TEST af køredragt fra Petit By V – Testfamilien
Tid til HALLOWEEN-FEST hos CTI PARTY

TEST af køredragt fra Petit By V

Vores tester Line har testet en fleecedragt fra Sleepyfoxkids fra Petit By V.
Line fortæller:
“Jeg har sammen med min datter Nora på 4 måneder testet en lækker blød fleecedragt fra Sleepyfoxkids. Nora bruger str 68-74 i tøj og har testet fleecedragten i str 74 (6-9 mdr). Den er lidt for stor til hende, men uden betydning og kun med den fordel, at hun kan vokse i den. Den er krympet lidt efter vask, men dette er også oplyst af producenten og de anbefaler, at man tager en størrelse større end normalt.”
“Fleecedragten har en fast hætte og en ribkant omkring ansigtsåbningen. Ved ærmerne og ved buksebenene er der en bred  ribkant, som man kan give et opbuk, hvis den er for lidt stor. Dragten åbnes fortil med fire knapper. Nora har testet den i en fin lysegrå farve, som passer perfekt både til drenge og piger. Den findes I to andre farver oliven grøn og mørkegrå i størrelserne 62 til 86.”
“Jeg er meget imponeret over kvaliteten. Dragten er meget blød og virker åndbar. Den er lavet af økologisk bomuld, hvilket jeg ligger stor vægt på. Den har holdt pasformen fint efter vask og er heller ikke blevet fnulret efter 2 vaske. Designet er flot og klassisk.
Dragten er helt perfekt i denne årstid til en tur i skoven, hvor Nora sidder i bæreselen eller den kan bruges i de kolde måneder som køredragt.”
“Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier”:
Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – helt perfekt til årstiden og de små skal jo pakkes ind.
Holdbarhed: GOD – Jeg har ikke oplevet slid på dragten i testperioden, og den er heller ikke blevet fnulret, som jeg har oplevet uld kan blive.
Pris: MEGET GOD – Dragten koster 379kr. I forhold til kvaliteten på dragten synes jeg prisen er god.
Kvalitet:. GOD – Lækker kvalitet og flot design
RABATKODE:
FÅ 23 % I RABAT MED KODEN: TESTFAMILIEN23
KODEN GÆLDER PÅ ALT I SHOPPEN http://petitbyv.com/ PÅNÆR OUTLET KATEGORIEN.
GÆLDER T.O.M 1 NOVEMBER 2018.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til HALLOWEEN-FEST hos CTI PARTY