Crawls – Testfamilien
Petit by V - Sengetøj

Crawls

Vores tester Camilla har sammen med hendes datter Fleur testet et par bukser fra Crawls Copenhagen.

billede-1-crawls

Camilla fortæller ?Da Fleur blev omkring 6 måneder, introducerede jeg hende, for første gang til de smarte bukser med gummidutter fra Crawls Copenhagen. Jeg kendte ikke til mærket før vi fik tilbudt testen, så jeg måtte lige ind og læse lidt om firmaet inden vi sagde endeligt ja tak.
Herhjemme går vi meget op i hvilke produkter vi præsenterer Fleur for, før jeg blev gravid gik jeg ikke særlig meget op i økologi om ting var GOTS-certificerede eller var fri for phthalater og lignende. Efter jeg er blevet mor, er jeg dog blevet meget mere opmærksom på sådanne godkendelser og mærker.

billede-2-crawls

Crawls Copenhagen producerer GOTS certificeret tøj. Tøjet er 100% økologisk og de garanterer tilmed at produkterne er fri for kemikalier og at mønsteret på knæene er fri for phthalater (hormonforstyrrende stoffer). Derudover producerer de udelukkende bukser og sokker målrettet til børn som kravler ? eller er i gang med denne proces.

Det er vigtigt at vælge den rigtige pasform og størrelse på tøjet, for at det virker efter hensigten. Crawls bukserne er bløde i kvaliteten. Formen på bukserne er som en helt almindelig sweat-pant, altså lidt loose i det. På knæene finder man en stjerne med skridsikre gummidutter. Det er disse som sikre dit barn i at opnå den bedst mulige betingelse for at stå fast og give barnet mulighed for at bevæge kroppen korrekt uden at glide.

Fleur gravler ikke på alle 4 endnu, men er ofte oppe og stå og ?vugge? lidt på alle 4. Når hun har bukserne på fra Crawls Copenhagen, bliver hun stående, men har hun almindelige bukser på, så skrider hun ligeså stille ned på maven igen.

Bukserne går fint i vask og gummidutterne falder ikke af.

Herhjemme har bukserne været et kæmpe hit. Jeg går ind for babyprodukter som fremmer barnets vilkår for udvikling, hvilket jeg bestemt mener at disse kravlebukser fra Crawls Copenhagen gør. Man kan købe sig fattigt i babyudstyr, men disse bukser er der faktisk en ide i at bruge penge på, fremfor alt muligt andet man får købt i de første leveår.

Bukserne er gennemførte, både i dets design, materiale og funktionalitet. Bukserne giver barnet gode vilkår til at udforske kravle-universet på en helt naturlig måde.

Bukserne findes fra størrelse 74-84. De er en anelse små i det efter min mening ? men har ellers en god pasform.

Bukserne koster 249 kr, hvilket jeg synes er meget billigt, når man sammenligner med andre bukser og dens funktioner.

14139417_10155292662868298_361510766_o

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD ? Bukserne har ikke taget skade af hverken vask eller brug.

Kvalitet: MEGET GOD ? Super god kvalitet ? de er gennemførte.

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD

Pris: MEGET GOD ? Bukserne koster kun 249 kr, hvilket jeg synes er meget fair, og billigt i forhold til hvis man sammenligner med andre bukser og dens funktioner.

Næste indlæg

Petit by V - Sengetøj