TEST af Magsmarters fra Randomshop – Testfamilien
TEST af Mainframe-ryggsack fra Amvina.se (Skiphop pusletaske)

TEST af Magsmarters fra Randomshop

Vores tester Mollie har sammen med hendes to børn Laurits 6 år og Agnes 3 år, testet Magsmarters magneter fra Randomshop.dk

Mollie fortæller:
Jeg havde på forhånd fortalt min søn Laurits, at pakken med magneterne var på vej. Hver dag spurgte han mig, hvornår de kom. I forvejen har vi nogle af magneterne, men denne kasse var lidt mere speciel, end dem vi havde i forvejen. Magneterne i denne kasse, kunne nemlig laves om til et stort hjul, og så kunne det også lyse. Hvis hjulet så drejede rundt, så ville det give en fed lyseffekt.

 

Vi modtager kassen, og Laurits nærmest flår den op sammen med sin lillesøster Agnes. På et splitsekund får han hele pakken samlet. Han lyser helt op af glæde, fordi han havde set meget frem til at få lige netop denne pakke.

Det fede ved Magsmarters er, at de kan kombineres med alle andre magneter på markedet. Magneterne er sjove, og man kan få lov til at bygge og være kreativ på mange måder. Det fede er også, at det ikke kun er for børn, men for alle barnlige sjæle også. Det er sjovt at bygge, og en leg, vi alle herhjemme som familie, synes er sjov at samles om.

Vi leger meget med magneterne, og bygger både huse og bolde osv, men hver gang legen er ved at være slut, så er Laurits fast besluttet på, at hjulet skal samles “rigtigt” igen, så det kan komme ind og stå i hans vindueskarm. Lyset sidder i en af magnetklodserne, som skal lades op i ny og næ.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. VI bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/ Nytteværdi: MEGET GOD – Magneterne er tidsløse og ikke aldersbegrænset – både børn og barnlige sjæle kan lege med dem.

Holdbarhed – MEGET GOD – Det jeg personligt elsker ved magterne er, at de aldrig bliver for gamle. Jeg ved allerede nu, at de kan gemmes til hans egne børn, når han bliver voksen, hvis han ønsker det.

Pris: MIDDEL – Prisen er 499,95 kr. og i forhold til andre mærker magneter på markedet, er det en god pris. Dog giver man mange penge for få magneter. Og man skal derfor helst have flere pakker før, at legen og byggeriet bliver rigtigt godt.

Kvalitet – MEGET GOD – Lækkert design, stærke og solide magneter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Mainframe-ryggsack fra Amvina.se (Skiphop pusletaske)