TEST af sommerpakke fra Forlaget Alvilda – Testfamilien
TEST af Anti-stress produkter fra Randomshop

TEST af sommerpakke fra Forlaget Alvilda

Flere af vores testere har den seneste måned testet en bog -“sommerpakke” fra Forlaget Alvilda. Her kommer en af deres anmeldelser: 


Vores tester Marie, har sammen med hendes to børn Liam på 6 år og Malia på knap 5 år testet en sommerpakke med bøger fra Forlaget Alvilda.

Følgende er teste:

Marie fortæller:

”Find Holger først” og ”Minecraft find Creeperen” er to findebøger, hvor man skal finde forskellige ting. I ”Find Holger først” gælder det om at finde Holger mm. først – det er altså en konkurrence, og siderne er opdelt, så man kan sidde overfor hinanden. Man skal altså kun lede på sin egen side. 

”Mal med vand” er især god til de lidt yngre i flokken. Dyp penslen i vand og farvelæg billederne af de mange flotte biler. Når du er færdig med at male, vil farven på magisk vis forsvinde, så du kan starte forfra og male billederne igen og igen! Det gør altså ingenting at de maler på sig selv, det tørre igen. 

”Alvildas lille Kridse-kradsebog” klæder feerne så smukt på. Ved brug af den medfølgende træstift, kan man på magisk vis kridse-kradse de skønneste kjoler og tilbehør frem til feerne. Under den sorte kridse-kradseoverflade gemmer sig nemlig de mest vidunderligste mønstre og designs. 

Liam har taget ”Find Holger først” og ”Minecraft find Creeperen” med på diverse køreture i sommerferien. Det er ikke altid nemt at underholde børn på længere køreture, men med bøgerne fra Forlaget Alvilda bliver køreturen lidt sjovere. Når han sidder på bagsædet, kan han kæmpe mod lillesøster i at finde Holger først. 

Malia elsker at male med maling, men det er dog ikke altid hun får lov, da det kræver, at der er en voksen til stede og en del rengøring efterfølgende, men med denne ”Mal med vand” er alle problemerne løst. Nu kan hun sidde selv og male, og det gør heller intet, at hun spilder på sig selv, bordet eller gulvtæppet – det tørrer nemlig. 

Malia ELSKER hendes ”kridse-kradsebog”. At se feerne få flotte kjoler i forskellige farver på er bare lykken. Tænk hvad en bette bog kan gøre. Begejstringen ville ingen ende tage. 

 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: 

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, 

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD. Mange timers leg og underholdning. 

Holdbarhed: MEGET GOD. ”Mal med vand” har tykke sider, som gør, at selv de mindste ikke får dem ødelagt. De andre bøgers sider er også af god kvalitet. 

Pris: MEGET GOD. Priserne er rigtigt fine taget i betragtning af, at der er til mange timers underholdning. 

Kvalitet: MEGET GOD. Siderne i alle bøgerne er tykke og bliver ikke så nemt bøjet. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Anti-stress produkter fra Randomshop