En Fant tøj – Testfamilien
Creative Cave

En Fant tøj

Vores tester Anette har sammen med sønnen Willas på 4 år testet bukser, bluse og skjorte fra En Fant for Kids-world.dk.

Anette fortæller:

“Allerede da jeg pakkede tøjet ud, kunne jeg mærke på bukserne og blusen, at det var superlækkert, rigtig dejligt og blødt materiale.

Billede nr. 1

Jeg kunne slet ikke vente med at få det på Willas, og pasformen var perfekt – Willas er en slank dreng, og derfor er det en nødvendighed, at bukserne (som her) kan strammes ind i taljen. Samtidig oplever jeg, at blusen er smallere i ærmerne end øvrige trøjer – den sidder flottere på Willas end andre trøjer. Willas bliver 5 år til april, og har alle delene i str. 110. Det passer fint nu, og der er plads at vokse i. Vi har haft tøjet til test i ca. 4 uger, og vasket det en del gange. Både farve og blødheden er lige så lækker, som da vi modtog det. Alle dele kan vaskes ved 40 grader.

Jeg er helt vild med designet. Det er superklassisk, og illustrationerne på blusen er simpelthen bare så fine. Der er mange fine detaljer på bukserne – både lommer og pyntelommer for og bag. Skjorten er bare så fin klassisk og rå på samme tid, alt efter hvordan den styles – eneste minus herhjemme er, at den skal stryges.

Tøjet passer til enhver lejlighed og kan fint mikses med det, man har i skabene. Willas er pæn i sættet til fest, men samtidig er tøjet behageligt at lege i, og han har haft både bukser og bluse på i børnehave flere gange.

Billede nr. 5

Jeg er vild med alle de muligheder, tre stykker nyt tøj giver – f.eks. én ny skjorte, men mange udtryk alt efter, hvad den sættes sammen med.

Billede nr. 6 Billede nr. 7

Jeg kommer helt klart til at købe bukser og bluse fra En Fant igen. Jeg kan på det varmeste anbefale det, og i særdeleshed til slanke børn som Willas. Det sidder meget bedre end andre mærker, vi har prøvet!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Helt i top! Vores børn skal jo have tøj på kroppen, og her er det ligeledes både lækkert og behageligt at have på.

Holdbarhed: MEGET GOD. Det holder sig superflot vask efter vask, og der er ingen tegn på slid trods det har været på flere gange i børnehaven.

Pris: GOD. Blusen koster 250,-, bukserne 350,- og skjorten 300,- Der er supermange muligheder med disse tre dele, og En Fant er et populært mærke, hvor der er gensalgsværdi efter brug.

Kvalitet: MEGET GOD. Man får uden tvivl kvalitet for pengene – lækre materialer og god holdbarhed!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Creative Cave