Sengetøj (voksen) – Testfamilien
Fyrfadsstage

Sengetøj (voksen)

Vores tester Mie har sammen med manden testet voksensengetøj fra Manostiles.

Mie fortæller:

?Jeg har været så heldig at få lov til at teste noget lækket sengetøj af navnet “PURE NORDIC” fra Manostiles.”

image5-1

Der er tale om pastelfarvet sengetøj, som måler 140×200 cm. Manostiles? voksensengetøj er produceret efter de bedste standarder på markedet. Der er i designet taget hensyn til både det maskuline og det feminine. Farverne hilser de lyse tider velkomne, og giver soveværelset en skøn atmosfære.

Materiale: 100% økologisk bomuldssatin. Farve: Hvidt og med pastelgrøn design.Vask: 40 grader – separat vask første gang. Lukning: Lynlås. Pris 599 kr.

“Vi har været RIGTIG glade for det lækre sengetøj i bomuldssatin fra Manostiles. Det er simpelthen det blødeste sengetøj, vi til dato har ejet. Og så er det samtidig rigtig smukt at kigge på.?

 

image1-1

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – alle har brug for noget lækkert sengetøj. Man bruger jo faktisk en hel del timer af sit liv under en dyne.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – det er udført i 100% økologisk bomuldssatin og lukket med lynlås. Det er UTROLIG blødt og dejligt at sove i. Og efter et par ganges vask, ser det stadig ud som nyt.

PRIS: GOD – sengetøjet har en fornuftig pris – og prisen matcher helt sikkert den høje kvalitet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyrfadsstage