TEST af Aalborg ZOO 2024 – Testfamilien
TEST af Raunsborg Sensitive plejeprodukter

TEST af Aalborg ZOO 2024

Flere af vores testere har i løbet af foråret været i Aalborg Zoo. Her kommer deres anmeldelser: 


Vores tester Line har sammen med hendes kæreste, to døtre og søn været i Aalborg Zoo.

Line fortæller:

Vi havde en dejlig dag i Zoo, hvor vejret var godt, og dyrene var aktive. Der var et bredt udvalg af dyr fra forskellige dele af verdenen, og alle tre børn var meget fascineret af at komme så tæt på dyrene. Vi så bl.a. legesyge aber, søde pingviner, giraffer, farlige tigere og isbjørne, der boltrede sig i vandet foran os.

Børnene var især vilde med at overvære de forskellige fodringer/speaks, hvor dyrepasserne viste dyrene frem og fortalte om dyrene. Foruden at se på alle de spændende dyr, brugte vi også tid på legepladserne, som også var et kæmpe hit. Der var både sjov til små og større børn. Vi var også forbi og klappe geder og se udstillingen med dinosaurer, som især Arthur var fascineret af.

Parken var smukt anlagt og let at navigere i, hvilket gjorde det til en fornøjelse at udforske de forskellige udstillinger og dyreområder. Til frokost fik vi lækker mad på Restauranten, Skovbakken. Flæskestegsburgeren er i topklasse, og der er et godt udvalg til børnene – særligt børnetallerkenen med forskellige retter var et hit. Der er også et fremragende udvalg af is, som vi selvfølgelig sluttede en god dag af med. En virkelig dejlig dag, og vores dreng har allerede spurgt, om vi ikke snart skal i Zoo igen.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget God: Vi har fået fyldt minder i mindebogen og samtidig er det fantastisk, at man kan kombinere oplevelser med god læring for børnene.

Holdbarhed: GOD: Parken er stor, og man vil fint kunne besøge parken mange gang i løbet af en sæson og stadig få en god oplevelse.

Kvalitet: GOD. Hyggeligt, rent og fine faciliteter. God variation af dyr og et fint udbud af events.

Pris – MEGET GOD: Ok pris og rimelige priser på mad, is og drikkevarer i selve Zoo.

 


Charmilie fortæller:

Vi har været så heldige at blive inviteret til Aalborg Zoo. Det var en spændende dag, og vi blev endnu engang imponerede over stedet, som vi tidligere har besøgt og altid bliver imponerede over.

Dagen var fyldt med en bred vifte af aktiviteter, som Aalborg Zoo havde at byde på. Fra fodring til dyreshows var der hele tiden noget spændende at opleve. Det var en fantastisk måde at lære mere om dyrene og deres adfærd på, samtidig med at det var sjovt for hele familien. Vores børn hyggede sig virkelig og synes, det var rigtig spændende at møde dyrene så tæt på. Det var en virkelig en dejlig dag fyldt med masser af hygge, sjov og leg for hele familien

Vi valgte at tage vores tur nordpå til Aalborg Zoo over Kristi Himmelfartsdagene, hvor der var et rigtig spændende program om “Afrika Dage”, hvor man kunne lære mere om elefanter og de andre dyr på savannen. Vi var så heldige at opleve både elefant fodring og elefantvask- det var virkelig prikken over i’et.

Udover dyreoplevelser var vi også imponerede over de flotte udeområder i parken og legeområderne. Og når sulten meldte sig, var der også gode restauranter at vælge imellem, hvor der var noget for enhver smag. Fra lækre sandwichs til velsmagende varme retter – alle kunne finde noget, de kunne lide. Det var virkelig et plus at have sådan et udvalg, der passede alles præferencer.

Alt i alt havde vi en uforglemmelig dag i Aalborg Zoo. Fra start til slut var vi underholdt af den spændende dyreverden. Vi kan varmt anbefale en tur til Aalborg Zoo til alle dyreelskere og familier, som er på udkig efter en sjov og lærerige dag for hele familien.

Nytteværdi: MEGET GOD – EN fantastisk tur for hele familien, som har givet mange gode minder.
Holdbarhed: Nu er det ikke produkt, men en oplevelse, men vil sige det er et sted, vi bestemt vil besøge igen og også overveje et sæsonkort til.
PRIS: MEGET GOD – en dagsbillet koster for en vosken og for børn fra alderen 3-11 år. Børn under 3 år er gratis. Jeg synes, prisen passer til oplevelsen.

Kvalitet: MEGET GOD –  En smuk park som er vedligeholdt med en masse spændende dyr. Der var virkelig noget for enhver smag og alder. Man får en unik mulighed for at lære mere om dyr og deres velfærd, som gør stedet helt fantastisk.

 


Vores tester Marianne har sammen med sin mand Michael og deres børn Wilmer (6 år) og Irma (5 år) besøgt Aalborg Zoo.

Marianne fortæller:

De to mindste ELSKER dyr herhjemme! Begejstringen var derfor stor, da vi blev inviteret i Aalborg Zoo til en dag med masser af læring om dyrearter og naturbevaring.

Aalborg Zoo er en zoologisk have for hele familien med over 100 forskellige dyrearter fra hele verden. Haven er overskuelig, hyggelig og fyldt med skønne oaser med plads til både leg, hygge og læring for store og små. Der er i løbet af dagen masser af aktiviteter og speaks, hvor man blandt andet kan opleve fodringer og møde dyrepasserne, som kan fortælle en masse facts om de forskellige dyr, og man har dermed rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene. 

Vi oplevede blandt andet fodring af tigrene og orangutangerne til stor begejstring for både børn og voksne. I begge tilfælde kom dyrene helt tæt på, og dyrepasserne fortalte levende og engagerede om levevis, naturbevaring og sjove facts. Endnu tættere på kom gederne, da de kan klappes. Det var et af dagens højdepunkter for både Wilmer og Irma, da de elsker at mærke dyrene og få lov til at klappe dem.

Hele vores dag i Aalborg Zoo var præget af hjælpsomt og virkelig servicemindet personale, hvad enten det var dyrepassere eller medarbejdere i cafeen. Generelt er der bare en hyggelig og god stemning i parken, og det lægger vi stor vægt på, når vi er afsted som familie. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi besøger Aalborg Zoo.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvem elsker ikke dyr og zoologisk have? Der er enormt meget info og læring om både dyr og naturbevaring i parken.

Holdbarhed: MEGET GOD – Dejlige minder, som vi kan leve højt på længe.

Pris: MEGET GOD – Rigtig fin pris (235,- for voksne og 140,- for børn 3-11 år)

Kvalitet: MEGET GOD – Aalborg Zoo er meget engagerede i dyrevelfærd og overalt i parken er der rent og velholdt. Det er tydeligt at se, at dyrene har det godt.


Vores tester Ann-Charlott har sammen med sin mand og børn, Clara-Cecilie og Celina-Sofie på 11 og 10 år og lille Charlie på knap tre år testet en oplevelse i Allborg Zoo.

Ann-Charlott fortæller:

Vi har været så heldige at blive inviteret i Aalborg Zoo. Vi kender Aalborg Zoo rigtig godt og har selv tidligere været der flere gange. Aalborg Zoo har mere end 100 forskellige dyrearter fra hele verden, og dyrene lever i store og naturtro anlæg, så de opleves på en meget autentisk måde. Foruden de mange forskellige dyr er der også en kæmpestor legeplads, Skovbakken med lækker frokost samt gode muligheder for is, drikke og lidt snacks rundt omkring i parken. Endnu engang havde vi en helt fantastisk oplevelse fordelt over en hel dag, og kunne snildt have brugt mange flere timer der. 

Vi ser altid frem til at besøge Aalborg Zoo og børnene løber glade ind hver gang vi kommer. Pigerne startede som altid i den lille souvenirbutik og synes, at det er ret hyggeligt at se på notesbøger, blyanter, bamser osv. med motiver af dyrene. 

Charlie på knap 3 år er kæmpe fan af dinosaurs, så hele området med dinosaurusser var både fascinerende, spændende – også lidt farligt og bare rigtig sjovt at få lov at sidde i et KÆMPE dinosauræg. Fra vi var på besøg sidste år til i år, kan vi se på Charlies udvikling, at der er sket rigtig meget i forhold til hans interesse for både de forskellige dinosaurusser og de andre dyr. De samtaler vi havde om dyrene, hvor de kommer fra, hvad de spiser osv. er blevet anderledes qua han er blevet et år ældre. Så selvom vi har været der før, er det som at se det med nye øjne og spændende på en anden måde.

Der er helt vildt mange spændende dyr i Aalborg Zoo og bloggen her kan slet ikke rumme alle de mange dejlige billeder, jeg gerne ville vise af dyrene. Pingvinerne og søløverne var et kæmpe hit. Vi brugte lang tid på at observere dem spise, hoppe op og ned i vandet, se hvordan pingvinerne vraltede afsted og hvordan de interagerede med hinanden. Vi var også så heldige at spotte en pingvin, der levede sit absolut bedste liv med hovedet løftet højt mod solens stråler. Der er ingen tvivl om, at dyrene i Aalborg Zoo har det godt. Det så vi flere gange sidste år, og blev ligeledes bekræftet i det igen denne gang. 

Alle tre børn var også utrolig interesseret i de udstoppede dyr. Særligt hvor de kunne høre om dyrene og spurgte nysgerrigt ind til dyrepassernes fortællinger. Og så syntes de, at det var ret sejt at komme så tæt på en tiger. Meget fascinerende. 

Hjemme hos os betyder elefanten noget helt særligt, så derfor glæder vi os altid til at besøge elefanterne. De er nogle fantastiske skabninger. Vores børn stod længe og observerede dem og vi var faktisk tilbage ved elefanterne hele tre gange, for vi ville ikke gå glip af fodringen. Vi så en af elefanterne bære rundt på en stor gren, som den knækkede med sin snabel, hvilket børnene syntes var ret sejt og meget stærkt. 

Vi skulle naturligvis også besøge den store giraffamilie. Charlie syntes, at vi skulle synge sangen om Giraffen Gumle for girafferne, så det gjorde vi et par gange. Og som man kan så på billederne, var de meget snakkesalige. Charlie var helt sikker på, at den mindste giraf hed Gumle og vi var så heldige at fange et ret fint billede af den, som Charlie har fået printet ud og har ved sit lille tegnebord herhjemme – hvilket giver anledning til gode snakke om dyrene i Aalborg Zoo, også efter vi for længst er kommet hjem. 

I 2023 åbnede Aalborg Zoo et nyt Madagaskar-område, hvor børnene har mulighed for at opleve lemurer og eksotiske fugle. Charlie især var enormt optaget af de søde lemurer og forsøgte ihærdigt at snakke med dem. 

Det er blevet en hel tradition at sidste stop på vores tur i Aalborg Zoo altid er hos Flamingoerne. Pigerne driller mig lidt, fordi de godt ved at det er mor, der vil hen at se flamingoerne. Jeg syntes de er så fine. Og så er det hyggeligt at kunne gå rundt inde ved dem på stierne. 

Alt i alt var det bare endnu en fantastisk tur i Aalborg Zoo og bestemt ikke sidste gang. 

 

Nytteværdi: MEGET GOD – Vi har en oplevelse og minder med for livet. Dejlig kvalitetstid for hele familien. 

Holdbarhed: MEGET GOD – Nu er det jo en oplevelse, så jeg vil sige, at der er så fantastisk meget at se og opleve til et helt dagsprogram. Ønsker man at se/lære og bruge længere tid ved dyrene eller bruge flere timer på legepladsen, kunne man snildt overveje et sæsonkort.

Pris: MEGET GOD – En dagsbilet koster 235 kr. for en voksen og 140 for et barn fra 3-11 år. Børn under 3 år er gratis. Jeg synes prisen er yderst fair for sådan en oplevelse. 

Kvalitet: MEGET GOD – Der er rent og pænt alle steder, dyrene ser ud til at have det godt under gode forhold, og dyrepasserne har en stor vidensbank, som de gerne deler med interesserede gæster. Derudover har vi kun oplevet utrolig god service og smilende personale. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Raunsborg Sensitive plejeprodukter