almindelige drinks.

Efterfølgende har vi modtaget 2 boxe til vores datter Lærke. Også heri har der været gode blandede produkter, som har passet til hendes udvikling. Jeg er vild med at boxene er skræddersyet til alder, så man har mulighed for hele tiden at prøve nye ting og produkter, som passer præcis til Lærke.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Du får præcis de produkter, som du og dit barn har brug for lige nu, netop fordi de er lavet efter barnets alder og udviklingstrin.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det er gode produkter som nemt kan bruges i flere måneder og blandt andet kan legetøjet helt sikkert gå igen hos flere børn, hvis man skulle ønske det.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er uden tvivl nogle lækre kvalitets produkter, og det er tydeligt, at de er nøje udvalgt til de forskellige boxe.

Pris: GOD – Jeg synes, det er en god og økonomisk måde at få prøvet forskellige produkter af, som man måske ikke selv havde gået ud i butikkerne og fundet.

 


Vores tester Sahra har sammen med sin søn testet boxene fra Little UnBox i alderen 2-3 år. Boxene er aldersopdelte og tilbydes til 0-3 år og derudover også til gravide. De indeholder legetøj som er specielt udvalgt til netop den alder som barnet har. Derudover indeholder boxene ofte produkter med små overraskelser med forskellige hudpleje produkter til den lille og sarte hud. 

Sahra fortæller:

Jayan er 3 år, og vi har modtaget gaver, som har været tilpasset hans alder. Det har virkelig været spændende at se hans ansigtsudtryk hver gang, han har set pakken er kommet. Der har været vidt forskelligt indhold, med forskellige temaer tilpasset til årstiden også. Indholdet er kvalitet, og der samarbejdes med gode og kendte brands, som er specialiseret i at udvikle legetøj til det lille barn. 

Jayan har modtaget legetøj, som udfordrer ham både intellektuelt, sprogligt og på stimuli. Han var vild med, at der var en massagecreme med som vi har ”leget” med, hvor han både selv har fået massage samtidig med, at han har syntes, det var sjovt at tilbyde massage til os andre. Det er tydeligt, at der hos Little UnBox er fokus på, at der skal kunne skabes både leg og læring i indholdet i boxene. Det hænger godt sammen med, at indholdet inviterer til f.eks. massage, fordi man ved at ved at massere hinanden er der både fokus på stimuli af det lille barn samtidig med, at der læringsmæssigt er fokus på, at børn bl.a. lærer af at give hinanden massage. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er indhold som sikrer, at det lille barn udfordres, og det er særligt tilpasset barnets alder og udviklingsniveau. Som medvirker til at barnet tilbydes indhold som med garanti kan bruges i den pågældende alder. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er en god holdbarhed på alle produkterne. 

Pris: MEGET GOD – Prisen for en box er 198kr. om måneden, hvilket er en rigtig god og fair pris, da indholdet af selve boxen har en højere værdi. 

Kvalitet: MEGET GOD – Der er fokus på kvalitet, og det kan mærkes, når man modtager de lækre produkter fra Little UnBox. Der samarbejdes kun med gode og kvalitetsbevidste brands, som er specialiseret på området. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Alvilda Sommerpakke (Lasse-Leif, My First Tablet, Videnskab i det fri)