TEST af LEGO Harry Potter TM Hogwarts Astronomitårnet 75969 – Testfamilien
TEST af cloud celebration invitationer (bryllupsinvitationer og save the date kort)

TEST af LEGO Harry Potter TM Hogwarts Astronomitårnet 75969

Flere af vores testfamilier har testet LEGO Hogwarts Astronomitårn.

Her er tre udvalgte familiers tests.

Vores voksne tester Ida har testet Legosættet af Hogwarts Astronomitårn.

Ida fortæller:

“Ja, du læste rigtigt, endelig er det MIG, som har fået lov til at teste Lego, og ikke pigerne – jeg er vild med det.

Det er barnet indeni mig, som vågner, når jeg får en Lego kasse i hænderne. Som barn legede jeg en del med Lego og jeg nyder stadigvæk i dag, at finde mine gamle klodser frem sammen med Lærke.

Hogwarts Astronomitårn er en stor pakke, og allerede på indpakningen bliver man inspireret til leg. Man er ikke i tvivl om hvilket univers, man bevæger sig ind i. Jeg er vokset op med Harry Potter og hele universet har en helt særlig plads hos mig, jeg elsker eventyr og trylleri.

Æsken er så fint delt op i små poser, hvor klodserne til de forskellige dele er sorteret – det er super nemt at gå til. Jeg havde noget af tiden Lærke med på sidelinjen, hun var god til at samle figurerne og hjælpe mig med at finde de klodser, som jeg manglede. Det meste af tårnet byggede jeg dog om aftenen, når ungerne var puttet.

Jeg har læst Harry Potter bøgerne flere gange og jeg har selvfølgelig set filmene. Det er ikke lang tid siden, at jeg faktisk begyndte, at høre hele serien på lydbog. Nu bliver det rigtig nørdet, men det var altså lidt hyggeligt at bygge Lego med Stephen Fry i ørerne.

Astronomitårn er fyldt med berømte rum og figurer, som alle kender fra Harry Potter universet.

Jeg tror at denne pakke har startet “noget”, der er i hvert fald for første gang, siden jeg var barn, kommet Lego på ønskesedlen. Jeg er senere blevet gjort opmærksom på, at Astronomitårnet blot er en lille del af et større Hogwarts. Alle pakkerne kan åbenbart sættes sammen.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Lego Hogwarts Astronomitårn bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Nu var det jo en test til mig, så udover en masse legeværdi og finmotorik for børnene. Så er det en virkelig dejlig måde at slappe af på. Jeg er vant til, at smide mig på sofaen med fjernbetjeningen i hånden, men Lego er et virkelig godt alternativ.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego er bare noget særligt. Jeg holder på, at dette er mit Lego sæt, og det er derfor også placeret ude for rækkevidde af små, beskidte børnefingre. Lego er kvalitet og kan holde til alt.

Pris: MIDDEL – Der er stor forskel på prisen, afhængig af hvor du køber det henne. Lego er i den dyre ende, og især de her “kendte” sæt, men man får altså også meget for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – Super god kvalitet, jeg har ikke en finger at sætte på det.


Anders og sønnen William har også testet Lego Harry Potter.

Anders fortæller:

LEGO Harry Potter er for os et helt nyt univers af Lego, og det må siges at denne verden var fuldstændig ukendt for os. Det førte til en speciel og spændende oplevelse.

William vil, ligesom jeg selv, gerne bygge uden samlevejledningen, men den er selvfølgelig med, når vi bygger, for at være sikker på, at vi ikke mangler nogle detaljer. En af de første ting William gør, når han åbner en ny pakke Lego er at sortere poserne efter deres numre.

Når poserne er sorteret, åbner han dem en af gangen og bygger lynhurtigt derudaf. Menneskerne er klart hans favoritter og bliver hurtigt samlet. Dernæst kaster han sig over at bygge resten.

Som jeg har nævnt før, i en tidligere anmeldelse af Lego, så håber jeg altid lidt på, at William giver op og ikke gider mere. Men jeg kan godt mærke, at jo ældre han bliver, jo mere bliver jeg holdt udenfor. Denne gang er jeg virkelig blevet ”snydt”. William har været så vild med dette sæt, at han ikke gav mig lov til at være med.

Efter han har samlet dette sæt, har vi været i gang med at se Harry Potter filmene, og i skrivende stund har han lige set film nr. 5 færdig. Hans ønskeseddel til jul indeholder også ønsker med Harry Potter – og Lego Harry Potter er i den grad også at finde på ønskesedlen.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi:  MEGET GOD – William er så glad for dette sæt, som har ført til, at han ønsker sig flere Harry Potter sæt.

Pris: GOD – Den er som altid retfærdig.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Som med alt andet Lego er kvaliteten helt i top.


Mies datter Anna på 12 år har også testet Harry Potter LEGO.

Mie fortæller:

Det var meningen, at jeg ville have taget jer med på selve byggeprocessen i denne test, men jeg var ude af huset i 4-5 timer samme dag, som kassen ankom med posten, og da jeg kom hjem var hele sættet allerede samlet.

Anna synes, at Harry Potter er et hit for tiden og har lige set samtlige film – hun var derfor også helt med på, hvad de forskellige figurer hedder, og hvem der var de gode og hvem der var de onde.

Harry Potter Hogwarts Astronomitårnet er fyldt med autentiske detaljer fra Harry Potter-filmene.

Lego Harry Potter er endeløst og fantasifuldt sjovt for børn, der elsker at bygge og lege med Lego klodser.

Modellen er over 40 cm høj, 29 cm bred og 17 cm dyb og kan forbindes med Lego Hogwarts sæt 75953, 75954 og 75948.

Vi synes alle, at det er et mega sejt sæt.

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi:  MEGET GOD – Det er dejligt, at der stadig er rigtigt legetøj til en pige på 12 år. Dette sæt er beregnet til 9 år og opefter.

Pris: Vejl. pris er 899 kr. men ses ofte på tilbud.

Kvalitet/Holdbarhed: MEGET GOD – Lego klodser og elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at hvert eneste byggesæt overholder verdens højeste sikkerhedsstandarder. Det er den bedste kvalitet og livslang holdbarhed.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af cloud celebration invitationer (bryllupsinvitationer og save the date kort)