TEST af Lego Minecraft Rævehytten 21178 – Testfamilien
TEST af Najell Wrap

TEST af Lego Minecraft Rævehytten 21178

Vores tester Sabrina og datteren Laura har testet Lego Minecraft – Rævehytten 21178

Sabrina fortæller:

Laura på 3 år samlede rævehuset sammen med sin far, og de havde en hyggelig far/datter tid sammen. Imens farmand læste, hvordan huset skulle bygges, så samlede Laura Lego figurerne og legede med dem, og hun fik også lov til at hjælpe med at sætte de forskellige Lego klodser på rævehuset.
Ventetiden på, at huset blev samlet færdig, var lidt lang, syntes den unge dame til sidst.

Laura ville helst bare gerne i gang med at lege med det, men da det hele var samlet, var det jo en stor lykke for den 3-årige. Så selvom der står 8+ år på pakken, så kan det også være et stort hit hos de mindre børn.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det kan bruges i mange år og gå i arv til yngre søskende. Det styrker og udfordrer både finmotorik, fantasien og tålmodigheden.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lego er bare noget, der holder og aldrig går af mode hos børn og voksne. Vi har stadig Lego som er 10 år gammelt, og det er stort set stadig som nyt selvom det er blevet leget med flittigt igennem årene.

Pris: MEGET GOD – Prisen på Legos egen hjemmeside er 180 kr., og det er en super fin pris, når man tænker på, hvor det godt det holder.

Kvalitet: MGET GOD – Lego er bare kvalitet og har livslang holdbarhed. Har aldrig oplevet at mangle nogle klodser, tværtimod har det altid været ekstra dele med i overskud.


Vores tester Anette og hendes drenge Victor og Felix har testet Lego Minecraft 21178 Rævehytten

Anette fortæller:

Mine drenge elsker LEGO. Så da de var så heldige at have fået lov og teste en af de nye æsker i Minecraft serien ville glæden ingen ende tage 🙂

Victor på knap 8 er uden tvivl mest til at bygge, mens Felix på knapt 5 elsker og lege med det byggede sæt efterfølgende.

Victor har bygget Lego siden han var knapt 4 og er knald dygtig til det. Han stod derfor også for byggedelen helt selv og fik den ret hurtigt samlet. Rævehytten indeholder 193 dele og betegnes fra alderen 8+

Jeg som mor er vild med at lego har lanceret Minecraft serien. Begge drenge er helt hengivet til det univers og spiller det ofte på playstationen, så når der er blevet gamet længe nok, er det helt fantastisk at de kan skifte controlleren ud med klodserne og stadig være i det Minecraft-univers de elsker så højt 🙂

I denne test bliver vurderingen:

Nytteværdi: RIGTIG GOD – Drengene leger utrolig meget med sættet. De kombinerer det med de andre byggesæt, de har fra Minecraft, og kan på den måde fordybe sig i mange timers leg. De elsker at samle, skille ad og samle på ny. Dertil er det fantastisk, at man uanset alder kan være fælles om LEGO i hele familien.

Holdbarhed: MEGET GOD – Det kan bruges i generationer og holder bare til ekstremt mange års leg.

Pris: GOD – Lego er ikke billigt, men pris og kvalitet hænger ubetinget sammen. Rævehytten har en vejledende udsalgspris på 179,95 kr.

Kvalitet: MEGET GOD – Lego holder hele vejen igennem og kan jo nærmest ikke ødelægges.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Najell Wrap