TEST af LEGO HARRY POTTER Hogwarts Moment – 76382 – Testfamilien
TEST af Benimar S 363 autocamper på CampOne Ajstrup Strand for Campingagenten

TEST af LEGO HARRY POTTER Hogwarts Moment – 76382

Anders og hans søn William har testet en pakke med Lego Harry Potter – Hogwarts Moment – 76382 

Anders fortæller:

“LEGO Harry Potter er for os efterhånden et velkendt område fra LEGO, og det må siges at denne LEGO kollektion har fanget os ret meget. Det førte til en speciel og spændende oplevelse.   

Læs med her: William er ligesom jeg selv, vi vil gerne bygge uden samlevejledningen, men den er selvfølgelig med når vi bygger, for at være sikker på vi ikke mangler nogle detaljer. En af de første ting William gør når han åbner en ny pakke LEGO er at sortere poserne efter deres numre. Dernæst skimmer han lige hurtigt manualen igennem og begynder så småt at bygge. Når poserne er sorteret åbner han dem en af gange og bygger lynhurtigt derudaf. Menneskene er klart favorit, og bliver samlet hurtigt. Dernæst kaster han sig over at bygge resten. Han er begyndt at få ret godt styr på selv at påsætte klistermærkerne, så det klarer han også.Som jeg har nævnt før i flere af mine tidligere anmeldelser af LEGO, så håber jeg altid lidt på at han giver op og ikke gider mere. Men jo ældre han bliver, jo mere bliver jeg holdt udenfor. William har været både lynhurtig men også vild med dette sæt, at han ikke gav mig lov til at være med.

Der er absolut ingen tvivl om at stoltheden skinner så meget ud af William over at han bare kan bygge det hele selv uden min hjælp.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD OG DÅRLIG.   

Vurderingen i denne test:

Nytteværdi: MEGET GOD – William er så glad for dette sæt, som har ført til at han ønsker sig flere Harry Potter sæt.
Holdbarhed: MEGET GOD
Pris: GOD – Den er som altid retfærdig.
Kvalitet: MEGET GOD – Som med alt andet LEGO er kvaliteten helt i top.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Benimar S 363 autocamper på CampOne Ajstrup Strand for Campingagenten