TEST af aCAPPELLA højtaler fra Kreafunk – Testfamilien
TEST af KEUNE

TEST af aCAPPELLA højtaler fra Kreafunk

Flere af vores testere har testet aCAPPELLA højttaler fra Kreafunk.

Linda fortæller:

Jeg har sammen med Testfamilien testet den nye aCAPPELLA højtaler fra Kreafunk, og jeg kan allerede nu godt afsløre, at det har været en sand fornøjelse.

Der findes et hav af små transportable bluetooth højtalere på markedet, så hvad er lige specielt ved denne?

Jeg er for det første svært begejstret over, at aCAPPELLA er fremstillet af blød genbrugstekstil, lavet på 98% plasticflasker samt, at top og bund er 35% hvedestrå fibre. I hele deres CARE kollektion har Kreafunk reduceret brugen af plastik og øget brugen af genbrugsmaterialer. Og dette er på ingen måde gået ud over hverken design eller lyd. Højtaleren er tilmed støv- og vandafvisende, så ingen hindring for at benytte den på terrassen.

På den tekniske side har højtaleren op til 30 timers spilletid og oplades via USB-C stik, eller trådløst via Qi.
Man afspiller via Bluetooth 5.0, så du forbinder altså bare til din telefon/tablet, og så er der musik, podcast eller radio. Yderligere er der TWS (True Wireless Stereo), der gør det muligt at forbinde 2 aCAPPELLA højtalere.

Herhjemme har vi flere forskellige små bluetooth højtalere, men aCAPPELLA er ret hurtigt blevet alles favorit. Jeg havde en ide om, at den skulle stå pænt og pynte i køkkenet, men sjovt nok forsvinder den altid ind på børnenes værelser.
Jeg synes klart, at denne her højtaler skiller sig ud fra mængden både fordi den er mere miljøvenlig, har et pænt diskret design, men så sandelig også fordi, der er imponerende god lyd! Hvordan der kan være så meget lyd i sådan en lille højtaler, er mig fortsat en gåde.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD… De fleste nyder at lytte til radio/musik, så en god lille højtaler er (for mig) uundværlig.

Holdbarhed: MEGET GOD… Højtaleren virker robust og holdbar. Yderligere sluger den ikke voldsomt med strøm, når man afspiller, så den skal altså ikke oplades i tide og utide.

Pris: MIDDEL… På Kreafunks egen hjemmeside står den til 1099,95 kr. Og her må jeg indrømme, at jeg er en smule splittet. På den ene side synes jeg virkelig, at det er en god højtaler i høj kvalitet, hvor der er tænkt på både miljø og lækker lyd. Men… Jeg synes, at prisen er lige i den høje ende. Jeg er ikke sikker på, at jeg selv ville gå ud og betale så meget for en lille højtaler, omend jeg er kæmpe fan.

Kvalitet: MEGET GOD… For mig er Kreafunk virkelig lig med god kvalitet. Man ser og mærker på produkterne, at der er tale om god kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.


Cebrina fortæller:

”Vi har fået lov at teste en bluetooth højtaler fra Kreafunk. Højtaleren hedder aCappella care og er en handy og virkelig pæn lille højtaler. Den er til daglig placeret på vores badeværelse, hvor den falder pænt ind i indretningen. Den spiller rigtig fint og overdøver min skønsang i badet.

Vi har faktisk tit talt om, at vi gerne vil have en lille bluetooth højtaler, da det tit er sådan en, man mangler, når man skal på ferie eller i haven. Og netop dét har vi brugt den til. I haven er den nem at have med ud, og super nem at koble op med telefonen. Vi havde den også med på telttur. Som i kan se på billedet fylder den ikke meget, hvilket gør den nem at have med på tur.

Lyden er god og klar både når den spiller lavt og højt.

Vi har i skrivende stund pakket den ned sammen med alt det andet, vi skal have med på årets kør-selv-ferie. Og jeg ser frem til hyggelige aftener med kortspil, vin og nu også med god lyd i baggrunden.

Den har en ladetid på 4 timer, og vi har faktisk kun opladt den en gang indtil videre. aCapella har nemlig en spilletid på hele 30 timer på en enkelt opladning. Samtidig er den støv- og vandafvisende, hvillket er virkelig fedt, når man har den med på tur.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg er virkelig glad for, at vi nu har en transportabel højtaler, som giver en ordentlig lyd.

Holdbarhed: MEGT GOD – 30 timers lækker lyd for 4 timers opladning

Pris: GOD – Højtaleren koster 1100,- hvilket er en rigtig fin pris for højtaler med så fin lyd.

Kvalitet: MEGET GOD – Kreafunk er generelt leveringsdygtig i lækre produkter og god lyd. aCapella er ikke nogen undtagelse.


Louise fortæller:

Jeg har haft en del højtalere og prøvet mange forskellige bluetooth højtalere gennem tiden, og der er kæmpe forskel på kvaliteten samt funktionerne. Jeg testede kreafunks mini højtaler sidste år og var enormt imponeret over holdbarheden samt lyden i deres produkter. Jeg har været enormt spændt på denne test om det stadig holdt stik eller om jeg bare har været heldig med deres produkter tidligere. Mine gamle højtalere virker i øvrigt stadig fint og holder super godt endnu trods alle de timer de har været udnyttet til fulde.

aCAPELLA CARE tilkobles via bluetooth og er kompatibel med Android eller iOS. Den er super nem at tilkoble, og der medfølger ladestander, hvor den oplades i ved behov.

Jeg vil sige det er jo som alle andre bluetooth højtaler, så I tænker nok, hvad er der så så spændende ved netop denne….. Jo ser I, serien Care er et koncept, som KreaFunk har lavet ift. bæredygtighed. Jeg elsker virkelig, at man har tænkt at elektronik kan være bæredygtigt materiale – højtaleren er nemlig lavet af genbrugstekstil, som er af 98% plastik flasker og toppen samt bunden af 35% hvedestrå fibre.

Ikke nok med det, så er den lavet til den type menneske som mig, en rigtig klodset mor, som godt kan komme til at glemme højtaleren udenfor imens det regner.

Acapella care er nemlig vand og støvafvisende, og jeg har testet den – jeg kom nemlig til ved et uheld at glemme den udenfor i haven, hvor vi fik en kæmpe regnbyge. Og den fungerer stadig uden problemer.

Jeg har min højtaler med på arbejde hver dag, og mine kollegaer er kæmpe fans. Den holder nemlig op til en arbejdsuge i strøm, så den ligger fast i min arbejdstaske.

Lyden er gennemført genial, og det er uden tvivl en af KreaFunks stærke sider.

Alle vores test og anmelder på www.testfamilien.dk bliver bedømt ud af følgende kriterier: Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og kvalitet. Vi bruger ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi:  MEGET GOD KreaFunks produkter kan bruges uanset om du er på løbetur, gør rent i hjemmet eller har den med på stranden. Det har uden tvivl imponeret mig.

Holdbarhed: MEGET GOD Som beskrevet ovenfor, så kan holde op til ca. 35 timer eller 7 timer i konstant brug. Jeg har absolut ingen problemer med at connecte eller at lade den spille uafbrudt.

Pris GOD Den indeholder så absolut mange gode ting ved en trådløs højtaler, så synes prisen er det hele værd. 1099,95,- kr. er prisen, og den fås i denne ene grålige farve. Den er flot og tidløs.

Kvalitet: MEGET GOD: Som jeg siger i alle mine tests, så hænger pris og kvalitet sammen, og jeg synes, at aCapella Care er toppen i kvalitet.

Wow, bare wow!!!


 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af KEUNE