TEST af Lego Vidiyo – Testfamilien
TEST af bogen "Sov mit barn" fra Modtryk

TEST af Lego Vidiyo

Vores tester Smilla på 9 år, har testet det nye LEGO Vidiyo.

Det er boksene; Candy Mermaide Beatbox, Alien DJ Beatbox, Hip Hop Robot Beatbox, Party Llama Beatbox, Punk Pirat beatbox og Unicorn DJ Beatbox.

Smilla fortæller:

“Det er bare så smart det nye LEGO Vidiyo. Det er hurtigt og nemt at bygge de små bokse og så er man hurtigt i gang med at lege med det. Det var også meget nemt at downloade appen på min Ipad og det er virkeligt sjovt at lave små musikvideoer.

Mor er faktisk også ret imponeret. LEGO Vidiyo handler om, at man kombinerer fysiske Lego systemelementer med førende AR-teknologi. Når man har bygget sit LEGO, downloader man den gratis app og begynder at scanne. Derefter kan man vælge lige netop den musik man ønsker, fra Universal Music Groups enorme bibliotek af tophits og klassikere. Der er virkelig et stort udvalg, så der er noget for enhvers smag. Herefter er legen i gang.  Hver pakke indeholder ca 85 dele og er anbefalet fra 7 år. Hver pakke indeholder desuden også 16 BeatBits som man kan scanne i app’en. Når man scanner disse, kan man låse op for effekter, udfordringer og meget mere. Efter de har produceret deres egen unikke musikvideo, kan de dele den med andre i det sikre sociale feed.

LEGO Vidiyo er bærbart sjov på farten. BeatBoxen kan foldes sammen og har plads til BeatBits og minifigur. Det kan gøre skærmtid til kreativ tid og det kan især mor godt lide. Det at man ikke altid sidder passivt foran skærmen, men at man skal interagere og være kreativ. Den får vores varmeste anbefaling.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD, og DÅRLIG. 

Vores vurdering af LEGO Vidiyo, bliver følgende:

Lege/nytteværdi: MEGET GOD – Der er simpelthen til SÅ mange timers underholdning i hver pakke.

Holdbarhed: MEGET GOD – LEGO har alle dage været kendt for den gode kvalitet. Vidste I, at alle LEGO elementer bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet og analyseret for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder? Det er dælme gennemført.

Pris: MEGET GOD. Hver boks er fundet til 149 kr, som det billigste hvilket jeg syntes er en meget flot pris for så meget leg.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er som altid i top, med LEGO – pris, kvalitet og holdbarhed spiller godt sammen.


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af bogen "Sov mit barn" fra Modtryk