TEST af LEGO Minecraft Grisehuset 21170 – Testfamilien
TEST/ANMELDELSE AF ”Nielsens Danmarkshisorie”

TEST af LEGO Minecraft Grisehuset 21170

Flere af vores testere har testet Lego Minecraft Grisehuset 21170. Her er et udpluk af deres anmeldelser.

Michelle fortæller:

De 3 store drenge og deres far har igen være så heldige at få lov til at teste Lego. Vi herhjemme elsker Lego universet, så det faldt i meget god jord, da æskerne kom ind ad døren. 

Esajas fik lov til at bygge Minecraft grisen. Da han er stor fan af Minecraft, og så er et af Esajas’ yndlingsdyr en gris. Så den æske passede perfekt til ham.

Esajas har bygget Lego siden han var 4 år, så han er utrolig god til det og fik hurtig en gris på benene. Byggemanualen er som altid hos Lego nem at gå til og godt illustreret. 

På æsken står der 8+, og den er helt alderssvarende. Esajas byggede som sagt hurtig hele æsken selv. Det er jo ikke kun en gris man bygger, men et ”hus” som er udformet som en gris. Den er faktisk rigtig sjov og ligner rigtig godt Minecraft universet. Lego og Minecraft universet passer jo bare utrolig godt sammen, da begge verdner gælder om at sætte klodser sammen for at bygge noget.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, man kan altid bygge om og bygge til med Lego. Eller skille det ad og bygge forfra en gang til. Man bliver aldrig sådan helt rigtig færdig, når man leger med Lego og slet ikke, når man bygger i et Minecraft univers, hvor det hele jo er firkantede klodser man sætter sammen.

Holdbarhed: MEGET GOD, Lego er bare noget, der holder – det gør det i dag ligesom det gjorde for 20 år siden, da vi var børn. Vi har stadig Lego, som vi har gemt fra da vi var børn, som vores drenge i dag leger med. Så Lego er holdbart i flere generationer.

Pris: MEGET GOD, sammenlignet med hvor mange timers leg, Lego bringer med sig, samt holdbarheden i det, så synes jeg egentlig det er en fair pris. Og man kan altså ofte finde Lego på tilbud også. 

Kvalitet: MEGET GOD, ingen tvivl om at Lego er af god kvalitet. Lego går jo nærmest aldrig i stykker. Manualen er altid gennemarbejdet og let af gå til, og vi har endnu aldrig prøvet, at der mangler en klods, men der er altid ekstra koldser med. 


Camilla fortæller:

Luca har fået lov til at teste LEGO fra serien Minecraft og helt specifikt den pakke der hedder; 21170 Grisehuset.

Luca er 7 år (næsten 8 år) og er, af hvad jeg vil kalde en rimelig stor fan af Minecraft (..og alt hvad det indebærer). Han er derfor også i skrap træning med at bygge LEGO lige præcis fra denne serie, da vi under corona-nedlukningen købte, byggede og legede utrolig meget med Minecraft LEGO.

Luca kender som sagt allerede Minecraft fra spillet på computeren, men også fra YouTube, hvor han kan få rigtig langt tid til at gå med at se andre bygge inde i denne vanvittige, kreative verden. På den måde får han inspiration til at udfordre sig selv og bygge, oftest ud fra fri fantasi.

Og det er som om, at fordi han kan relatere og kombinere den verden og hans fantasi, som han også ellers fordyber sig i, så har han nemmere ved at lege med det, når det er bygget færdig. Han fortsætter simpelthen sin leg ud igennem LEGO’en, hvilket er helt fantastisk.

Han er blevet virkelig sej til at følge en manual, stadigvæk med pauser undervejs og med lidt hjælp fra Henrik – som med glæde træder til. Luca kender allerede navnet på alle figurerne med firkantede hoveder, som han bygger, og han har svært ved ikke at falde ind i legen allerede under byggeprocessen – hvilket jo er det, der er hele essensen med LEGO, nemlig leg.

Jeg har et LEGO-motto; LEGO kan noget, som meget andet legetøj ikke kan – og det er, at det er for alle. Det er hyggeligt, det er sjovt, det er farverigt. Det byder på koncentration, det inviterer til leg, og det samler – og ikke kun klodserne, men også familien.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er fantastisk, hvordan der er flere elementer i legen med LEGO – først at bygge og senere at lege.

Pris: Vejl.pris på denne pakke er 449,95 – og kan ofte findes på tilbud.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Kan vi ikke bare blive enige om, at LEGO altid er den bedste kvalitet og har livslang holdbarhed – vi har i hvert fald aldrig oplevet andet.


Vores tester Cebrina fortæller:

”Lego har hittet her hos os siden pigerne var små. Det startede med Lego Duplo, og nu hvor de er 5 og 7 år, er kærligheden kastet over Lego Friends. Og nu også minecraft.

Minecraft spillet er der helt sikkert rigtig mange forældre, der kender i mindre eller højere grad. Hos os startede interessen i coronatiden, hvor Emma på 7 år facetimede med vennerne fra klassen, og så kunne de bruge timer på at sidde og bygge huse sammen. Og nu har LEGO så bragt Minecraft universet ind i stuerne i en ny udgave. For nu skal de bygge i den virkelig verden. Emma synes Grisehuset var ”mega cute” og gik straks i gang med at samle det.

Med til huset følger bl.a. den populære spilfigur Alex, en ikonisk Creeper, 2 grise, tilbehør til Alex og gulerødder til grisene. Når huset er bygget færdig kan man ”sprænge huset”, som jeg har ladet mig fortælle man også kan i spillet. Med dette LEGO sæt har man virkelig mulighed for at tage sit Minecraft spil til næste niveau. Tak LEGO!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Lego er fantastisk til alle aldre. Det styrker og udfordrer bl.a. tålmodighed, finmotorik, kombinationsevnen og fantasien.

Holdbarhed: MEGET GOD

Pris: MIDDEL – Jeg syns altid, det er svært at rate prisen på LEGO for i bund og grund synes jeg LEGO er til den dyre side. Men holdbarhed og underholdningsværdi retfærdiggør helt sikkert prisen

Kvalitet: MEGET GOD


Vores tester Mette har sammen med sønnen Felix på 5år testet LEGO Minecraft Grisehuset 21170.

Mette fortæller:

Vi har været så heldige at få lov til at teste et rigtig lækkert og fedt sæt Minecraft LEGO.

Allerede da jeg fortalte Felix,, vi skulle teste dette, spurgte han dagligt hvornår æsken kom. Han glædede sig rigtig meget. Han spiller en del Minecraft på sin computer, så han kender til hele universet.

Da pakken endelig ankom, kunne det slet ikke gå langsomt nok med at få den åbnet og komme i gang med at bygge. Felix byggede næsten det hele selv – selvfølgelig med et par lege pauser, når der var bygget lidt. Det tog 3 dage før den var helt færdig.


LEGO er som altid helt fantastisk, da det er meget realistisk og detaljeret.

Dog synes vi voksne at selve designet er lidt dårlig lavet idet grisens ryg og hoved ikke sidder særlig godt fast. Dette er naturligvis, fordi der er en funktion, hvor man kan trykke på 1 klods, og så smadres det hele af grisen, så den skal kunne gå nemt ”i stykker”.

Sammenlignet med andre sæt LEGO, så tænker jeg sagtens, det kunne have været anderledes og stadig have haft samme effekt.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – vi elsker LEGO og kan bruge rigtig mange timer både på at bygge og lege med det.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego holder bare uanset, hvor meget man leger med det.

Pris: MEGET GOD – æsken koster kr. 359 på LEGOs egen hjemmeside, og her får man rigtig mange timers underholdning.

Kvalitet: MEGET GOD – som med alt andet LEGO er kvaliteten helt i top.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST/ANMELDELSE AF ”Nielsens Danmarkshisorie”