Test af LEGO Ninjago – Testfamilien
Testfamiliens julekalender 15. december

Test af LEGO Ninjago

To af vores testere har sammen med deres børn testet LEGO Ninjago.

Vores tester Linda har sammen med hendes søn Magne testet LEGO Ninjago nr. 70612 Den grønne ninjas robotdrage til 449kr men set på tilbud hos Bilka til 311kr netop nu.
billede-1-4Linda fortæller:
“Magne er 5 år og har autisme og det eneste der duer i hans verden er LEGO så han har et legeværelse fyldt med LEGO.”

Han hader overraskelser og har derfor behov for forberedelse så da vi modtager pakken med “den grønne ninjas robotdrage” i fortæller jeg ham at den er til ham og at der er LEGO i pakken. Han smiler over hele hovedet og siger: Mor jeg syntes det er meget spændende. Han åbner pakken og han stråler og smiler og er helt vildt glad <3

Hans første kommentar er: Se lige hvor sej den her drage er mor! – og jeg må give ham ret for den ér virkelig mega sej.
billede-2-4Klodserne var delt op i små poser så det var nemt at overskue hvilke klodser man skulle bruge i hvilken rækkefølge da der står numre på poserne. Brugsvejledningen er illustreret vildt godt og detaljeret så det er nemt at finde ud af hvilken klods man skal bruge hvornår.

Den er vurderet til at henvende sig til børn i alderen 8-14 år men det er lidt højt sat syntes jeg da den i den grad fanger Magne som kun er 5 år. Der er mange små dele i men så længe man ikke har et barn der spiser legetøj og man samler den et sted hvor klodserne ikke kan blive væk så er det ikke et problem.

Magne er vildt dygtig til at bygge lego og var med hele vejen, dog krævede dragen hans fars hjælp til aller sidst da hans tålmodighed blev opbrugt inden han selv nåede at bygge den helt færdig.

Den tog ca. 2 timer at bygge.
billede-3-3Dragens funktioner:
Dragen er hele 60 cm lang. Der medfølger 4 LEGO figurer med forskellige våben. Dragens mund kan åbnes og lukkes hvilket Magne syntes var vildt sejt for så kunne den “spise rigtigt”. Halen kan ved hjælpe af en lille dreje klods dreje fra side til side. På siden af dragen er der to jetmotorer man kan slå ind og ud. Benene er bevægelige og forbenene er udstyret med seje knopskydere.
billede-4-3 billede-5-3 billede-6-1Magne elsker at have lego med overalt og her er dragen faktisk rigtig god for der er ingen meget skrøbelige dele og ingen dele som meget nemt ryger af hvilke er et kæmpe plus når den er med udenfor.
billede-7-1 billede-8Det som jeg personligt godt kan lide ved LEGO er at man udfordrer barnets motorik og deres koncentration til at følge en tegning punkt for punkt og skiller man det ad kan barnet slippe fantasien helt løs og bygge noget ud fra deres egen fantasi. Børns hjerne er fantastisk og at se hvad de kan få ud af en håndfuld lego klodser er imponerende syntes jeg.

Dragen blev faktisk så stort et hit at Magne har fået en mere for så kunne de slås mod hinanden og han er simpelthen så glad for dem så jeg kan kun anbefale jer denne seje drage som en oplagt julegave til jeres drenge.
billede-9Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier. Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: LEGO er nok ikke ligefrem en nødvendighed at have men når man som jeg har en dreng der kun vil lege med lego er det faktisk lidt nødvendigt.

Det fede ved LEGO er at de har lego til alle aldre samt både til piger og drenge.

Holdbarhed – MEGET GOD: Holdbarheden er perfekt, man kan skille den ad og samle den igen uden delene tager skade.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen på 449kr er helt fair og faktisk er den på tilbud til 311kr hos Bilka lige nu.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er i den meget høje ende da LEGO kan holde hvis ikke for evigt så meget tæt på.
_________________________________________________________________________________________

Sophie fortæller: “Sebastian på 5 år har været så heldig at teste LEGO Ninjago, Den Grønne Ninjas Robotdrage model 70612.”

image10

Sebastian havde lige været med farmor i biffen og se den nye “The Ninjago Movie” så han var EKSTREMT glad for lige at skulle teste en æske Ninjago LEGO – han var faktisk intet mindre end ellevild.

image6

Han fløj straks i æsken og fik åbnet hældt ud og slået op på side et i samlemanualen, det dejlige ved når børn når 5 års alderen er at de er i stand til virkeligt at hjælpe med at bygge eller bygge helt selv – der kan gå timer med at samle og lege i det fantastiske univers bare det at få figurerne samlet indbyder til den første leg og sætter gang i fantasien hos børn. Hjemme hos os har “mændene” altid været det største for Sebastian, de bliver leget med, bygget om, får andre bukser på, andre hoveder, hår og hatte. Lego universet er bare fantastisk og sætter gang i så meget hos børn i alle aldre.

image3

Denne Grønne Robotdrage er hele 60cm. lang i bygget tilstand og er virkelig en flot figur – man kan ikke undgå at blive fascineret over den måde den bevæger sig på i legen, når Sebastian kommer løbende med dragen svinger den elegant i kroppen og man sætter næsten spørgsmåls tegn ved hvordan det kan lade sig gøre at disse hårde klodser kan fremstå så elegant i denne sammensætning.

Det er helt klart den perfekte julegave til Ninjago elskeren.

Sættet består af den store Drage samt 4 figurer med tilbehør.

Vejl. pris 449,95,-

Alle vores tests og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD,

GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Sætter er blevet brugt enormt meget i testperioden.

Holdbarhed: MEGET GOD.

Pris: MEGET GOD. Sættets størrelse og pris hænger rigtigt godt sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget god kvalitet, som er det gode ved Lego man ved det holder til utroligt meget !   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Testfamiliens julekalender 15. december