Test af Dunlopillo barnevognsmadras – Testfamilien
Test af Dunlopillo Juniormadras

Test af Dunlopillo barnevognsmadras

Camilla har sammen med datteren Fleur testet en barnevognsmadras fra Dunlopillo.
18789165_10156328482493298_1301417288_oCamilla fortæller:

”Da vi ventede Fleur, brugte vi meget tid på at finde ud af hvilken type barnevogn vi ønskede til hende. Der var alverdens valgmuligheder – og forhandlerne vidste godt hvad de ville have for sådan en vogn. Vi bestemte os for en STORK barnevogn, da den matchede alle vores ønsker til en vogn – min største overraskelse kom dog, da ekspedienten rådede os til at tilkøbe en madras til vognen. Jeg var meget overrasket over, at der ikke som standard medfulgte en god barnevognsmadras til barnevognen – for mig hænger en god madras sammen med vognen – især til den pris man giver for en barnevogn. Nå, men da vi så skulle vælge madras – var der igen et ton af valgmuligheder.

Vi var dog ikke særlig meget i tvivl om hvilke krav vi stillede til madrassen. Den skulle være:

 • produceret af naturligt materiale
 • allergivenlig
 • åndbar
 • vaskbart betræk
 • blød og lækker i kvaliteten

Priserne varierede meget fra madras til madras – men vi valgte ikke ud fra pris – men ud fra de krav vi havde stillet. Ekspedienten rådede os til at vælge en Dunlopillo madras – da den kunne opfylde alle vores krav.

Vi kendte til Dunlopillo i forvejen, da vores egne madrasser derhjemme er af samme mærke.

Madrassen vi valgte er produceret af Dunlopillos naturlatex, som er af naturlige materialer. Den er derudover også Oeko-Tex®  certificeret. Min mand lider af allergi, så det var vigtigt for os, at madrassen var allergivenlig.

Vores topmadras i vores egen seng, er også af naturlatex. Så vi vidste at materialet var godt og åndbart. Naturlatex er selvventilerende og sikrer optimal sengeklima – både til sommer og vinter.

At betrækket kan tages af og vaskes – er vidst et must til alle småbørn. Der kan altid ske uheld – så det var et klart bonus at betrækket kunne tåle hele 60 grader.”
18788980_10156328499058298_234024575_o“Fordelen ved naturlatex er, at den former sig efter kroppen – og man ligger derfor i den rigtig godt.

Ekspedienten i butikken, fortalte os også, at materialet var med til at forebygge fladt baghoved på de små – men om den påstand er korrekt, ved jeg ikke. Vi har dog adrig haft problemer med, at Fleur har haft fladt baghoved – så det kan vi måske takke madrassen for

Fleur har sovet rigtig fint på madrassen – vi kan desværre ikke spørge hende hvad hun selv synes om madrassen, da hun stadig er for lille. Åndbarheden er god og vi oplever meget sjældent at hun har svedt og haft det for varmt i barnevognen.

Prisen for madrassen er 799 kroner. Det er mange penge, hvis man ikke er klar over, at der ikke medfølger en anvendelig madras i barnevognen – men omvendt er madrassen ikke et sted hvor vi havde lyst til at spare.”
18766999_10156328482478298_1207096260_o
18817549_10156328482483298_1445011813_oAlle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kritiker: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Holdbarhed: MEGET GOD – Madrassen har 15 års garanti – og jeg kan intet slid finde på min. Ej heller på vores egne madrasser fra samme mærke, som efterhånden er 5 år.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten på madrassen er i top. Den er ligeledes fleksibel og elastisk. På trods af flere vaske, kan man ikke se fnuller eller lignende på betrækket.

Pris: Fair – Madrassen koster 799 kroner. Sammenlignet med gode madrasser til børnesenge, synes jeg pris

   

9 kommentarer

 • Camilla Rasmussen

  Vi har købt en til vores barnevogn. Den er kun brugt i 3 ugers tid, men den virker super lækker. Ved vores 2 andre børn, havde vi en anden og billigere madras, og det er tydeligt at man virkelig får hvad man betaler for. Den er tykkere, og lækker at røre ved. Og så et plus at den er vaskbar, og åndbar. Vi har også meget allergi i familien, så det var et must at den var af allergivenlig materiale. Vores søn sover 2-3 timer 3 gange om dagen på den, så han har vist også godkendt den 😉 Så jeg vil til enhver tid anbefale den til andre! De har også en såååå lækker kørepose/voksipose. Et plus at den har velkrolukninger, da jeg altid roder rundt med alle de snore som fx. de orginale voksiposer har.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Heidi Olsen

  Her hænger pris og kvalitet bestemt sammen .
  Vi har madrassen i barnevogn og seng til vores søn Willads og skal helt klart også købe det til den kommende lillebror . Huden kan ånde og vores søn sover fantastisk på madrassen som former sig netop efter hans krop , der bedste til de bedste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Kvaliteten er helt bestemt I top, og dunlopillo lever op til garantien. Normalt anbefales det jo, at udskifte madrassen til næste barn, så den ikke er formet efter det forrige barn. Med en dunlopillo madras i sengen eller i barnevognen, vil jeg våge den påstand, at det slet ikke er nødvendigt. Vi har en gammel Odder barnevogn til dagplejebrug, med en dunlopillomadras i. Den har nu været brugt af 7 børn, uden det mindste tegn på slid. Der er ikke engang et mærke/tryk, hvor baby fx ligger med hovedet. Til sammenligning har vi i vores nye vogn en anden madras, som efter meget kort tids brug, allerede havde formet sig efter vores søn. Efter 2 lure I barnevognen var der en fordybning i madrassen der hvor hovedet ligger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Østergaard

  Det er en fantastisk madras, vi har den både til barnevogn og seng. Den former sig fint efter kroppen og er ikke varm. Synes prisen er fin for at barnet sover ekstra godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Vi har også valgt Dunlopillo til barnevognen hjemme hos os – et valg vi absolut ikke har fortrudt. Bare ved at pakke den ud, mærker man allerede kvaliteten i madrassen. Essentielt for os var, at madrassen nemt kunne vaskes og stadig beholde den bløde kvalitet – det er bestemt tilfældet. De bedste anbefalinger herfra også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindy

  Kvaliteten er i top og så er den generelt mega lækker. For sjældent en pige ind som har svedt. Og et ekstra bonus er at den kan holde til at blive vasket igen og igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Den var os den madras vi købte til den store da vi skulle købe barnevogn og blev ligeså overrasket over at det ikke fulgte med… Vi har os kun rosende ord at sige om det og vi købte en magen til da nr to kom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inga

  Super gode madrasser som også er rigtig gode til varme børn.. luftcirkulationen er i top og jeg har langt mindre problemer med svedigt barn efter luren efter skiftet til denne.. Anbefales herfra 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrina

  Vi har også brugt det mærke madrasser til vores to børn og de er bare gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Dunlopillo Juniormadras