Utzon kids – The Roll – Testfamilien
Trine Holbaek Designs

Utzon kids – The Roll

Vores tester Nina har sammen med børnene Isabella på knap 5 år og Benjamin på 7 1?2 år testet The Roll fra Utzon Kids.

Skærmbillede 2015-04-20 kl. 00.17.45

Nina fortæller:

“Vi har testet en smart tumlemadras fra Utzon Kids. Madrassen kan foldes på mange forskellige måder, og er også god at slappe af på. Det er lækre materialer, og vi har valgt farven grå for at den skal passe ind i vores øvrige møblement i stuen, og for at den ikke skal være for sart. Den findes også i orange og blå. Madrassen er lavet af koldpresset skum betrukket med uldstof, som er åndbart og smudsafvisende. Perfekt til børn, der tumler! Dog er mine børn lidt sarte mht. stof og mærker, der kradser, så de vil ikke sidde på den med bare ben eller bar overkrop. Jeg har dog ikke noget imod stoffet, som føles ligesom uldbetræk på sofaer.

FullSizeRender_3

Den er dansk designet og koster 2.399 kr.­ Den kan både købes i fysiske butikker og i netbutikker.

Der har nogle dage været kamp om at få madrassen, og jeg har også selv haft glæde af at tage en slapper på madrassen foran fjernsynet.

Isabella på næsten 5 år har især brugt den til forskellige lege; både motorik/balanceleg og som hule, skib/tog og til butiksleg.

 FullSizeRender_1   FullSizeRender_2 FullSizeRenderBenjamin på 7 1?2 år, har mest brugt den til afslapning, men har også haft nogle kammerater med hjemme, hvor der blev tumlet rundt til den store guldmedalje. Når den ikke bliver leget med, står den som en høj puf i stuen, hvor den kan bruges både ved sofabordet og spisebordet.

20150320_074011   FullSizeRender_3

Jeg kan forestille mig, at den er super god til de små tumlinger, som er begyndt at kravle. Den er god til træning af motorik og balance, og bliver de små trætte, kan de jo også tage en lur på den.?

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD, kun fantasien sætter grænser.

Holdbarhed: GOD, har kun haft den i brug 3­-4 uger, men holder sig indtil videre flot.

Pris: MIDDEL, synes 2.399 kr.,­ er mange penge, men hvis den holder formen og også er flot i betrækket om et par år, så finder jeg prisen middel.

Kvalitet: GOD, virker lækker, så udfra den begrænsede periode vi har testet den, vurderes kvaliteten som god.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trine Holbaek Designs