TEST af Baby Jogger City Mini GT 2 – Testfamilien
TEST af MUUD fra Randomshop

TEST af Baby Jogger City Mini GT 2

Flere af vores testere har den seneste måned testet Baby Jogger City Mini GT 2 i samarbejde med Pro Support Scandinavia. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Malene har sammen med sin søn Theodor på 1 år testet Baby Jogger City Mini GT 2 klapvognen. 

Malene fortæller:

City Mini GT 2 modellen fra Baby Jogger er en stabil men stadig kompakt klapvogn, som er oplagt til allround klapvogn til både daglig brug men også som rejseklapvogn. Klapvognen kan lynhurtigt foldes sammen med kun én hånd og fylder heller ikke meget klappet sammen. 

Klapvognen har et langt liggemål på hele 94 cm og kan derfor bruges længe. Samtidig kan ryglænet ligges ned, og dit barn kan derfor nemt tage en lur på farten og afskærmes også godt fra solen med den store kaleche med UV50+ beskyttelse. 

Desuden kan styret justeres i højden for optimal komfort på gåturene. 

Klapvognen blev i den grad testet fra dag 1, da vi valgte at medbringe den på vores sommerferie til USA. Vi har derfor fået den testet af både som rejseklapvogn og dagligdagsklapvogn. 

Første gang klapvognen skulle stå sin test var i et meget proppet bagagerum, men heldigvis fylder vognen ikke meget, når den er foldet sammen – og man kan endda tage hjulene af, hvis den skal fylde minimalt. 

Jeg vil sige, at klapvognen er en mellemstørrelse klapvogn. Vi fik derfor at vide i lufthavnen, at ikke alle flyselskaber ville lade os tage den med til gaten. Det er noget man lige skal være opmærksom på, hvis man er på udkig efter en klapvogn, som også skal bruges som rejseklapvogn. Alternativet er nemlig, at klapvognen skal checkes ind, og man dermed ikke kan have den med igennem lufthavnen. 

Den bedste feature ved klapvognen er helt sikkert, at den kan klappes sammen og ud så hurtigt og med blot én hånd. Det er nemlig blevet gjort en hel del gange på vores ferie, når vi har haft den med på diverse udflugter. 

Theodor har siddet fint i den, men kunne godt have ønsket, at han kunne sidde endnu mere op, da ryglænet er lænet en del tilbage sammenlignet med hans ”normale” klapvogn. Men det er blot fordi, han gerne vil følge med i alt. 

Klapvognen har også et ”peek-a-boo”-vindue i kalechen, så man altid lige kan kigge ned til den lille og tjekke om han/hun er komfortabel og sidder godt. Hertil kommer ventilationsnettet i ryglænet. Når man rejser til varmere himmelstrøg, er det alfa omega, så barnet ikke får det alt for varmt i klapvognen.  

Vi glæder os til at få klapvognen testet mere af herhjemme også. Jeg satser på, at det skal være vores ”bil-klapvogn”, så vi altid har en klapvogn liggende klar i bilen, når vi er på farten. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  klapvognen er en rigtig god allround klapvogn med mange gode egenskaber både til dagligdag og rejser. 

Kvalitet: MEGET GOD – man kan virkelig godt mærke, at klapvognen er i slidstærkt materiale. Det virker til at være en meget stabil klapvogn, og især kalechen virker til at være i godt, tykt materiale. 

Pris: GOD – pris og kvalitet hænger sammen, og prisen vurderes derfor til at være god. 


Trine fortæller:
Vi har hen over sommeren testet den mega fine klapvogn fra babyjogger.
Hector på 2 år har været den heldige kartoffel, der er blevet transporteret rundt, og han har været meget tilfreds må man sige. Vi er i forvejen ejere af en Babyjogger City Tour, som vi virkelig også har brugt meget og har været meget glade for. Forskellen på City Mini GT 2 og City Tour er blandt andet størrelse og komfort. City Mini GT 2 er noget større, og vi herhjemme syntes også, at komforten er et nøk bedre. Sædet er bedre polstret og dermed også blødere at sidde/ligge i.
Vi har til vores tilkøbt et bord/kopholder også fra Baby Jogger, og det er intet mindre end fantastisk, så junior kan have sit vand, mad mm frit tilgængeligt, når man er ude på tur. Stor anbefaling herfra.
Af andre ting vi sætter stor pris på, kan jeg nævne, at der i kalechen er UV50+, så man ikke skal bekymre sig om solens skarpe stråler.
Hjulet foran kan låses, hvilket er genialt til de forskellige terræner. Og så kan man slå en bremse til, så vognen ikke triller, når den er parkeret.
Der kan åbnes op med myggenet bagtil, så junior kan få ekstra luft på de ekstra varme dage. Det er virkelig et kæmpe plus, synes vi.
Den fylder ganske lidt i bilen, hvilket er super fedt!
Og ja… Så er den jo også bare mega nem at folde ud samt klappe sammen igen. Vigtigt i en travl hverdag, hvor man ikke gider bøvle for meget med ting.
Vognen fåes i nogle fede farver, og går man og overvejer at købe en Babyjogger, så er City Mini GT2 virkelig en anbefaling værd!
Nytteværdi: MEGET GOD De fleste familier med små børn bruger klapvogn
Holdbarhed: MEGET GOD
Pris: GOD Du får meget for pengene.
Kvalitet: MEGET GOD Kvaliteten virker til at være i top.

Mette fortæller:

Jeg var så heldig at skulle teste af Pro Support Scandinavia, hvad jeg vil kalde et rigtigt ”sommerferiekit” for os som skulle på kør-selv-ferie.

Pro Support Scandinavia er en hjemmeside som forhandler babyudstyr til butikker rundt omkring i Scandinavien. 

En uge før vi kørte på sommerferie til Frankrig, modtog vi vores pakke – og den var som sendt fra himlen! Vi fik tilsendt Baby Jogger City mini GT2,1, en cooling mat, cooler bag og sædeskåner/opbevaring til bilen.

Vi havde en klapvogn af andet mærke, men vi kunne straks mærke lettelsen, da vi kunne se hvor lidt Baby Joggeren fyldte, da vi slog den sammen. Man kunne nærmest kun ane den i bagagerummet, hvilket også gjorde, at vi ikke følte, vi havde proppet bilen til bristepunktet- og heldigst af alt – vi kunne se ud af bagruden!

Samtidig var der også en del kabineplads til rådighed, fordi vi ikke behøvedes at pakke en ”biltaske” med legetøj o.a., da sædeskåneren flittigt blev taget i brug til diverse bamser, tegneredskaber osv.

Dog kunne vores datter ikke selv nå tingene, da hun kun er 2,5 år og sad godt fastspændt i sin autostol.

Pro Support Scandinavia beskriver babyjoggeren: Uanset om du bor i city eller på landet, er City Mini GT 2,1 klapvognen som følger med på alle dine eventyrer”. Og med på eventyr kom den!

Vi boede i en by langt oppe i alperne, med bakke op- og bakke ned, og vognen bestod sin ilddåb! Med sine kun 10,5 kg var den let at skubbe og navigere rundt med. Vi var ofte med en gondol helt op på øverste tinde, hvor det hurtigste og nemmeste var at klappe vognen sammen og bære som en taske. Vores datter på 2,5 år har prøvet at fange mig i et billede, hvor I kan fornemme, hvor lidt den fylder.

Baby Joggeren har en kaleche, som både kan tages helt ned når solen rammer og helt tilbage, så man kan nyde udsigten.

Derudover har den dén smarte funktion, at man helt selv kan vælge om sæderyggen skal være helt oprejst, helt nede eller alt midt imellem. Derfor er det også en rigtig god vogn, til når barnet skal have en lur. Til dette skal det siges, at fodstøtten også kan hæves, så barnet kan ligge helt flad.

Har man til gengæld et nysgerrigt barn, som ikke ønsker at sove, eller måske en mindre størrelse, som skal øve nakketræning og har brug for noget at kigge på, så kan man åbne op bagtil, så barnet kan kigge ud gennem et ”net”. Dette kan selvfølgelig også åbnes for at skabe cirkulation ved høj varme.

Udover ”net-funktion” bagudtil, kan man gøre samme trick i kalechen, så barnet kan se sine smukke forældres ansigt, når der køres.

Babyjogger City mini GT 2,1 har rigtig mange egenskaber, og jeg vil til sidst påpege, at der er justérbart håndtag, parkeringsbremse, mulighed for både stift- og drejehjul alt efter underlag og opbevaring under vognen. 

Jeg må indrømme, at selvom det ikke er en decideret løbe-vogn, så har jeg efterhånden været ude og løbe med den et par gange – og vores datter ELSKER det.

Generelt synes jeg det er besværligt at løbe uden at kunne bruge sine arme frit – OG vognen er ikke lavet til løb, men i mangel på bedre, så kan den bruges, da den er let og drejer nemt.

I pakken modtog vi også en cooling bag, og ved første øjekast tænkte jeg ”Wauw, den er godt nok uhandy”, så den kom faktisk ikke med til Frankrig (til vores store ærgrelse, fandt vi ud af bagefter!!!). Jeg troede nemlig, at den skulle sættes på håndtaget, hvilket var logisk for mig, men dér var den alt for stor og hang og dinglede. Jeg fik dog googlet mig frem til efterfølgende, at den skulle sidde nede ved opbevaringen under vognen. Vi kunne vildt godt have brugt denne information inden Frankrig, da det kunne have været nice med kolde drikke. Derimod fik vi i stedet sat den på- og fyldt op, da vi skulle i Bonbonland  – Der er ikke noget der er så skidt, så det ikke er godt for noget ☺ 

Da der ikke er voldsomt varmt i de franske alper, kunne vi ikke mærke effekten af den cooling mat, som vi også skulle teste. Jeg sendte den derfor med min veninde, hendes kæreste og søn på et par måneder, som skulle en tur til Kreta. Hun fortæller:

Den var super nem at have med på farten og fyldte meget lidt i kufferten. Det der nok overraskede mig mest var, at dens kølende effekt virkede i +35 grader. Det gjorde i hvert fald, at der blev taget nogle længere lure i varmen end vi kunne få ham til uden.”

Måtten er en innovativ cooling mat med en indre kerne af gelé som reguleres af barnets kropstemperatur. Den kølende effekt er mellem 3˚C til 5˚C. Kølemåtten skal ikke placeres i køleskab eller fryser for at opnå den kølende effekt, da dette reguleres af geleen. Måttens pasform er universal og har huller til seler, så den matcher enhver vogntype.

____________________________________________________________________________________

Min vurdering ud fra de 5 kriterier MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG:

Nytteværdi: MEGET GOD – produkterne har fået en betydelig plads hjemme hos os. Vi benytter os nærmest dagligt af Baby Joggeren, fordi den er så nem at navigere rundt med. Vi kunne dog godt have ønsket os, at opbevaringen under vognen havde større kapacitet, da vi oftest går hen og handler, og der er ikke meget plads til indkøbsvarer. Kølemåtten kan virke overflødig med den regnfulde danske sommer vi har haft her hjemme, og vi ville ikke selv købe den til et barn på vores alder. Men havde vi haft et spædbarn ville det være en selvfølge. Vi blev rigtig glade for køleopbevaringen til vognen, da vi først fandt ud af, hvor den skulle placeres, og opbevaringen til bilen bliver kun bedre jo større vores datter bliver, så hun selv kan tage tingene derfra, imens vi koncentrerer os om at køre bil. Man skal alligevel have ret lange arme for at nå fra passagersædet om til bagsædet for at nå legetøjet til hende.

Holdbarhed: MEGET GOD – Vi har ikke oplevet noget som er gået i stykker og alt virker som slidstærkt materiale som kan klare lidt af hvert!

Kvalitet: MEGET GOD – Alle tingene er i lækker kvalitet. Her vil jeg især fremhæve kølemåtten, som føles utrolig lækker for et barn at sidde/ligge på. Måtten er på forsiden lavet af 100% blød polyester, hvor bagsiden derimod er et grovere form for polyester, som forhindrer puden i at glide.

Pris: MEGET GOD/MIDDEL – Jeg synes prisen for cooling mat, cooling bag og sædeskåneren er helt fair. Pengene er godt givet ud!

Selvom jeg knuselsker vores Baby Jogger – og synes det er den bedste der findes, så ville det være voldsomt mange penge at skulle finde på to pædagoglønninger, som vi har herhjemme. Det skulle være en kæmpe prioritering, som blev på bekostning af noget andet.

Baby Jogger: 5299,95 kr.

Cooling mat: 399,95 kr.

Cooling bag: 399 kr.

Sædeskåner: 149 kr. 


 

Vores tester Ann-Charlott har sammen med sin familie testet nedenstående produkter fra Pro Support Scandinavia. 

De har testet:

  • Baby Jogger City Mini GT 2.1
  • Baby Jogger Cooler bag
  • Baby Coll klapvognspude fra Prosupport
  • PS-Selection Car Seat Cover Forward Facing
  • NUK Evolution Magic Mugg

Ann-Charlott fortæller: 

Lige siden vores piger var helt små, har jeg haft kig på klapvogne fra Baby Jogger. Jeg har altid syntes, at de virkede virkelig gode og praktiske, nemme at have med at gøre og med god komfort for de små. Vi har også selv haft City Mini GT klapvognen i kikkerten til vores lille Charlie på 2 år, så vi blev jo enormt glade, da vi var så heldige at skulle teste bl.a. den og flere andre lækre produkter fra Prosupport Scandinavia. 

Der er ikke gået på kompromis med komfort og køreevne. Det smarte er, at fodstøtten kan være enten oppe eller nede, så uanset om barnet sidder op eller ligger ned, så er komforten i top. Charlie kan rigtig godt lide at have benene nedad, selvom han sidder op – og det kan man heldigvis selv styre, som man vil. Det er rigtig dejligt, at fodstøtten netop kan justeres, da han har tendens til at kunne få krampe i benene, hvis de befinder sig i samme position rigtig længe. Her er det muligt at skifte position, for netop at undgå kramper. 

Noget andet smart ved klapvognen er, at det er en snor bag på klapvognssædet, der indstiller sædepositionen. Dvs. når Charlie er faldet i søvn i klapvognen, har jeg nemt kunne løsne snoren, for at ligge ham rigtig godt ned. Sædet kan ligges ned i en god soveposition. I og med at det fungerer ved hjælp af snore, som man gradvis kan løsne, vågner Charlie ikke op, når han bliver lagt ned. ”Og hvad så, kan snorene holde ryglænet oppe eller bliver de ikke løse?” Tænker du nok. Og nej snorene bliver ikke løse og begynder at ligge sædet ned. De er lavet i kraftfuldt materiale og holder ryglænet godt oppe i den ønskede position. 

Klapvognen har en stor kaleche, der skærmer for sol og vind. Derudover kan der åbnes for ventilation, når ryggen er lagt ned. Derudover har klapvognssædet en integreret 5-punktskem sin kan justeres i takt med at barnet vokser. Det er også muligt at tage selen ned over armene, så barnet kun er spændt fast om hoften. Særligt i varmen har Charlie gerne ville være fri for sele på overkroppen. Derudover er der ekstra puder på skulderselerne, hvilket også sikre rigtig god komfort, så selerne ikke generer unødvendigt. 

Klapvognen er nem at klappe sammen. Vi have hørt, at man kan klappe den sammen med én hånd, og det måtte vi naturligvis teste. Det var ikke helt så let de første 3-4 gange, men efter vi fandt teknikken, er det super nemt – og kan netop gøres med én hånd med et snuptag ved at hive i snoren ved sædet. Vi griner lidt over det hver gang, for hvor nemt kan det lige være altså? Jeg har altid været lidt usikker ved at hive diverse klapvogne, barnevogne osv. med på egen hånd, for jeg synes ikke altid at de er lige logiske eller nemme at håndtere, men denne her er altså helt genial. Der er blevet tænkt over tingene, så mor kan også stå med en baby på armen inde i midtbyen og nemt klappe vognen sammen med den anden hånd. Derudover er klapvognen meget kompakt, når den er klappet sammen, så den fylder ikke meget. Jeg vil vove at påstå, at den kan være i de mindste biler. 

Noget andet som jeg rigtig godt kan lide ved klapvognen er, at selvom den er lille og let at håndtere, så er den god rummelig til børnene, når de vokser. Ofte begynder de at sidde lidt klemt ved hoften og ikke have så god plads til ben, arme osv. Jeg synes, at denne klapvogn virker til at være super god til at ”vokse med børnene”. 

Har man som vi har en masse ting med på farten eller handler lidt for meget på vejen hjem i Netto, er der god plads i varekurven under klapvognen, der er godkendt til 4,5 kg. 

Styret på klapvognen kan justeres i højden, så man kan tilpasse det til den enkelte, der kører med vognen. Det er rigtig dejligt, hvis der f.eks. er stor højdeforskel på dem, der går med klapvognen. Vores store piger på 10 og 11 år elsker at hente deres lillebror i vuggestuen med klapvogn, så der er det rigtig godt, at vi kan indstille styret og bagefter ændre det tilbage igen. 

Klapvognen har punkterfrie hjul og drejbare forhjul, der kan låses – den feature er vi særligt glade for, da vi tilpasser forhjulet alt efter terræn for at gøre klapvognen nemmere at styre. 

Bremsen skulle vi lige lære at blive gode venner med, da der skal trykkes lidt anderledes med foden på den end vores andre vogne, men det går nemt, når man lige har prøvet et par gange. 

Og nu til noget, som jeg er svært begejstret for – nemlig Baby Joggers cooler bag. Det er lige præcis det, du ikke vidste, du havde behov for. Nøj hvor er den bare nem at have med på farten. Den fungerer ligesom et lille bagagebære bag på klapvognen. Der er fire rum, hvori der er plads til en lille sutteflaske, vandflasker, frugt eller andet der skal holdes koldt. Nåh ja og så kan der også lige akkurat være en dåsesodavand (læs Pepsi Max) i hvert rum. 

Selve køletasken sidder virkelig godt fast, så man skal ikke frygte at den pludselig falder af med alle ens kolde drikkevarer på vej op ad de stejle stier ved Cinque Terre. Skulle de have lyst til at tage noget kogt vand med på turen til baby eller en kop kaffe til dig selv, grød eller andet, kan det holdes varmt i termo tasken. Jeg elsker sådan noget ”lir” her. Totalt ”nice to have”, der bliver til ”need to have”. Den her kommer jeg til at anbefale vidt og bredt, og ville ønske jeg også havde haft den, da pigerne var små. 

Og nu venner kommer vi til noget af det aller bedste, vi har testet. Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen – hvor ville jeg ønske, at vi også havde haft den her, da pigerne var små. Jeg taler naturligvis om den smarte Baby Cool klapvognspude fra Prosupport, der har en kølende effekt på mellem 3-5 grader. Puden/hynden regulerer sig efter barnets kropstemperatur i cirka 3-4 timer og genaktiveres efter 2 timer. 

Selve puden er lavet i materiale, der er blødt for barnets hud på ydersiden samtidig med at den har en vandtæt barriere, der beskytter den kølende gele inderst inde i puden. Puden behøver ikke engang komme i køleskabet for at have den kølende effekt. Lige præcis denne pude nåede vi ikke at få med i farten, da vi kørte på ferie, da bilen var pakket, da posten kom med tingene, så vi orienterede os hurtigt i, hvad der skulle med på ferie. Jeg fortrød mange gange undervejs, at denne ikke var kommet med. 

Selve pudens pasform er universal og har huller til skulderselerne og en åbning, der er tilpasset vogne med foldesele i sædet – Baby Jogger klapvogne. Vi bøvlede lidt med at få selerne til at sidde ordentlig igen efter montering af puden, men det krævede kun en ændring af selerne på klapvognen en enkelt gang, hvorefter den var nem at tage af/på igen alt afhængig af vejret.

Pigerne herhjemme var ellevilde, da den smarte organizer til bilen ankom med posten samme dag, som vi tog afsted på ferie. Og jeg er vild med, at vi i en proppet bil med tre unger på bagsædet og en masse bagage til tre ugers sommerferie formåede at holde styr på samtlige tusser, tegnehæfter, UNO spil, solbriller, læbepomade, sutter og meget mere på vej tur/retur. Måske man kunne savne, at der kunne sidde en tablet fast, men så ville deres hæfter osv. ikke kunne være der. Det passede os rigtig godt, at den havde de ruminddelinger, som den havde, da vi har en tablet-holder siddende i midten af bilen mellem de forreste sæder, så alle tre børn kan se på samme tid. 

Med i pakken følger også et smudsindlæg, som kan sættes op, så der ikke bliver beskidt på sædet pga. mudrede sko. Vi har heldigvis være forskånet for ret meget af det indtil videre, men med det vejr vi kigger ind i nu, kan jeg helt sikkert godt se en fordel i det. 

Vi blev ellevilde, da vi så at vi også fik lov at teste Magic koppen fra NUK. Og det er da bare Magic, må jeg sige. Jeg havde på forhånd læst om den og syntes, at den lød super smart. Da vi modtog den, kunne jeg dog ikke lige greje, hvordan jeg skulle få vandet ud af koppen, altså hvordan Charlie skulle drikke af den, fordi den ser helt lukket ud. Imens jeg læste i manual og googlede rundt, tog Charlie den ned fra bordet, og før jeg havde set mig om, stod han og drak af den. Og der var han altså ikke fyldt 2 år endnu. Det var så nemt og så intuitivt, at jeg ikke kunne finde ud af det, for så simpelt kunne det vel ikke være? Men Jo! Den lukker til, så ikke noget med vand rundt omkring, i sengen eller i bilen. Når barnet bliver tørstig, skal man bare sætte koppen op til munden og drikke, som man normalt ville gøre, hvorefter den slutter til igen. Amen altså, så bliver det altså ikke nemmere. Vi er blevet så glade for den herhjemme, at vi har købt to ekstra, så vi har to herhjemme og en med i vuggestuen. Helt perfekt. Varm anbefaling herfra. 

 

I dette tilfælde bliver vurderingen: 

Baby Jogger City Mini GT 2.1

Nytteværdi: MEGET GOD – Super lækker klapvogn. Jeg er kun blevet bekræftet i at det er en rigtig god vogn både for børn og voksne. 

Holdbarhed: MEGET GOD – City Mini GT kan du have med ud på alle eventyr uanset terræn. Den virker til at kunne holde til det meste. 

Pris: MEGET GOD – Prisen står til mellem 2249 og 3295 DKK alt afhængigt af hvor man kigger. Jeg synes desværre ikke umiddelbart, at jeg kan finde prisen på Prosupports egen hjemmeside. Jeg synes, at prisen cirka ligger på det, som man kan forvente af en rigtig god klapvogn. Jeg kan godt synes, at 3295 kr. virker dyrt, særligt når man sammenligner den med tilbudsprisen på 2249 kr., men hvis jeg sammenligner selve klapvognen med vores klapvogn fra Emmaljunga, synes jeg at prisen er helt fair. 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten virker rigtig god. Der er tænkt over detaljerne og funktionaliteten uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Baby Jogger Cooler bag

Nytteværdi: MEGET GOD – Den er lige det, jeg ikke vidste vi manglede. Jeg vil aldrig undvære den igen, og vil anbefale alle med klapvogn at købe den.  

Holdbarhed: MEGET GOD – Den virker til at holde godt selv efter at have opbevaret flere drikkevarer.

Pris: MEGET GOD – 

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er vild lækker. Jeg føler lidt, at det er en luksusting. Fint stof, god termo funktion og lynlåse, der kan holde til at blive hevet i selv med tung indhold indeni. 

Baby Coll klapvognspude fra Prosupport

Nytteværdi: MEGET GOD – Særlig i varmen er den superfunktionel. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Den virker til at kunne holde godt, og der er tænkt godt over selve opbygningen af puden, hvor den kolde gele beskyttes indeni samtidig med at barnet sidder blødt. Den kan desuden vaskes af med en våd klud, så man kan rengøre det meste. 

Pris: MEGET GOD – Puden koster 469, hvilket jeg synes er helt fair for pudens funktioner.

Kvalitet: MEGET GOD – både kvalitet og materiale. 

PS-Selection Car Seat Cover Forward Facing

Nytteværdi: MEGET GOD – Kan bruges som opbevaring både på korte og lange køreture.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den virker til at holde godt. Vi har haft nogle lignende tidligere, der gik i stykker fordi rummene var lavet i meget tyndt materiale. Disse virker til at være lavet i noget kraftigere materiale, der holder godt. 

Pris: Jeg synes desværre ikke at jeg kan finde prisen. 

Kvalitet: GOD – Selve kvaliteten virker til at være meget god. Den ser lidt ”billig ud” indtil man får den i hænderne og kan mærke, at materialet er godt kraftigt. Selvom jeg havde lyst til at give den karakteren ”Meget god”, må det på baggrund af ovenstående alligevel blive til ”god”. Det ændrer ikke på, at vi indtil videre er rigtig glade for dem begge, og de har som sagt været rigtig meget i brug og kvaliteten holder godt. 

NUK Evolution Magic Mugg

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi vil nødig undvære den herhjemme. Vuggestuen har anbefalet koppen til de andre forældre på stuen.

Holdbarhed: MEGET GOD – Den er både blevet tabt og kastet med, men holder bare stadig rigtig godt.

Pris: MEGET GOD – Den står til 111 kr. på en anden hjemmeside. Jeg ved ikke om det er mig, der bare bøvler med at finde priserne på Prosupports hjemmeside (det kan godt være), så jeg har fundet den andet steds. Jeg synes at prisen er super fin i forhold til hvad man får for pengene. 

Kvalitet: GOD – både kvalitet og materiale. Motivet blegner lidt med tiden, men det tænker jeg ikke er anderledes fra denne end fra andre. Den ville have fået karakteren ”Meget god”, hvis billederne stadig havde været helt fine. Den er dog som forventet i forhold til billederne. For mig er det vigtigste, at kvaliteten i plastikken er god. Vi har tidligere haft nogen lignende, der er knækket eller flækket i plastikken, hvor vandet løber ud. Det er ikke tilfældet her, selv efter mange tab på gulv/jorden. 


Lone fortæller:

Vores lille familie bestående af mor Lone, far Mikkel, storesøster Mille og lillesøster Emma har i den seneste tid været så heldig at teste produkter fra ProSupport, herunder Baby Jogger klapvogn (modellen city mini gt 2.1), Baby Jogger Cooler Bag, Baby Cool underlag til fx klapvogn, bilsæde cover og magisk kop.

Babyjogger er et mærke, som vi allerede kender, idet vi har en søskende vogn (mini GT2 double) til pigerne i forvejen, som vi har været rigtig glade for. Mille er blevet så stor, at hun er begyndt at ville cykle selv, når vi er på tur. Så da vi fik mulighed for at teste en enkelt klapvogn, faldt det helt naturligt i god jord, så Emma kan sidde i den, mens Mille cykler ved siden af os. 

Vi modtog pakken i sommerferien, og klapvognen var ganske nem at samle. Selve klapvogns delen er et stykke, og så var det blot de tre hjul og kalechen, der skulle sættes på, hvilket er yderst enkelt og brugervenligt.

Til klapvognen var der også en Cooler Bag fra Baby Jogger, som vi har monteret bagpå klapvognen nede ved kurven. Det er en universal køletaske, som kan holde mad og drikke koldt på turen.

Sammen med klapvognen modtog vi også en Baby Cool sædehynde fra ProSupport, der kan bruges i klapvognen. Det er en kølende sædehynde, som har en kerne af gele, der har kølende effekt og reguleres efter barnets kropstemperatur. Sædehyndens pasform er universal, men passer perfekt i Baby Jogger single klapvognen. Der er desuden huller i sædehynden, så selen kan trækkes igennem og barnet spændes fast.

Klapvognen har allerede været med på mange ture henover sommeren i Danmark. Den er genial, fordi den har et langt liggemål, når sædet er lagt tilbage, så Emma har sovet lure i den på farten. 

De punkterfrie dæk med drejbar forhjul gør affjedringen god i næsten alt terræn, så vi har brugt den som både gå- og løbevogn. 

Med håndbremsen er der helt styr på klapvognen, hvis der er brug for en pause og tid til kolde snacks og drikkevarer fra den smarte køletaske.

Den kølende sædehynde har vi været glade for her i sommer, da Emma er et varmt barn. 

Kurven under vognen kan bære op til 4,5 kg, så den er perfekt som varekurv, når vi går ned i byen og handler, eller til at opbevare gulerødder, når vi går over for at fordre hestene nær vores hjem. 😊

Kalechen er smart og kan justeres i 3 forskellige positioner, det er en super god afskærmning for barnet i forhold til solen. Man kan åbne i siderne og i toppen, hvor der er net, så barnet får lidt frisk luft ind og ikke får det for varmt inde i vognen fx under lur.

Baby Jogger klapvognen er virkelig nem at klappe sammen. Med et løft i remmen ”pull to fold”, der er placeret i sædet, foldes vognen sammen og kan lægge direkte ind i bagagerummet eller fx hænges op i skuret, og fylder derved næsten ingenting.

Bilsæde coveret fra ProSupport er også blevet gennemtestet på de mange køreture her i sommerferien. Mille er snart 3 år gammel og elsker at være kreativ. Derfor er dette sædecover til bilen helt genialt til opbevaring af papir, farveblyanter, legetøj, snacks, solbriller osv., så køreturen pludselig er sjov og alt ”underholdning” er lige ved hånden.

Sædebetrækket er sort og stilrent, så det harmonerer og passer virkelig fint ind i bilen.

Den magiske kop fra NUK – er en selvlysende drikkekop, som ikke spilder vand. Den er derfor helt perfekt at have med i sengen. Barnet kan drikke af koppen fra alle sider, som var det et almindelig glas.

Mille er altid tørstig inden sengetid, efter godnatlæsning og vågner også en sjælden gang om natten – også er den drikkekop her virkelig smart. Eftersom den er selvlysende kan Mille nemt finde drikkekoppen inde i sengen og tage en tår vand selv. Hun behøver ikke længere kalde på os og efterspørge et glas vand.

Det er ingen hemmelighed, at vi er blevet rigtig glad for denne drikkekop. Mille elsker koppens fine design med lilla farver, måne og stjerner på, også er koppen effektiv og nem at holde i hånden for barnet. Vi overvejer faktisk at købe en drikkekop mere, så pigerne har en hver 

 

Afslutningsvis har vi kun ros at sige om denne klapvogn fra Baby Jogger – city mini gt 2.1. 

Den er blevet gennemtestet i alt terræn – på stranden, i skoven, på landevejen, osv.

Klapvognen har simpelthen så mange muligheder, virker upåklageligt, er nem at samle – bruge – og pakke sammen. Sikkerheden er i top og barnet sidder meget komfortabelt! 😊 

Køletasken og det kølende underlag er virkelig begge to anbefalingsværdigt – vi kendte ikke til disse to produkter i forvejen, så vi er blevet positivt overrasket. De er kommet for at blive i vores lille familie.

Sædecoveret til bilen er genialt til særligt 2-10 årige, så børnene kan opbevare dejlige underholdnings effekter, der kan gøre køreturen til en hyggestund 😊 

Den selvlysende kop fra NUK er en lifesaver til børnefamilien om aftenen/natten.

*** 

I dette tilfælde bliver ratingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Baby Jogger klapvognen med tilbehør har vist sig at være yderst uundværlig for os som børnefamilie. Den er let og praktisk at have med på tur, også sidder barnet godt og sikkert deri. Sædecover og drikkekop er en hjælpende hånd til os forældre.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – Klapvogn, køletaske, kølende underlag, sædecover og drikkekop er alle lavet af et holdbart og slidstærkt materiale, som i øvrigt er nemt at vaske af (drikkekoppen kan endda gå i opvaskemaskinen). Desuden er designet pænt og funktionelt. 

Pris: GOD – Den vejledende udsalgspris er 399,95 kr. for ProSupport Baby Cool – kølende sædehynde, 149,95 kr. for ProSupport sædecover/organizer til bilen, 125 kr. for NUK magic Cup, 299 kr. for Baby Jogger køletaske og 2.249 kr. for Baby Jogger klapvognen. 

Vi synes, at priserne er meget fair, henset til kvaliteten og med tanke på, at produkterne kan bruges i mange år og ”vokse” med barnet. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af MUUD fra Randomshop