TEST af LEGO Star Wars Boost Driodekommandør model nr. 75253 – Testfamilien
TEST af LEGO Hidden Side Newburys hjemsøgte skole nr. 70425

TEST af LEGO Star Wars Boost Driodekommandør model nr. 75253

En række af vores testfamilier har testet LEGO Star Wars Boost Driodekommandør model nr.: 75253

Linda fortæller:”Årets gaveidé!”

Seriøst det her Lego Star Wars Boost Droidekommandør sæt er så fedt! Både Magne på 7 år og far Jan er fuldstændig opslugt af det. De har brugt virkelig mange timer på at lege og udforske det.
Hvis i kender Lego Boost er det her præcis som det andet sæt blot med flere funktioner og så selvfølgelig i den sejeste Star Wars udgave.

Man bruger Lego Boost Star Wars app’en, enten på en smartphone eller en tablet, til at bygge sættet step by step samt til at programmerer, gennemføre missioner og meget mere og så man kan få R2-D2, Gonk-droiden eller Mus-droiden til at lave seje og sjove bevægelser. Man kan også bygge tilbehør som raketmotorer, en katapult, en kageskyder, forhindringer og meget mere.
R2-D2 er klar favoritten herhjemme og ligesom i filmene er denne R2-D2 Lego model fyldt med personlighed og så kan den afspille den rigtige Star Wars musik samt lyde. R2-D2 har seriøst meget personlighed selvom den “bare” er bygget i Lego og den har vundet alle hjerter herhjemme fordi den simpelthen er så cute og sej. R2-D2, Gronk-droiden og mus-droiden bliver “levende” ved at man sætter en move hub i den figur man vil bruge (man kan kun have en figur levende af gangen) og så fungere den via bluetooth på enten en smartphone eller tablet.
Når man skal programmerer er der virkelig mange funktioner at vælge imellem hvilket gør at man skal bruge ens kreative evner til at sammensætte lige det man ønsker figuren skal lave.

Man kan få den til at gå frem, tilbage, dreje rundt og meget meget mere.

Genial gaveidé der med garanti vil bringe mange timers glæde, sjov og leg.
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man ønsker at give en gave hvor både leg og læring bliver forenet så er det her 100% den perfekte gaveidé.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego har en yderst høj holdbarhed. Jeg kender voksne der stadig har deres Lego fra da de selv var børn og det fejler absolut intet.

Pris: GODLego Star Wars Boost Droidekommandør koster 1799kr (set på tilbud hos BR.dk til 1299kr)

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top.


Alex fortæller:

”Vi har fået den fine æske ind ad døren og de betyder som altid, mandehørm. Det er blevet en ting herhjemme ved os, at Bertram og jeg hygger om LEGO projekter.”

I æsken er der 1177 dele og æsken anbefales fra 8+. Der er så man kan bygge:
R2-D2- robot med autentisk Star Wars lyd og musik.’
Gonk-droiden som kan programmeres til at fungere som løfterobot, træne i en arena og blive klar til kamp.
Muse-droiden som når den er bygget, kan programmeres til at finde oprører, sende beskeder samt feje skrald op og smide det igen.
Det er simpelthen det fedeste interaktive robotlegetøj, der styres via en gratis app. I app’en findes ligeledes byggevejledningen. Nemmere bliver det ikke. Når alle dele er samlet, kan der bygges redskaber, våben, mål, forhindringer og meget mere, og gennemføre 40 spændende missioner. Sættet hjælper med at udvikle børnenes evner til kritisk tænkning og kreativ problemløsning. Det er også noget af det der gør, at vi er så vilde med Lego. Selvom det hjælper til udviklingen af børnenes kreativitet, blandt meget andet, så gøres dette gennem legen som man kan blive ved med at lege igen og igen.

Bertram og Alex har bygget sættet sammen, og selvom det står fra 8+ og Bertram er 9 år, så var det godt at have en voksen ved sin side. Det tog lige lidt tid at sætte sig ind i app’en og lære, at navigere rundt derinde. Alt i alt har det taget dem 3 timer at bygge det hele. Bertram er kommet i den alder, hvor man ikke leger helt så meget mere. Heldigvis er han ikke blevet for gammel til Lego for som han selv siger, så ”er Lego ikke noget man bliver for gammel til”.
Vores vurdering af LEGO Lego Star Wars, mere præcist Droid Commander nr 75253.” bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Rigtig god underholdning for de to herrer i huset. Vi elsker at kombinere teknik og leg.

Holdbarhed: MEGET GOD – holdbarheden kan man ikke sætte en finger på, det kan holde fra generation til generation.

Pris: GOD – Æsken er fundet til 1399 kr som det billigste. Ellers ligger den til omkring 1799 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er som altid i top!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Hidden Side Newburys hjemsøgte skole nr. 70425