TEST af KEUNE til kvinder – Testfamilien
TEST af Sackit BOOMit

TEST af KEUNE til kvinder

Et par af vores testkvinder har testet KEUNE produkter fra Streetsalon.dk

Linda fortæller:
“Jeg har gennem de sidste uger testet forskellige hårprodukter fra Keune i samarbejde med Testfamilien og Streetsalon.”

Denne test vil jeg dele op i 2 kategorier – Styling og Care.

CARE:
Her har jeg testet følgende:
Derma Sensitive Shampoo
Color Brillianz Conditioner
Keratin Smooth Mask
Care Miracle Elixir Booster

Ved første øjekast er jeg vild med emballagen. De er så fine, enkle og man kan derfor sagtens have dem stående fremme.

Jeg har en meget sart hovedbund, så det er altid lidt af et sats når jeg forsøger mig med en ny shampoo/conditioner. Som regel reagerer den ret hurtigt – men efter 3 ugers test har jeg fortsat en fin hovedbund. Produkterne har en lækker duft og det er nemt at dosere mængden af både shampoo og conditioner og de er begge ret drøje i brug. Efter vask, er mit hår rent og lækkert – blødt og på ingen måde udtørret.

Jeg var virkelig spændt på at prøve hårmasken, samt den medfølgende Elixir booster ampul. Har gennem tiden prøvet mange hårmasker og er aldrig rigtig blevet imponeret… Indtil nu!

Man blander et skefuld hårmaske med ampullen og lader det sidde i vådt hår, i ca 20 min. Herefter skylles det ud og man får virkelig et hår der er silkeblødt og gennemfugtet. Jeg er virkelig fan…

STYLING:
I denne kategori har jeg testet følgende:

Volume Root Volumizer
Style Dry Shampoo
Volume Powder

Igen er vi ude i super fin emballage, som faktisk får lov at stå fremme herhjemme.
Jeg har et tyndt, typisk skandinavisk hår, men elsker fylde. Derfor køber jeg altid en masse produkter, der kan give netop det.

Root volumizer bruger jeg når jeg føntørrer mit hår og den gør altså underværker. Håret bliver løftet ved rødder og kan nemt ”puffes” op i løbet af dagen.

Volume powder, altså hårpudder er et vidunderprodukt til tyndt hår. Jeg syntes at hårpudder har en tendens til at fedte helt enormt, men det har jeg altså ikke oplevet med denne og den giver sååå meget fylde til garnet!

Overordnet har det været en meget positiv oplevelse at teste for Keune. Alle de testede produkter er noget jeg fremadrettet hellere end gerne selv vil købe til mit hår og der er i hvert fald et par produkter som fremover altid skal bo hos mig.

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Her bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste har behov for at vaske og pleje håret.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg oplever alle produkter er drøje i brug og derfor holder længe

Pris: GOD – Kvalitet koster lidt ekstra – men jeg betaler gerne for Keunes lækre produkter.

Kvalitet: MEGET GOD – Keune er hårprodukter i virkelig god kvalitet. Yderligere i en lækker emballage.


Christine beretter:
“Jeg har modtaget en virkelig lækker pakke fra StreetSalon med en masse lækre KEUNE produkter”.

I min pakke var der følgende;

– CARE KERATIN SMOOTH MASK 200 ML pris; 209,00
– CARE KERATIN SMOOTH CONDITIONER pris: 168,00
– CARE KERATIN SMOOTH SHAMPOO pris: 168,00
– STYLE HOT IRON SPRAY NO.27 pris: 168,00
– STYLE DEFRIZZ SERUM NO.17 pris: 198,00
CARE KERATIN SMOOTH 2-PHASE SPRAY pris: 168,00
– CARE MIRACLE ELIXIR BOOSTER pris pr. stk: 75,00
Jeg har en kort page. Mit hår er farvet, jeg får gerne lyse striber i. Det eneste tidspunkt jeg faktisk har følt, mit  har været rent og lækkert, er når jeg har været hos frisøren.

CARE: 
Kender I det, når man kommer ud af badet og har vasket hår mm. og man så faktisk ikke føler ens hår er rent? Sådan har jeg haft det i en del år og det er endnu ikke lykkedes mig, at finde nogle produkter, hvor jeg faktisk føler mit hår bliver rent. Det er SLUT NU! Jeg er VILD med KEUNE Shampoo og Balsam! Shampooen skummer dejligt, giver glans til håret og styrker og beskytter det. Balsammen efterlader mit hår ekstrem blødt og skinnende og så beskytter det samtidig mit hår mod varme, hvis jeg styler det når det er tørt. De to produkter er KLART mine favoritter!

Smooth masken er virkelig også lækker! Den gør mit hår ekstrem blødt og lækkert! Det er virkelig en luksus-ting at vaske og pleje sit hår i denne maske. Noget jeg gør ALT for lidt, da jeg syntes tiden er knap, som mor til 3 børn 😉
Sammen med små elixir ampuller har jeg også testet masken. Her kan vi igen snakke om silkeblødt hår! I en ampul er der 2 ml.
Tag en spiseskefuld hårkur (15g), bland 1 ampul i, rør rundt. Påfør det i vådt hår og lad det sidde i 20 min. Skyld herefter og vupti, endnu en luksusbehandling til dit hår!

Det sidste produkt var en balsam-spray. Den anbefales at påføres i vådt hår og lade den blive i. Den gør håret nemmere at rede ud og styrker det samtidig.

Vi har faktisk også brugt denne i tørt hår, især min datter Josephine med meget langt hår, har især haft glæde af denne, da hendes hår ofte er MEGET svært at rede ud!

STYLE:
Normalvis bruger jeg slet ikke stylingprodukter til mit hår. Jeg syntes ofte, at jeg føler mit hår bliver fedtet af det, så istedet undlader jeg, at bruge noget. Derfor var jeg spændt på disse stylingprodukter fra KEUNE.

Her er jeg især glad for Defrizz Serum. Her bruger man kun en enkelt dråbe som man enten gnider i vådt eller tørt hår. Jeg har primært brugt den i mine spidser, når jeg har glattet mit hår. Denne serum giver nemlig ikke fedtet hår, men efterlader spidserne skinnende istedet. Den er virkelig drøj i brug og lækker!

HOT IRON spray beskytter håret mod varme fra føntørre, glattejern mm. Det er netop sådan et produkt jeg burde bruge meget mere, men hvor jeg normalvis har syntes min hår blev underligt. Jeg har brugt den et par gange, men jeg syntes nu personligt at min hår er nemmere at glatte uden. Om det bare er mig, der er underlig med netop dette er meget muligt. Der er hvert fald ikke nogen tvivl om, at det er endnu et lækkert produkt fra KEUNE.

Mit samlede indtryk af KEUNE produkterne er virkelig godt! Jeg elsker min shampoo og balsam og det skal helt klart bo hjemme hos os altid! De andre ting er virkelig også lækre og virkelig drøje i brug. Jeg syntes priserne er gode og KEUNE laver noget til alle hårtyper, faktisk også til mænd som, både til hår og skæg. Dette overvejer jeg kraftigt at købe til farmand her hjemme.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Shampoo og Balsam er et must for mig. De andre produkter er nok mere luksus eller ekstra pleje!

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er som sagt meget drøje i brug.

Pris: GOD – Priserne er fornuftige og et sted hvor de fleste kan være med.

Kvalitet: MEGET GOD – KEUNE produkterne er virkelig kvalitet, både indmaden og designet på deres produkter falder i min smag!


Mie afslutter:

“Jeg har også testet produkter fra Keune. Jeg kender godt produkterne i forvejen og faktisk er det stadig den eneste shampoo og balsam, som ikke får mit hår til at blive tørt som en høstak. Denne gange har jeg også testet tørshampoo og heat protection spray. Jeg glatter næsten mit hår hver dag, så det er vigtigt, at det er godt beskyttet imod varmen.

STYLE HOT IRON SPRAY NO.27

STYLE Hot Iron Spray – En beskyttende spray for at beskytte håret fra varmen fra glattejern eller krøllejern. Sikrer 92% mindre hårbrud efter en termisk behandling. Har et UV-filter.
Til hvilken hårtype: Alle hårtyper.
Hvad gør produktet: Giver smukt styled hår med en sund glans.
Hvordan bruges det: Spray let på tørt hår indne du bruger krøllejern eller glattejern.

STYLE DRY SHAMPOO NO.11

STYLE Dry Shanmpoo . Det er noget, som jeg VIRKELIG har manglet. For selvom jeg elsker at vaske mit hår almindeligt i Keunes produkter, så er jeg overbevist om, at min hår indimellem har godt af en lille pause.  Dry Cleansing Complex renser uden rester i håret og har et UV-filter.

Tørshampoo’en giver øjeblikkeligt frisk og fyldigere hår, det skal blot rystes og sprayes  på hårrødderne på tørt hår i en afstand på 20 cm. Jeg er FAN!

Derudover har jeg testet shampoo, balsam, hårkur og små kreatin ampuller. De fire produkter er den grundlæggende pleje mit hår har brug for. Efter at have fået farvet mit hår ALT for mange gang var det bare blevet tørt som hø. Men efter at have vasket mit hår i produkterne fra Keune et par gange om ugen samt give det hårkur + kreatin ca. hver anden uge, så er det blevet virkelig sundt og friskt igen og super blødt.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Gode hårprodukter er et must – især når man som jeg ikke altid er lige sød ved mit hår.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne er drøje i brug.

Pris: GOD – Det kan godt betale sig at investere i lidt dyrere hårprodukter og disse er bestemt prisen værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen finger at sætte på kvaliteten. Det er ren luksus for håret.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Sackit BOOMit