TEST af LEGO Toy Story 4 – Testfamilien
TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE MELLEM 6-10 år)

TEST af LEGO Toy Story 4

Nohr på 4,5 år har testet to æsker fra LEGO Toy Story 4.

Mie fortæller:

“Vi har modtaget to æsker. Den ene med Buzz og Bodils legepladseventyr og Autocamper Ferie.

Æske: 10769 og 10768 der er 139 og 178 dele i æskerne. Vi har hjulpet Nohr med at samle dem, da der var en del små dele i, men der var en del af tingene, som han selv kunne samle.

Samlevejledningen er nem og overskuelig, samtidig med at tingene er samlet i flere små poser, så det gør det nemt for børnene selv at finde ud af at samle.

Vi har i de sidste par måneder genset alle Toy Story filmene inden at Toy Story 4 kom i biografen. Derfor var det perfekt timing, da æskerne kom, da han lige havde været i biografen og se filmen.

Der er mange fine små detaljer i æskerne. Helt ned til de små kopper og hot dogs, som man kan lave over bålet. Drengene har især været glade for de små karakterer fra filmen som f.eks. Buzz og Woody.

Der er brugt mange timer på at lege og gengive elementer fra bilen af. Faktisk har begge drenge leget med det. Loui har været meget fascineret af legehuset. Den lille karrusel og rutsjebane. Han har meget fokuseret siddet og fået de små Lego mænd til at rutsje.

Min vurdering af LEGO TOY STORY er:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Lego er noget af det legetøj mine børn bruger mest tid på, at lege med. Det er en god ting til at udvikle deres fantasi.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det holder bare. Mine forældre har stadig alt lego fra mine søskende og jeg. Det holder stadig.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego er og bliver bare god kvalitet.

Pris: GOD – 230-300 kr. Der er mange små elementer i hver æske, så synes det er en rigtig god pris, da der kan lege og bygges i mange forskellige elementer.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af silikone-ler fra SILLY DOH (MED TESTERE MELLEM 6-10 år)