TEST af LEGO Star Wars Stormtrooper – Testfamilien
TEST af LEGO DOTS

TEST af LEGO Star Wars Stormtrooper

Leon har testet Star Wars Stormtrooper fra LEGO

Leon fortæller:

“Vi har testet Star Wars Stormtrooper fra LEGO.

Hjemme hos os melder jeg mig omgående som frivillig, når der skal bygges Lego. Jeg er virkelig taknemlig for at Lego husker, at bare fordi man er blevet voksen, så bliver man aldrig for gammel til lege og bygge Lego hele dagen lang. I vores familie er vi fuldstændigt opslugt af Lego. Og det gør det bare endnu sjovere, når far og søn sammen kan hjælpes ad med at bygge.

Fra vi satte os ved bordet med vores nye enormt store æske, var der fuldstændigt stille fra far og søn med undtagelse af lidt lave ordre i forhold til, hvem der skulle bygge hvad.

Oliver er med sine knapt 7 år faktisk rigtig god til følge tegningerne og samle de forskellige ting selvom star wars Stormtrooper fra Lego havde en alder hvor der stod 18+ på kassen så i samarbejde med far, forløb det helt fantastisk.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG.

Vores vurdering af Star Wars Stormtrooper

Lege/nytteværdi: MEGET GOD –  også for en 34 årig, som aldrig bliver for gammel til lege med Lego

Holdbarhed: MEGET GOD – Holder bare hele livet

Pris: MEGET GOD – Prisen er meget god, det findes æsker til alles pengepunge.

Kvalitet: MEGET GOD – Helt i top både plastikklodsen og farven på dem.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO DOTS