Kreafunk – aHead – Testfamilien
Bade- og strandlegetøj

Kreafunk – aHead

To af vores testfamilier har testet aHead, trådløse bluetooth høretelefoner, fra Kreafunk.

IMG_6429-2 image1

Sofie fortæller:

At starte testen af aHead høretelefonerne fra Kreafunk må siges at være kærlighed ved første blik. De ankom i den fineste, solide trææske og med tilhørende, matchende pose til beskyttelse og opbevaring af høretelefonerne, når de ikke er i brug.

IMG_6434

Høretelefonerne fås i det skønneste udvalg på 6 farver, så man må sige, at Kreafunk har ramt lidt for de fleste. De har tilmed formået at lege med smukke, sarte pasteller, uden at produktet overhovedet tangerer til at ligne ?billigt plastic?.

Skærmbillede 2015-05-02 kl. 22.47.52

I brug er de også skønne, og lyden er intet mindre end FANTASTISK. At et sæt trådløse bluetoothhøretelefoner kan levere den lyd, som aHead bringer til ens øregang, er simpelthen beundringsværdigt.

Vi har altså her fat i et par høretelefoner, der er lækkert kræs for både bas- og diskantelskere og med absolut intet at sætte en finger på.

IMG_6422

Til den absolut musikglade der elsker, når det går højt igennem, er det desuden værd at nævne, at aHead er høretelefoner, du kan skrue HØJT op, uden det gør ondt i ørerne, som man kan opleve med andre dårligere alternativer.

Jeg havde armene oppe over hovedet ved modtagelsen og har dårligt fået dem ned igen her tre uger senere. Kald mig gerne fan.

Designet er også unikt. Kreafunk har her formået at skabe deres eget og samtidig tilpasset sig den moderne tendens med et design, der er både enkelt, stilrent og med det smukkeste twist af messing.

IMG_6424

Derudover er høretelefonerne trådløse og kører over Bluetooth, hvor de kan spille sammen med din computer, smartphone eller anden Bluetoothenhed. Jeg har oplevet en rækkevidde fra computer til høretelefoner på ca. 8-10 meter, hvor computeren befandt sig i ét rum og aHead i et andet. Altså et ganske imponerende resultat, efter min vurdering.

Et andet plus er, at ingen ledning betyder ingen ulykker – ingen små børn, der får viklet sig farligt ind, eller husdyr, der får bidt ledningen over, hvilket er et stort plus med bideglade katte i huset. Man har heller ikke har en irriterende ledning hængende, hvis man har dem med sig på farten.

Derudover er der heller intet at sætte en finger på med pasformen ? og de kan desuden justeres efter den enkelte.

Alt i alt er Kreafunks aHead det hele værd og mere til. Jeg kan klart anbefale at komme disse på din musthave- eller ønskeliste, hvis du leder efter ikke bare god, men fantastisk lyd, i den absolut smukkeste form.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Perfekte til musikelskeren, der ikke går ned på lækker lyd.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: GOD/MEGET GOD. Har man pengene, er det klart værd at smide de 109 EUR efter netop disse høretelefoner.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvalitet og design er helt i top.

Thomas fortsætter:

Som stor musikelsker var det en glædelig nyhed, at jeg havde fået lov til at teste et par af de smarte aHead høretelefoner fra Kreafunk.

image6

Dog var der noget kamp om, hvem der egentlig skulle teste dem, da både Anna på 6 og Magnus på 2 også blev ret forelskede i dem, da de så dem. Det gode er jo så, at de faktisk kan indstilles, så både en voksen mand og en dreng på 2 år kan passe dem fint på hovedet uden problemer.

image5 image3

Det er supersmart, at der ikke er ledning til, og at lyden overføres trådløst. Det er ofte en min opgave at hænge vasketøj op, og resten af familien gider ikke at høre ?min? musik for fuld skrald. Så tager jeg høretelefonerne på, connecter til min iPhone via Bluetooth, og få sekunder efter er der den fedeste musik i mine ører, og jeg kan udføre ?det hårde arbejde?.

En ting, man lige skal huske, hvis man hører musikken fra telefonen, er at slukke høretelefonerne igen, når man er færdig – ellers går evt. telefonopkald nemlig på høretelefonerne.

Designet er flot og enkelt, så hvis man går op i, at det, man har på hovedet, også godt må være lidt pænt, samtidig med at få en god lyd, er aHead helt sikkert et godt valg.

image4

Jeg er normalt typen, der ikke har noget imod at give lidt ekstra for at få en god kvalitet og en god lyd. Igennem tiden har jeg brugt rigtig mange penge på Hifi-produkter ? måske også lidt for mange, vil kæresten nok mene? Så jeg var faktisk lidt overrasket, da jeg så, at disse høretelefoner kunne anskaffes for kun ca. 800 danske kroner. Jeg har før haft høretelefoner, der kostede det tredobbelte, og tænkte, at de ville få svært ved at leve op til samme høje kvalitet.

Høretelefonerne spiller dog overraskende godt og har en god klang. Enhederne følger fint med om du spiller rock, pop eller klassisk ? højt eller lavt. De kan lydmæssigt ikke være med helt i toppen, men er et rigtig fornuftigt produkt og alternativ, hvis man gerne vil købe et par flotte høretelefoner med god lyd og fornuftig kvalitet, og ikke vil ud og bruge en formue.

Min vurdering af produktet bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. I mit tilfælde, hvor jeg hører rigtig meget musik, er et par gode høretelefoner uundværlige. Derfor får nytteværdi karakteren meget god.

Holdbarhed: MEGET GOD. De vurderes til at kunne holde til hverdagsbrug af både børn og voksne. Det ved jeg, da alle i familien har brugt dem flittigt.

Pris: GOD. Prisen matcher godt til kvaliteten.

Kvalitet: GOD. Flot og elegante høretelefoner, udført i et lækkert materiale og en god kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bade- og strandlegetøj