TEST af LEGO Hidden Side Paranormal fangstbus og Nødstedt rejebåd – Testfamilien
TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (Aktivitets kube, Xylofon Panda og Puttekassen)

TEST af LEGO Hidden Side Paranormal fangstbus og Nødstedt rejebåd

To af vores testfamilier har testet Hidden Side fra Lego.

Linda fortæller:

Lego Hidden Side Paranormal fangstbus 3000 indeholder 689 dele samt en udførlig byggevejledning der guider dig igennem step by step indtil du har bygget fangstbussen.

Alle delene er opdelt i poser med nummer på så man nemt kan se hvilket dele man skal bruge hvornår.

Der medfølger også 6 minifigurer og en spøgelseshund.

Den paranormale fangstbus  er ca. 29 cm lang, ca. 10 cm bred g ca. 15 cm høj.

Sættet anbefales fra 8 år+, vores søn er 7 år og har fint kunne bygge samt lege med sættet.

Lego Hidden Side er helt ny/anderledes legeoplevelse hvor man i den grad kan fordybe sig i både leg og spil.

Man skal downloade app’en “Lego Hidden Side” til ens smartphone eller tablet og så skal man bruge telefonen eller tabletten til at opdage “den skjulte side” når man peger telefonen/tabletten mod fangstbussen.

App’en er fyldt med seje og udfordrende mysterier man skal løse f.eks. skal man besejre spøgelser og i hvert enkelt sæt er der unikke boss-spøgelser man kan overvinde.

Fangstbussen har en kommandocentral som man trække ud, kanoner der kan vippes ud, der er tagscannere og både med og uden brug af app’en indbyder den til mange timers sjov og leg hvor fantasien virkelig kan udfordre sig. Man kan også bruge sættet til at lave rollelege. Der er et transportabelt toilet som kan forvandles til et hjemsøgt spøgelsesmonster der kan spytte brune fliser ud og det har virkelig skabt sjove og fjollede lege herhjemme.

Vi har virkelig brugt mange sjove og hyggelige timer på at lege med Lego Hidden Side Paranormal Fangstbus 3000, både ved at bruge app’en men også uden.

Lego Hidden Side Nødstedt Rejebåd indeholder 310 dele samt en udførlig byggevejledning som guider dig igennem step by step så du til sidst har bygget den nødstedte rejebåd som er en mega sej hav-inspireret rejebåd der kan opdeles i to og sættes sammen igen samt en klint som er hjemsøgt.

Alle delene er opdelt i poser med nummer på så man nemt kan se hvilket dele man skal bruge hvornår.

Rejebåden er ca. 15 cm høj, ca. 8 cm bed og ca. 18 cm dyb.

Der medfølger også en kajak, 2 helteminifigurer, en spøgelseshund og en albinoalligator.

Denne æske anbefales til børn fra 7 år hvilket jeg syntes passer meget fint.

Vi var i Legoland og fik øje på Lego’s helt nye design, Lego Hidden Side og det fangede Magnes interesse med det samme så da han modtog denne æske til test var han vildt glad.

Jeg må være ærlig og sige at det her tema virkelig er smart.

Man skal downloade app’en “Lego Hidden Side” til ens smartphone eller tablet og så skal man bruge telefonen eller tabletten til at opdage “den skjulte side” når man peger telefonen/tabletten mod tingene.

Man bliver taget med på en rejse til den sjove og lidt uhyggelige skjulte side som er fyldt med udfordringer og mysterier man skal løse.

Man skal f.eks. fange spøgelser og besejre dem. Hvert sæt indeholder unikke boss spøgelser som man skal overvinde.

I selve app’en er der også spil som man kan spille uden at skulle benytte selve lego’et hvor rollerne er byttet om så man selv er spøgelset der bliver “jagtet”.

Lego Hidden Side har ærligt overrasket os. Det er Lego-leg på en helt ny måde og både vi voksne og vores søn har virkelig haft det sjovt mens vi har leget med det. Det har indbudt til snakke og leg på en helt ny måde hvor fantasien i den grad blir en del af legen.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO Hidden Side har virkelig mange muligheder for leg og fordybelse.

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO er yderst holdbart og bliver det beskidt fordi man f.eks. leger i mudder med det kan det nemt skylles under hanen eller vaskes i vaskemaskinen. (i et stykke stof med lynlås så klodserne ikke ødelægger maskinen)

Pris: MEGET GOD – Æskerne koster hhv. 549 og 270 kr og er yderst gode priser syntes jeg

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er imponerende god.


Christine beretter:

“Joshua på 9 år, har modtaget to kasser Hidden Side Lego, som er en af Legos nyheder.”

Joshua har modtaget: 70423 som koster 549,- og 70419 som koster 270,-
Hidden side inviterer børn til at blive en del af et frygtløst team af spøgelsesjægere, som tør se det, man ikke umiddelbart kan se med det blotte øje, og hjælpe med at gøre en hjemsøgt verden normal igen – et spøgelse ad gangen. Dette nye tema omfatter en række “hjemsøgte” byggesæt fyldt med fantastiske funktioner og skjulte overraskelser, som i sig selv rummer de samme sjove bygge- og rollelege som andre LEGO temaer. Når du aktiverer den gratis Augmented Reality-app, vækkes modellerne til live og afslører en skjult verden af interaktive mysterier og udfordringer, der skal løses. Når de to verdener kombineres, bliver de hver især endnu mere interessante og sjove. Appen består desuden af et digitalt spil, som børn kan spille uafhængigt af byggesættet.

Joshua er én af de (nok) mange børn, som har lidt svært ved at løsrive sig fra elektroniske ting! Det gjorde faktisk denne lego test ret så sjov, for her kunne han både kombinere lego med elektronik.
Det gav ham ikke de store udfordringer, at samle kasserne – sættene har mange sjove detaljer og sjove mænd og er nemt at gå til.

Da han havde samlede begge sæt, glædet han sig til, at prøve at “fange spøgelser” med den APP vi hentede. Appen guider dig igennem, hvad du skal. Det er nemlig ikke lige meget, hvilke mænd man bruger.

Joshua havde helt styr på spillet på appen – ipad nørd 🙂

Jeg syntes det er et virkelig smart trick af Lego, at følge med “udviklingen”. Desværre vil vores børn bare vælge elektronik mere og mere og her kan man kombinere de to ting på en rigtig sjov måde.

Det var i hvert fald noget der fangede Joshua.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratings, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD – LEGO er generelt altid et hit, i de fleste hjem! Dette er ikke anderledes og en sjov ide, til de lidt større børn.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Vi har aldrig været ude for, at noget LEGO er gået i stykker.

Pris: GOD – Måske lidt i den dyre ende, men ofte kan man finde LEGO på tilbud.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af trælegetøj fra CIHA af mærket Studio Circus (Aktivitets kube, Xylofon Panda og Puttekassen)