TEST af Najell Rise bæresele – Testfamilien
TEST af Mr. Saitos Rejsebiograf fra Modtryk

TEST af Najell Rise bæresele

Vores tester Sahra har testet  Najell Rise bæresele. Her kommer hendes anmeldelse:


Vores tester Sahra har testet bæreselen fra Najell ”Rise” i Silver grey.

Sahra fortæller:

Jeg har været så heldig at få lov at teste den nyeste bæresele fra Najell ”Rise”, hvor der er foretaget nogle, synes jeg, gode justeringer i forhold til tidligere model. Jeg har selv ejet den tidligere model, så jeg kan godt se og mærke forskellen for baby. Der er foretaget nogle ændringer i forhold til justeringerne, så baby kan sidde mere behageligt – men det er fortsat rigtig nemt at bruge bæreselen, og justeringerne kan foretages med en hånd, hvilket er guld værd, når man har en baby på maven.

Bæreselen kan bruges fra nyfødt og op til 15 kg, så den kan bruges i LANG tid, hvilket jeg synes er et kæmpe plus, så du ikke skal ud at investere i flere, men kan nøjes med en. 

Her ses hele Najell Rise bæreselen i farven silver grey. Jeg synes, farven var fin og enkelt og både mand og dame kan gå med den. Men det synes jeg, alle farverne i Najell Rise serien kan, de er meget neutrale. Alle materialer er ØKO-tex klasse 1, den kan vaskes ved 40 grader.

Najell selen er nem at tage over hovedet og med et spænde klikkes den rundt om hoften, som er nem at justere med en hånd ved at trække i snoren. Den øverste snor er også nem at justere, så du kan føle selen sidder godt på dig, inden baby skal placeres i den.

Najell selen åbnes og lukkes nemt ved de magnetiske spænder, hvilket gør det super nemt at klikke dem af og på. Baby placeres nemt ned i og mens du holder med en hånd på baby, kan du nemt lukke uden at skal bøvle med almindelige knapper eller spænder.

Noget af det allerbedste, som er forbedret ved Najell Rise er, at den har justerbart frontpanel. I bunden af selen er der et skydesystem, hvor det er enkelt og nemt at skubbe stoffet fra side til side, så baby kan sidde mere ergonomisk rigtigt, i forhold til frø stillingen som nyfødt. Det manglede jeg i den gamle bæresele, så det er et KÆMPE plus på denne!

Der er snore på frontpanelet også, som man kan justere den lodrette del af fronten, så den kan vokse med baby, og du hurtigt kan justere ind, hvor du føler dit barn sidder bedst. Du kan også have dit barn til at vende udad i selen – dette har jeg dog ikke afprøvet endnu, da min søn kun er 3 mdr. Men han har ligget trygt i den ind mod mig. Både far og mor har benyttet sig af selen, og for farmand var det også vigtigt, det var en sele han kunne bruge med en hånd, når han skulle sætte vores søn i den. Alt i alt har selen mange små simple funktioner, som giver dig som forældre mulighed for, at justere selen nemt og enkelt. 

Alle vores tests og testanmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Najell bæresele ”Rise” giver et trygt sted for baby at være hos mor og far når man er ude. Baby er godt skærmet, når baby vender med front ind mod dig. 

HOLDBARHED: MEGET GOD – Vi har jo ikke brugt selen hver dag, men den virker til at være så lækker og holdbar, og i og med den må vaskes, kan den holdes pæn. 

PRIS: GOD – Prisen for Najell bæresele ”Rise” er 1.299 kr. Jeg synes, prisen er god i forhold til kvaliteten, og at man kan bruge den fra nyfødt til 15 kg. Dog synes jeg, at bæresele markedet er en smule uoverskueligt, så det kan være svært at vide, hvilken en man skal vælge. Men pris og kvalitet følges ad – og jeg er glad for Najell Rise. 

KVALITET: MEGET GOD – Najell Rise er 100% polyester, hvilket er meget nemt at pleje. Det er stærkt materiale, og derfor er den meget anvendelig. Det kan man også mærke, når man har selen i sine hænder, en stærk og en smuk sele til dig og din baby. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Mr. Saitos Rejsebiograf fra Modtryk