bObles orm – Testfamilien
Dilling undertøj

bObles orm

Vores tester Pernille har testet en bObles orm og mini donut i kombination med hinanden.

IMG_0027

Dette skriver bObles selv om ormen og mini donut: 

?bObles orm er en lydløs skammel med vippefunktion, hvor barnet får mulighed for at bevæge sig samtidig med, at det sidder. Det betyder, at barnet kan reagere på de signaler, kroppen giver, og justere derefter.

bObles orm kan også brugs til at trille på eller rulle henover gulvet – igen til gavn for den motoriske udvikling.

Den er som alle andre bObles varer produceret i formpresset skum, er utrolig slidstærk og kan nemt tørres af med en klud, hvis der spildes på den.

bObles mini donut er fuld af bevægelse, både når du tumler eller sidder og slapper af. Læg dig på maven hen over og sus igennem luften, eller sid og mærk det bevægelige underlag.

Skal der ekstra højde på, kan mini donut bruges ovenpå bObles fisk og orm. Trykker du mini donut ned i gulvet, dannes der et vakuum, så den står fast – og har du to, kan de sættes på hinanden.

Mini donut inviterer til leg for både små og store, og den kan hoppe, trille og stables.?

Pernille fortæller:

?Vi har før haft bObles i huset, da pigerne var yngre, men har i en lang periode ikke haft nogle, da interessen ikke har været der for dem.

Jeg var på et tidspunkt forbi på bObles? kontor og så deres ?kontorstole?. ?Genialt?, tænkte jeg, da jeg opdagede, at de var lavet ved at sammensætte egne produkter.

IMG_0160

Vi har testet en mini donut og en orm. Ud over at være glimrende som legetøj, som styrker balanceevnen, så kan de også bruges til andet – Sophia brugte mini donut som tv-pude og ormen kan man både sidde, rulle og ligge på.

Jeg har i en uge haft de to bObles med på arbejde – det har skabt interesse fra flere kolleger, som forundret kiggede på, at jeg satte dem sammen til en ?stol?. De fleste ville gerne lige prøve, om man nu også kunne sidde på dem. Det kan man – og rigtig godt endda.

IMG_0309

Jeg har været meget glad for at sidde på dem. Ormen og mini donut har tilsammen en perfekt højde til mig. Derudover virker mini donut som en komfortabel pude. Jeg sidder klart mere ergonomisk på bObles, da jeg ikke kan ?slænge? mig i stolen – min ryg forbliver i en stilling, hvor den er udstrakt.

Jeg skulle dog vænne mig til, at der ikke er hjul på ?stolen?, som der er på min kontorstol. Det var lidt af en udfordring, idet jeg ofte rejser mig pludseligt, når der kommer studerende. Det er dog en vanesag, og jeg blev helt god til at dreje mig og herefter rejse mig. Det er vigtigt at få sat ?stolen? rigtigt, så man kan nå bord og andet.

Det har for mig været en fornøjelse at sidde på en ?stol? lavet af bObles, og jeg kan kun anbefale andre at prøve det, hvis man ligesom mig ikke altid får sat sig så heldigt på stolene. Så svaret er JA, min kontorstol må gerne skiftes ud med bObles ? nu skal chefen bare overtales 🙂 ?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – jeg synes, at værdien er fantastisk, idet man får mere end legetøj – de kan som beskrevet bruges på mange tænkelige måder.

IMG_0282 IMG_0285

Pris: God ? jeg synes, prisen er ok – det er dog plastic, som den lille donut er lavet af, og min vurdering er, at den er mere skrøbelig end de andre bObles produkter.

Kvalitet: God/meget god – jeg kan være nervøs for, om den lille donut kan holde til små børns friske ideer. Ormen virker derimod meget robust og ikke lige til at ødelægge, hverken ved leg eller ved små nysgerrige fingre, der vil pille 😉 Farverne er super flotte og der er stort udvalg af produkter og farver.

Holdbarhed: Meget god – de bObles produkter, jeg har haft før i tiden, har alle nærmest virket som nye, da vi gav dem videre til andre, så holdbarheden er helt i top. Dette kan fører til luksusproblemet med, at jeg gerne vil skifte farver på ting ? men jeg skiller mig jo ikke bare af med et bObles produkt, fordi jeg hellere vil have den i den nye farve ? nej, så køber jeg jo også den, og til sidst har jeg pladsmangel 😉

IMG_0284

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dilling undertøj