bObles tumlegulv – Testfamilien
bObles donut

bObles tumlegulv

Vores testere Julie og Karina har testet de nye tumlegulve fra bObles.

image1

Dette skriver bObles selv om deres tumlegulv:

?bObles nye tumlegulv kan samles og sammensættes på en masse forskellige måder til fantasifuld leg og spilopper. Gå gennem junglen på den snoede sti eller hop over floden på de runde udskiftelige trædesten. Spil, læs eller hyg dig og slap af på bObles tumlegulv med dine venner. Læg den lille baby på maven på det bløde, isolerende gulv og lad farvekontrasterne stimulere sanserne. Du kan også designe dit helt eget gulvmønster ved at vende de runde cirkler?.

Julie fortæller:

?Vi har herhjemme haft fornøjelsen af at have testet bObles tumlegulv i forbindelse med b0bles-projektet.

 image2

Bobles tumlegulv findes i flere farver: Rosa, jade, lilla og multiblå. Vi har selv tumlegulvet i farven rosa og er meget glade for det.

Det overraskede os, da vi i sin tid pakkede bobles tumlegulvet ud, hvor mange forskellige måder, det kan sammensættes på. bObles tumlegulv har to forskellige farvede sider, hvilket gør det muligt at sammensætte gulvet, som man selv synes.

Tumlegulvet bliver flittigt brugt til leg med vores datter. Det var vigtigt for os, da vi anskaffede os det, at tumlegulvet var behageligt for vores datter at ligge på, og det oplever vi, det er.

 image3

En anden ting, der også var vigtig for os, var, at tumlegulvet er nemt at rengøre, når det skal bruges til en lille størrelse, og det må man sige, det er. Alt kan nemt og hurtigt tørres af med en fugtig klud eller skylles ude i bruseren.

Tumlegulvet måler samlet 100 x 100 cm. Denne størrelse er vi rigtig glade for lige nu, hvor vores datter ikke er ældre. Ellers er der mulighed for at købe et til og sætte sammen med og få den størrelse, man ønsker.

 image4

bObles tumlegulv er lavet i fast skum og består af fire brikker. Til tumlegulvet medfølger der fire balancebrikker, som kan bruges, når barnet bliver ældre, til at udfordre barnet motorisk.?

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Lege/nytteværdi: Meget god – tumlegulvet har en god størrelse, er lavet i en god kvalitet og er brugbart for børn i flere aldersgrupper. bObles har en super holdbarhed, og bliver det snavset, kan det let tørres af med en fugtig klud.

Holdbarhed: Meget god – der er ingen tegn på, at tumlegulvet er i brug hver dag, eller at gulvet ofte rengøres.

Pris: God – i forhold til kvaliteten og designet vurderes normalprisen til at være fair. Tumlegulvet kan godt virke lidt dyrt af et tumlegulv at være, men når man får det pakket ud og i brug, er den gode kvalitet og holdbarhed det hele værd, og så kan det bruges i mange år i takt med, at barnet bliver ældre.

Kvalitet: Meget god – tumlegulvet er behageligt at bruge og viser ikke tegn på, at det ofte er blevet rengjort; det har et flot design, og så er tumlegulvet specielt testet til børn og indeholder ingen giftstoffer eller phthalater. Kvaliteten gør, at tumlegulvet kan bruges i mange år.

Karina fortsætter:

?Da jeg pakkede tumlegulvet ud af emballagen, havde jeg en ide om, at det vel ikke kunne være så meget anderledes end andre skumgulve. Men det fandt jeg så ud af, at det faktisk er; dog syntes jeg, det er en lille smule tyndt i det. Men efter at have siddet på det, kan jeg sagtens mærke, at det isolerer rigtig godt.

IMG_6540

Jeg ville sådan ønske, at jeg havde haft det, da mine piger var babyer. Jeg er ikke så tosset med alle de farverige skumgulve, man kan købe rundt omkring, så dette her havde været perfekt.

Gulvet består af fire store brikker, man kan samle på forskellig vis, blandt andet som en stor kvadrat. Hver brik består af fire huller, som er udfyldt af en lille, flad cirkel. Der medfølger fire udskiftelige balancecirkler med ekstra højde til gulvet, som børnene kan få en masse sjov ud af. 

Ella (1 ½ år) har brugt rigtig lang tid på at sidde og pille cirklerne ud og sætte dem i igen, hvilket er en fantastisk øvelse for motorikken. 

IMG_6540 

Amanda (4 år) har brugt det som en forhindringsbane sammen med alle de andre bObles, hun har. 

Begge piger har brugt rigtig meget tid på at hoppe fra brik til brik. Det smarte ved gulvet er, at man kan placere de dybe cirkler på forskellig vis. Derved giver det mange sværhedsgrader. 

IMG_6545 

De små cirkler der, følger med til gulvet, kan også anvendes til mange andre ting: Man kan trille og kaste med dem, lege jorden er giftig eller bruge dem til at placere legetøj ovenpå.? 

 IMG_6525

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: Middel – et gulv, vi godt kunne have undværet. Herhjemme er det ikke blevet brugt så meget (for små børn er det dog uundværligt).

Holdbarhed: God – selvom det er lidt tyndt, kan man ikke se, det har været brugt.

Pris: Middel – prisen er lidt høj, men da det har mange forskellige funktioner, kan det godt forsvares.

Kvalitet: Meget god – tumlegulvet er lavet sådan, at det ikke glider rundt på gulvet. Det er lavet i EVA-skum, som nemt kan vaskes, hvis det bliver beskidt.

Tumlegulven koster 499 kr. og fås bl.a. i bObles egen webshop.

 

 

 

 

 

1 kommentar

  • Eva

    Gulvet virker rigtigt lækkert – jeg gav det i dåbsgave til et nyt familliemedlem.
    Det rigtig gode er at det både kan bruges til alm skumgulv og til balancebaner. – de runde cirkler
    Ved også at nogen bruger cirklerne i badet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles donut