Smallrags – Testfamilien
Etly Klarborg - trolde

Smallrags

Vores tester Mie har sammen med sønnen Magnus på 3 år testet et sæt tøj af mærket Smallrags for webshoppen Smartkidz.dk

Om Smartkidz.dk

Hos Smartkidz.dk forhandles en masse førende børnetøjsmærker så som, Molo, Danefæ, Smallrags, Småfolk, Ej Sikke Lej og Lego Wear mv.

Alt tøjet på siden er i meget slidstærk kvalitet. Dette krav stiller Smartkidz.dk til alle deres leverandører.

Smallrags

?Magnus fik lov at teste et sæt af mærket Smallrags fra deres AW15 kollektion. Vi havde hørt meget om Smallrags og set det flere steder på de sociale medier ? men havde endnu selv haft det til at hænge i skabet. Derfor var vi rigtig glade for denne test og glædede os meget til at teste tøjet. Smallrags blev lanceret i 2014 og er en del af UTOFT Kids Group, som også står bag mærkerne: Fixoni, You kids og Enfant.

image2

Testsættet består af bluse, bukser og jakke:

Bluse

En flot navy lang ærmet bluse med Small Rags print. Knaplukning ved skulder i den ene side.

Valgte den navy farvede bluse med Small Rags printet på ? selvom vi nu også er ret vilde med de tegnede figurer. Den passer til de fleste andre bukser ? er især fed til et par jeans. Blusen har en god tykkelse ? hverken for tyk eller for tynd og er dejlig blød i kvaliteten.

IMG_0911 FullSizeRender

Bukser

Bukserne er i en flot grå vask med lommer foran og elastik i taljen samt bindebånd.

Bukserne er dejlig bløde og rigtig gode at tumle rundt i. Der er blevet leget godt og grundigt i de fine bukser ? som også har en lille detalje med mærket på numsen.

IMG_0927 IMG_0930

Jakke

En lækker blød overgangs jakke, med lynlås foran og lommer i siderne. Den er lidt længere bagtil og har rigtig mange fine detajler ? som fx lille mr. Rags i nakken (:

Synes, at det det en rigtig pæn og stilrig jakke. Den kan bruge som legejakke ? men også til pæn brug. Og Magnus er selv ret vild med den, hvilket jo kan være ret vigtigt, når man er 3-år og trods.?

image1 image3

Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD ? Tøj på kroppen er en nødvendighed i et land som Danmark. Smallrags er sluppet rigtig godt af sted med deres fine produkter.

Kvalitet: MEGET GOD ? Bluse og bukser i 100% bomuld ? må vaskes ved 40 grader. Jakke i 100% polyester ? må vaskes ved 40 grader. Bukserne er jo en ?forvasket? model ? så de skal se ud, som de gør. Vi har vasket tøjet 8-10 gange allerede og det ser stadig flot ud og bærer ikke præg af, at det har været vasket en del gange allerede. Jakken har vi kun vasket en enkelt gang, da det jo er en jakke og ikke behøver at blive vasket så tit.

Priser: MEGET GOD ? Blusen koster 179 kr., bukserne 199 kr. og jakken 299 kr. Det er priser hvor alle kan være med. Det er bestemt ikke sidste gang, at mine unger skal have tøj fra dette mærke. Har faktisk allerede købt en fint sæt til storesøster, da jeg generelt bare er ret tosset med den fine kollektion. Kan kun anbefale det til andre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Etly Klarborg - trolde