TEST af Lego Ninjago 71754 Vanddragen – Testfamilien
TEST af A-Derma Exomega Control Foaming Gel, Exomega Control Creme, Exomega Control Spray

TEST af Lego Ninjago 71754 Vanddragen

Flere af vores testfamilier har testet Lego Ninjago. Her er hvad Michelle og hendes drenge synes om det:

Vores drenge – nok mest de 3 ældste – har været så heldige at få lov til at teste den nye Lego æske med vanddragen. 

De har ventet længe på, at den skulle komme hjem med posten og har glædet sig rigtig meget. Vi er nemlig alle kæmpe Lego fans herhjemme, og Lego Ninjago falder altid i ekstra god jord hos drengene.

De fik den hurtig bygget efter den medfølgende byggevejledning, der som altid er meget nem at følge. Selvom der står 9+ på æsken var der ingen problemer med at få den samlet, Esajas som byggede det meste er 8.

Jeg skulle hilse fra drengene og sige, at vanddragen er mega nice, og den har været på vingerne utallige gange. Der medfølger også andre mindre ting med samt 5 personer/figurer.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, man kan altid bygge til eller bygge om. Skille det ad og bygge det forfra. Det er lidt som om, at man aldrig bliver sådan helt rigtig færdig, når du leger med Lego.

Holdbarhed: MEGET GOD, Lego er jo bare kvalitet, og det Lego man legede med for 20 år siden holder jo stadig fint den dag i dag. Vi har vi hvert fald Lego som drengene leger med i dag, men som vi legede med for 20 år siden. Så man må sige at Lego er holdbart i flere generationer.

Pris: MEGET GOD, sammenlignet med hvor mange timers leg, Lego bringer med sig samt holdbarheden i det, så synes jeg egentlig, det er en fair pris, og tit kan man altså også finde både nye og lidt ældre Lego æsker på tilbud. 

Kvalitet: MEGET GOD, ingen tvivl om at Lego er af meget god kvalitet. Lego går jo nærmest aldrig i stykker. Byggevejledningen er altid gennemarbejdet og let af følge, og vi har endnu aldrig prøvet, at der mangler en klods. 


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af A-Derma Exomega Control Foaming Gel, Exomega Control Creme, Exomega Control Spray