TEST af KEUNE – Testfamilien
TEST af LEGO Minecraft Grisehuset 21170

TEST af KEUNE

Flere familier har testet en pakke med Keune produkter til hele familien.

Følgende produkter er testet:

Anne-Louise fortæller:

Jeg prioriterer sjældent mig selv – og slet ikke, når det kommer til hårplejeprodukter. Det er oftest bare det, der er på tilbud, der ryger ned i kurven, mens jeg kun køber de bedste til mine børn. Det tænker jeg, at andre mødre kan relatere til? Når jeg tænker på Keune tænker jeg på frisøren, der ofte har dette mærke stående, og som anbefaler det, men som jeg aldrig har prioriteret. Derfor var jeg totalt på, da denne test kom.

Keune er familieejet og går helt tilbage til 1922, hvor Jan Keune, en ung eventyrlysten kemiker, tog sin drøm og gjorde det til et hårplejemærke. Nu er det hans søn og børnenebørn, der har overtaget forretningen, hvor de fortsat udvikler og producerer i familiens navn: Keune. Keune produkterne bruges i dag i mere end 80 lande af fagfolk. Det er de mest moderne og miljøvenlige teknologier, der er anvendt, og Keune har eget laboratorium, hvor der bliver testet.

Keune Care Vital Nutrition Shampoo er en plejende shampoo til tørt og ødelagt hår. Den rengør dit hår mildt og giver næring til håret og genopretter fugtbalancen. Udover at genopbygge er denne shampoo også super god, hvis man har porøst hår, da håret vil få ny styrke. Shampooen tilfører protein, mineraler, Provitamin B5 og regenererer fugtbalancen i håret. Håret er samtidig beskyttet mod udtørring, UV-stråler og kemiske påvirkninger. Jeg har brugt shampoen af to omgange, så håret først vaskes rent, og dernæst får glæde af alle de gode ingredienser. Den dufter skønt og efterlader håret glansfyldt.

Keune Destilled for Men – Essentiel shampoo er mild og kan bruges dagligt til at rense og give fugt til både hår og krop, og den sørger for at holde fugtbalancen i hovedrunden i perfekt balance. Den er beriget med kreatin og bambusekstrakt og har en skøn maskulin duft.

Min mand har brugt denne shampoo dagligt til både hår og krop med stor glæde.

Keune Style Dry Texturizer er en hårspray, der tilføjer volumen og en “pjusket” tekstur. Med Dry Cleansing Complex absorberes olien fra håret og sprayen har et UV-filter, der beskytter håret mod de stærke stråler.

Den kan bruges til alle hårtyper og giver et hår som føles frisk, med tekstur og naturlig fylde. Silje synes denne spray var super sjov at prøve, og hendes store lange hår fik et ekstra fyldigt look.

Keune Humidity Shield er en hårspray, som giver 24 timers beskyttelse imod luftfugtighed – som en paraply. Den har jeg været særligt glad for, da jeg har et stort hår med fald, men som jeg glatter dagligt pga. page. Normalt går der 5 minutter udenfor, før jeg igen har behov for at glatte håret. Men denne spray holder mit hår på plads i længere tid og får det ikke til at krølle lige så hurtigt som normalt.

Keune Freestyle Spray er den mest kendte hårlak fra Keune. Den giver et stærkt hold og varer hele dagen. Den holder helt klart på håret, men jeg er generelt ikke så glad for hårlak, som får håret til at blive stift, hvilket jeg synes denne har tendens til. Jeg tænker den er super god til håropsætninger, der skal holde længe, men jeg ville ikke bruge den til dagligt.

Vi har været rigtig glade for at teste alle produkterne, og særligt shampoo og Humiduty Shield har været vores favoritter.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne lever op til deres brand. De er super lækre, og giver håret ny styrke og glans.

Holdbarhed: GOD – Som alle plejeprodukter bliver de jo brugt hurtigt alt efter, hvor ofte de bruges. Jeg synes, holdbarheden er okay.

Pris: GOD – Priserne er forskellige og kan ofte fåes på tilbud. Det er hårplejeprodukter i den dyrere ende, men det er virkelig også nogle lækre produkter. Kvalitet og pris går hånd i hånd.

Kvalitet: MEGET GOD – Super lækker kvalitet !


Sara fortæller:

Mit hår har det fantastisk for tiden, og det er Keunes fortjeneste. Jeg har nemlig testet shampoo og hårprodukter derfra, det sidste stykke tid, og der er ingen tvivl om, at det er produkter af god kvalitet. Min kæreste Daniel har også testet en shampoo derfra, designet til mænd, og han deler samme begejstring som jeg.

Keune er en familieejet virksomhed, der lægger hjerte og sjæl i alle deres produkter. Produkterne bruges i mere end 80 lande, og Keune har endda deres eget laboratorium, hvor alt bliver testet.

Shampooeen jeg har testet er en ”Vital Nutrition Shampoo”, som tilfører håret protein, mineraler og genopretter fugtbalancen i håret. Derudover beskytter den mod UV-stråler, udtørring og kemiske påvirkninger. Jeg synes, shampooen dufter fantastisk – ikke for kraftigt, men af en tur til frisør. Derudover skummer den fint og er nem at skylle ud. Jeg oplever på ingen måde, at mit hår er tørt efter jeg har brugt den, hvilket jeg nogen gange oplever ved brug af anden shampoo.

Daniel har testet shampooeen ”Essential Shampoo”, som er designet til mænd, der ønsker en maskulin duft, når det gælder shampoo og hårvoks. Shampooen kan både bruges til hår og krop, og dufter maskulint, uden at være for gennemtrængende. Håret føles ikke fedtet efter brug, og ligesom shampooen jeg har testet, er denne også nem at skylle ud. Begge shampooer er drøje i brug.

Udover shampoo har jeg også haft fornøjelsen at teste tre hårstylingsprodukter: Dry Texturizer, Humidity Shield og Freestyle Spray.

Designet på alle tre er i samme stil – enkelt, stilfuldt, og så udstråler de kvalitet. Ligesom shampooeen til kvinder, har ”Dry Texturizer” et UV-filter, og perfekt til de dage, hvor man ikke lige kan nå en hårvask, men ønsker at håret ser frisk ud, uden at være fedtet, og samtidig få tilført volumen; PERFEKT til mit lyse, tynde hår, og jeg synes virkelig denne spray er god!

Finishsprayen ”Humidity Shield” fungerer som en lille paraply – den giver 24 timers beskyttelse mod luftfugtighed, og selvom den ikke er helt vandtæt, så virker den. Grundet mit tynde hår, så oplever jeg hurtigt, at det begynder at danne lidt fald, kort tid efter det er blevet glattet – specielt når vejret er ekstra fugtigt. Når jeg benytter sprayen, oplever jeg det ikke i samme grad. Den kan ikke udrette mirakler, men den kan klart gøre en forskel til det bedre.

Freestyle Sprayen er en hårlak – faktisk den mest solgte fra Keune, og den klarer sit job rigtig fint.

Herhjemme kendte vi ikke til Keunes produkter før vi skulle teste dem igennem Testfamilien, men vi er udelukkende positivt overrasket.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Shampoo er et must for mig, imens hårstylingsprodukterne er mere luksus end ligefrem nødvendigt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug – specielt de to shampooer.

Pris:  GOD – Frisørprodukter til en overkommelig pris. Kvalitet koster lidt ekstra.

Kvalitet: MEGET GOD – Keunes hårprodukter er i virkelig god kvalitet. Det er nok også grunden til, at de benyttes af mange frisører, og andre fagfolk, verden over.


Marianne fortæller:

Jeg har den seneste måneds tid været så heldig at få lov at teste nogle af Keunes lækre hårprodukter.

Det er altid spændende, når der skal testes en nye shampoo af herhjemme. Jeg har et meget fint hår, som jeg ca. en gang om året lysner lidt ekstra og om sommeren hjælper solen selv lidt til. Det betyder dog også, at mit hår hurtigt bliver tørt og kræver lidt ekstra for, at det ikke er helt umuligt at rede ud, og det samme er faktisk gældende for min datters hår, som stadigvæk har det naturlige nordiske lyse hår.

Shampooen fra Keune (Care Vital Nutrition) er mild og giver næring til håret samt genopretter fugtbalancen. Derudover beskytter den dit hår mod udtørring, UV-stråler og kemiske påvirkninger. Duften er let og mild og kunne nemt sende ens tanker til frisøren, både min datter og jeg mangler dog en balsam som supplement til shampooen, ellers virker håret meget tørt og er svært at rede ud efter badet. Jeg har set, at Keune har lavet en Conditioner i samme serie – måske den kunne have fuldendt hårvask oplevelsen.

Shampooen til mænd (1922 by. J.M Keune) har igen den milde men maskuline duft. De har her lavet en shampoo, som både kan anvendes til hår og krop dagligt. Jeg tænker, det er genialt, når man skal lave en shampoo til mænd. De fleste mænd gider ikke slæbe 2-3 forskellige produkter med i tasken til sport eller i fitnesstasken. Min mand sætter i hvert fald stor pris på, at denne shampoo kan bruges til hele kroppen.

Ud over de 2 shampooer var der også 3 styling produkter med i testen.  En tør-shampoo som tilfører håret volumen. Den giver tekstur til håret, så det er nemt at sætte, og mit hår og hovedbund føles ikke fedtet, selv om jeg har sprunget hårvasken over en dag eller to.

Finish spray som beskytter håret imod luftfugtighed op til 24 timer er god at bruge til særlige lejligheder eller fester, hvor du ikke ønsker, at frisuren efter nogle timer er klappet helt sammen.

Deres freestyle spray er en hårlak, som giver et super hold der varer hele dagen og igen er duften fin og mild og faktisk Keunes bedst solgte hårlak. Den holder hvad den lover – håret bliver siddende 😊

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Shampoo er jo et hverdagsprodukt og findes i alle hjem. Shampoo tilbydes i mange forskellige varianter, og det er blot et spørgsmål om at finde den shampoo, der passer bedst til ens eget hår. Her kunne vi godt have brugt en balsam eller en hår kur som supplement til vores lyse hår. Min mand derimod elsker konceptet i, at shampooen er så mild, at den også kan anvendes på kroppen dagligt.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Som før nævnt så blev vores hår lidt tørt ved brug af shampooen, og det føltes ikke helt som om, at det fik fugt nok, og det er nok et spørgsmål om at få en, der passer mere målrettet mod lyst hår. Derimod syntes jeg deres tør-shampoo og deres Freestyle spray var virkelig gode, de holdt i håret i mange timer og var ret drøje i brug.

Pris: GOD – Priserne ligger omkring 180 kr. pr. produkt, men en gang i mellem kan man være heldig at finde dem med lidt ekstra rabat, så det er bare om at holde øje.


Mette fortæller:

Jeg har igennem de sidste par uger testet forskellige Keune hårpleje produkter i samarbejde med Testfamilien og streetsalon.dk

Ved første øjekast er jeg fan af emballagen. Farvetonerne er nedtonet og udtrykket simpelt. Allesammen produkter som sagtens kan stå fremme på badeværelseshylden uden at forstyrre øjet.

Jeg har virkelig været spændt på udfaldet ved skift af shampoo, da min hovedbund er virkelig sart, og mit krøllede hår har brug for massiv fugt for at holde sig spændstige og ikke kruse. Men efter 4 ugers brug af Vital nutrition shampoo, har jeg stadig en balanceret hovedbund. Shampooen har virkelig en mild lækker duft, er nem at dosere og er utrolig drøj i brug. Efter vask føles mit hår helt rent, og mine krøller er lækre bløde og bliver ikke udtørret og har mindre tendens til krus.

Essential Shampoo – 1922 by M.Keune kommer i en lille buttet emballage og har samtidigt et maskulint udtryk. Selve shampooen dufter himmelsk og af mand, på den gode måde. Michael beretter, at den er virkelig lækker, og han føler hans hår er rent efter hårvask. Håret bliver blødt, og der er ikke efterladt voksrester. Han bruger den desuden i badet på hele kroppen efter træning og efterlader huden utrolig blød og på ingen måde udtørrende. Han er virkelig begejstret for essential shampoo.

Jeg er typen, der bruger ganske få stylingsprodukter i mit hår, da mine krøller ofte lufttørrer for at få det rigtige krøl. Alligevel er jeg blevet ret glad for Humidity shield. Det er en utrolig let finish spray, som lægger sig fint om hårstråene og modvirker krus i fugtigt vejr. Den er seriøst god – den bedste spray jeg har prøvet i mit utrolig krøllede hår, som har tendens til at stå ud med små antenner i alle retninger. Den kan redde mit hår i fugtigt vejr.

Freestyle spray holder lokkerne på plads. Det er en nærmest vægtløs spray med kraftig fiksering af manken. Den lægger sig blødt på håret uden det bliver stift og trist at se på.

Overordnet er jeg virkelig glad for produkterne fra Keune. Jeg vil helt sikkert undersøge markedet for gode produkter fra Keune til krøllet og tørt hår, for at se om jeg kan tilføre endnu mere fugt og protein til mit krøllede hår.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Stort set alle har brug for at få vasket og plejet håret.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug – særligt shampooen – og holder derfor længe.

Kvalitet: MEGET GOD –  Keune hårprodukter er i virkelig god kvalitet, og deres produkter virker gennemarbejdet. Yderligere udstråler emballagen god kvalitet med det rolige nedtonede look.

Pris: GOD – Der findes billigere shampoo- og stylingsprodukter på markedet, men hvis man gør op, hvor længe produkter holder i forhold til et billigere alternativ, synes jeg, prisen er yderst fair. Kvalitet koster lidt ekstra.


Katrine fortæller:

Keune er et familieejet firma og laver produkter i høj kvalitet. Der lægges hjerte og sjæl i alle deres produkter.

Shampoo Care Vital Nutrition er en virkelig lækker shampoo til alle hårtyper. Den genopretter fugtbalancen, tilfører protein, mineraler og provitamin B5  i håret. Den er er virkelig lækker at bruge og samtidig drøj i brug. Derudover beskytter denne shampoo mod UV-stråler.

Jeg har en meget sart hovedbund og bliver derfor nødt til at vælge shampoo med omhu. Denne shampoo kan jeg godt bruge uden min hovedbund reagerer.

Shampoo 1922 by J.M. er en serie til mænd, og da jeg er alene med min søn, blev det en fars dags gave til min far. Shampooen er mild og holder fugtbalancen i hår og hovedbund i balance. Den er god til også at rense skæg og kan også bruges til kroppen. Dette er noget min kære far holder af – et produkt der dur til det hele.

Dry Texturizer denne spray absorberer olien fra håret og samtidig beskytter den mod UV-stråler. Den er velegnet til alle hårtyper og efterlader håret frisk og med naturlig volume. Jeg er virkelig blevet glad for dette produkt. Den er meget drøj i brug.

Humidity Shield er virkelig også fantastisk – man kan kalde det en lille paraply. Det er en finishspray, som giver håret beskyttelse mod luftfugtighed i 24 timer. Det er da virkelig smart.

Freestyle spray er en hårspray, som virkelig er effektiv og derfor også meget drøj i brug. Den giver virkelig et stærkt hold, hvor jeg ellers tit oplever, at hårspray ikke kan holde mit kraftige hår, men denne fik jeg første gang virkelig overdoseret.

Det er virkelig nogle lækre produkter og som er i høj kvalitet. Heldigvis har jeg noget tilbage i alle, da de er drøje i brug.

I dette tilfælde bliver vurderingen

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle produkterne er virkelig lækre og af god kvalitet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Alle produkter er meget drøje i brug. Derfor holder de også længere, end jeg først havde troet.

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger sammen. Det er virkelig nogle lækre produkter.

Kvalitet: MEGET GOD – Alle produkterne er virkelig af høj kvalitet. De er lækre og effektive.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Minecraft Grisehuset 21170