TEST af bObles Gym – Testfamilien
TEST af Tegn og visk ud bøger fra Forlaget Alvilda

TEST af bObles Gym

Flere af vores testere har den seneste måned testet nyheden bObles Gym. Her kommer deres anmeldelser:


Den seneste måned har vores tester Aynur, sammen med sine tvillinger Ella og Noah på 3 år samt Milas på 5 år, testet bObles Gym. 

Vi har været så heldige at modtage bObles seneste nyhed, nemlig bObles Gym, med nedenstående produkter:

  • Elefanten L Gym, blue 1299 kr.
  • Krokodillen L Gym, green 899 kr.
  • Kylling Gym, blue 349 kr. 
  • Fisk L Gym, yellow 699 kr.

Vi er top fans af bObles produkter herhjemme, og alle vores tre børn har brugt bObles lige siden fødslen. Da børnene modtog den store pakke fra bObles, og da de åbnede den, gemte der sig yderligere fire forskellige kasser. På hver kasse kunne de se om det var en krokodille, elefant, kylling eller fisk, der gemte sig. Der var totalt julelys i øjnene, og det kunne ikke gå hurtigt nok med at få produkterne ud af kasserne, mens de råbte ”yeah krokodille, yeah fisk, jeg elsker fisk…”

Den nye serie bObles Gym er virkelig smuk og elegant i udtrykket. Samtidig er den i de fineste retrofarver, som jeg slet ikke kan stå for, og som passer så fint ind i vores hjem. De fire produkter har primært stået inde i vores køkken-alrum, da børnene har brugt dem mest, når de har leget med gymnastikringe, hvor de svinger sig og hopper over til krokodillen eller fisken. Og når de er færdige med at lege med den, så passer den så fint ind som interiør til resten af rummet. 

Alle fire produkter har været i brug stort set lige siden, vi modtog dem. De er både blevet anvendt til at lege jorden er giftig, tage en gyngetur på elefanten, vippetur på krokodillen ved at vende den på ryggen eller bruge dem som trappe eller skammel til at nå ting fra skabet og bordet. De har også været perfekte til at anvende ude på badeværelset som en ”skammel”, når man skal vaske hænder, børste tænder eller, når man skal sidde på toilettet. 

Nogle weekender, især i efterårsferien, har børnene også brugt både krokodillen, elefanten samt fisken som stol, når de har fået lov til at spise morgenmad foran fjernsynet.

Ligesom bObles’ andre tumlemøbler er alle fire produkter lavet af EVA-skum og har derfor en meget blød overflade. Da de er lavet af EVA-skum, kan de også meget nemt gøres rene, og så er de vandafvisende. Vi har anvendt vådservietter for at fjerne fnuller eller pletter. 

Der er ingen tvivl om, at bObles inviterer til tumletid og nærvær. Alle fire produkter har været med til at udforske børnenes fantasi og været med til motoriske udfoldelse. Det er ikke kun vores børn, der har været glade for de nye bObles Gym, men også de børn, der har været på besøg hjemme hos os. Elefanten har f.eks. fungeret som bro for de små biler mm. eller til at lave forhindringsbaner med dem.

Nytteværdi: MEGET GOD – bObles er med til at styrke barnets motorik samt fantasi, hvilket gør det til must hos os. Herudover kan de fleste produkter anvendes af børn i alle aldre.

Holdbarhed: MEGET GOD – bObles er kvalitet tumlelegetøj, der holder godt og kan anvendes i mange år frem. 

Pris: GOD – Priserne er forskellige på alt i denne serie. Det dyreste koster 1.299 kr., og det billigste koster 349 kr. Prisen for disse tumlemøbler kan lyde dyrt, men når man tænker på, at de kan leges med og følge barnet i flere år, så synes jeg, at prisen er helt fair.

Kvalitet: MEGET GOD – Under hele testperioden har alle produkter været flittigt anvendt, og de er blevet flyttet fra rum til rum, tabt undervejs eller slæbt hen over gulvet. De har også haft nogle flyveture henover gulvet, men fremstår stadig som nye. Der er ingen brugsspor.

 


Vores tester Nanna har sammen med sin søn, Noah på 22 måneder, testet bObles tumlemøbler i de nye farver fra kollektionen ”Gym”. Kollektionen er inspireret af gymnastiksalens mange farverige striber på gulvet. Tumlemøblerne er laver i EVA-skum, som er vandafvisende. 

Nanna fortæller:

Noah er så heldig, at han har modtaget de fire nye tumledyr fra bObles Gym-kollektionen; kylling, elefant str. L, krokodille str. L og fisk str. L. Og WAUW, hvor er det bare en pæn kollektion!! <3 

De kom på et perfekt tidspunkt i Noahs motoriske udvikling. Vi har allerede tumlemøblerne i str. M, og dem elsker han at bære rundt på og lave baner med. Nu er han begyndt at øve sig i at hoppe og klatre, så møbler i størrelse large er helt perfekt nu, hvor han snart fylder 2 år. 

Noah elsker at følge med i, hvad der sker, og han har fundet ud af, at fisken er god som skammel, så den bærer og triller han gerne hen og bruger som skammel. 

Også krokodillen er et hit som skammel – når man liiiige skal nå noget. Det gælder i øvrigt for alle børnene, at man kan have brug for en skammel i ny og næ. 😊 

Jeg kan ikke skjule min begejstring for bObles, og det skyldes bl.a. også den lange ”levetid” – både i anvendelse og kvalitet. Vi har bObles, som er 7 år gammelt tilbage fra, da vores piger var små. Det fungerer og hitter stadig! Vores piger på 7 og 8 år elsker stadig at lave motorikbaner igennem hele stuen, så det er en leg, der kan samle alle tre børn på trods af aldersforskel.

På kasserne og bObles hjemmeside er der en masse inspiration til, hvordan man kan bruge tumlemøblerne. Man kan f.eks. bruge elefanten som ”gynge” og fisken som balancebræt. 

Det virkelig pæne design fra bObles gør i øvrigt, at jeg med glæde har det stående i stuen, så det indbyder til leg og ikke skal gemmes væk og findes frem. 😊 

Tumlemøblerne kan med fordel rulles med en fnugrulle, hvis de er blevet nussede. De tåler i øvrigt vand, så de kan nemt rengøres med neutral opvaskesæbe, tages med i bad og tørres af med sprit. 

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Legeværdi: MEGET GOD – bObles er efterhånden en klassiker, som bare holder deres legeværdi i mange år.  

Kvalitet: MEGET GOD – Det holder bare! – med undtagelse af bidemærker 😉 

Pris: GOD – fra 349 kr. til 1.299 kr. pr. del. Det er mange penge, men det er også en investering, som holder i mange år. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Tegn og visk ud bøger fra Forlaget Alvilda