TEST af LEGO Hidden Side Newburys hjemsøgte skole nr. 70425 – Testfamilien
TEST af LEGO Friends Heartlake Forlystelsesmole 41375

TEST af LEGO Hidden Side Newburys hjemsøgte skole nr. 70425

To af vores testfamilier har testet LEGO Hidden Side Newburys hjemsøgte skole nr. 70425.

Linda fortæller:

“Lego HIDDEN Side Newburys hjemsøgte skole er et kæmpe hit herhjemme hos både far og søn.

Det er seriøst imponerende hvordan man bliver fanget af verdenen på den anden side.
Man skal bygge sættet (der medfølger en udførlig vejledning hvor man bliver guidet igennem step by step) og så skal man med sin smartphone eller tablet downloade Lego Hidden Side app’en.

Når man retter sin telefon/tablet mod skolen bliver skolen bragt til live og så begynder den interaktive legeoplevelse for alvor.
Det er ærligt dybt imponerende hvordan man blir draget ind verdenen imens man står helt tæt på og ser ind i den seje og uhyggelige skjulte side der kommer frem på ens smartphone eller tablet når man benytter app’en.

Lego Hidden Side er fyldt med masser af oplevelser og indbyder til masser af leg.

Man kan finde seje ting, løse udfordrende mysterier, fange/kæmpe imod spøgelser og der er unikke boss-spøgelser til hvert enkelt sæt som man også skal besejre.
Lego Hidden Side indbyder virkelig til leg og udforskelse og Magne på 7 år er virkelig blevet glad for det og siger det er så sejt netop fordi man kan vække Lego’et til live.

Den hjemsøgte skole kan man også sagtens lege med uden brug af smartphone/tablet, så fungere den helt som almindeligt Lego og jeg er ærligt dybt imponeret over hvor detaljer hver eneste lille ting er lavet.

Vi kan kun anbefale alle Lego elskere at prøve Lego Hidden Side.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man er til spændende leg der er vildt sjovt og samtidig lidt uhyggeligt (uden at man bliver bange) så er Lego Hidden Side genialt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Som alt Lego er det virkelig holdbart og kan holde i mange år. Vi har ingen fejl eller andet opdaget i testperioden.

Pris: GOD – Lego Hidden Side Newburys hjemsøgte skole koster 1099kr (set på tilbud hos BR.dk til 799kr)

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er helt i top.


Vores tester Tina har også sammen med sin søn Noah på 10 år testet ‘LEGO Hidden Side Newburys hjemsøgte skole’ – modelnummer: 70425

Noah er kæmpe LEGO-fan og det her imponerende ‘Hidden Side’-univers er et kæmpe hit, som virkelig har grebet ham! Det er fyldt med seje detaljer og han har leget med det i flere timer!! 
Noah elsker at samle LEGO – så det er bare mega-fantastisk at modtage SÅ stor og lækker en pakke med en udførlig samlevejledning mere end 300 sider.

Klodserne ligger i 9 nummererede poser – så det er dejlig overskueligt og lige til at gå til!

Noah har helt selv samlet ‘ Den hjemsøgte Skole’ – men han har haft én af sine søskende med på sidelinjen og NØJ hvor har de hygget sig med det!
Når sættet er samlet, downloader man appen ‘LEGO Hidden Side’ – det løfter bare legen til en helt ny dimension! Man kan interagere med modellen og bringe ting til live i appen. Man kan kæmpe mod spøgelser og fange dem. Der kan løses spændende mysterier og man kan finde seje ting.

Der er SÅ mange fede detaljer og sjove elementer i sættet. Skjulte rum, busstation foran skolen, computerrum, bibliotek, badeværelse, kemilokale og klokketårn.

Hele skolen kan ændres fra normal til hjemsøgt ved brug af appen!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – ‘LEGO Hidden Side’ er et fantastisk og lidt uhyggeligt univers. Det er spændende at gå på opdagelse, da det er fyldt med seje detaljer som kan kickstarte timevis af fantasifuld leg.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD – LEGO er bare altid super kvalitet og holder i mange år. Vi har ikke oplevet fejl eller mangler i testperioden.

Pris: GOD – ‘LEGO Hidden Side Newburys hjemsøgte skole’ koster 1099 kr (Man kan være heldig at finde det billigere på tilbud!)


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af LEGO Friends Heartlake Forlystelsesmole 41375