Anmeldelse af LIVINK plakater og string lights – Testfamilien
Test af Air Plates glattejern fra REMINGTON med svævende plader

Anmeldelse af LIVINK plakater og string lights

7 af vores testere har alle fået lov at indrette sig med smukke plakater og stringlights fra LIVINK. 

Karina fortæller:
“Jeg har testet 2 produkter fra Livink.dk. Det var rigtig svært at vælge hvilken plakat det skulle være, for der er virkelig mange fine at vælge imellem”
Jeg har i et stykke tid været på udkig efter noget, der kunne hænge over børnenes legekøkken, som står i vores spisestue.
Det skulle gerne være noget der passer ind i legepmrådet, men stadig være noget, som vi voksne også kan holde ud at kigge på.
Derfor faldt valget på: Never grow up i str. A3, Jeg har efterfølgende bestilt plakaten ved siden af, som også kommer fra Livink.”

img_5738img_4969Stephanie tilføjer:

“Jeg har fået lov at indrette mig med en A3 plakat af navnet Photo Girl og en stringlight i farven dusty rose. Førstehåndsindtrykket af Livink, da pakken kom ind ad døren, var rigtig godt. Plakaten var rullet forsvarligt sammen i et rør og stringlight var pakket ind i fint silkepapir. Det er altid skønt når det er kælet lidt for detaljen, når man modtager en pakke”

billede-1billede-5Susan fortæller:
“Vi måtte selv ønske os en plakat og en lyskæde fra Livink. Eftersom Anemone skulle teste produkterne, valgte vi plakaten ”Coolest kid in town” – ja hvad ellers? Lyskæden blev en blanding af pastelfarver i grå, offwhite, lyserød og gul, så matcher den nemlig værelset.”

billede-2
billede-6Camilla fortæller:

“Også den fine stringlight blev jeg meget positiv over, den var i fin kvalitet og med pæne samlinger hele vejen rundt”
Har tidligere set modeller hvor dette bestemt ikke var tilfældet – så det var dejligt at se så fint et finish.
Samtidig giver den et rigtigt fint skær og er perfekt til de mørke timer og hyggeligt stunder.
Jeg har haft både plakat og string light rundt på forskellige placeringer i min stue og alle stederne er tingene kommet til sin ret.
Både ved vores grå væg over sofaen samt på de hvide vægge.
livink_3 livink_4Melike fortsætter:

Vi har før haft lyskæder med kugler men de er blevet ødelagt i løbet af ingen tid.

Så er der børn der piller ved dem ellers begynder kuglerne at ryge af o.l, men disse gør intet af det! Den er blevet flyttet rundt et par gange og er stadig som da vi fik den. Den giver et blødt og hyggeligt lys og så er den i en super fin grå som vi elsker herhjemme.

Plakaten er rigtig fin! Det er en A3 str. Med teksten: My room, my rules. Den tekst passer vidst ret godt til min store dreng herhjemme. Den er lavet af tykt papir og har en halv mat, halv blank overflade. Den virker til at være rigtig god kvalitet.

image2 image1Frederikke fortæller:

Jeg er vild med hvordan lyskuglerne kan skabe en hyggelig stemning især om aftenen. Plakaten i sort hvid har jeg sat i en træramme for at skabe en fin kontrast hertil. Begge produkter har jeg længe ønsket mig til Williams værelse i en længere periode, så det var helt fantastisk at få lov at teste disse produkter. Lyskæden satte jeg op lige ved siden af hans puslebord. Både for at skjule et grimt rør der går igennem rummet, men også fordi jeg ved, at han ville elske at ligge og kigge op på den. Jeg er vild med det enkle design begge produkter har, da det samtidig giver rigtig meget til rummet i form af lys og skæve/fede bogstaver.

billede3billede2
Christine fortsætter:

“Livink Stringlights kan bruges på mange forskellige måder. Jeg valgt at lægge den under vores TV. De små bolde giver det fineste afdæmpet lys”

Der fik den dog ikke lov at blive længe, for min datter på knap 4 år mente den skulle være på hendes værelse. Der hængte vi den ned fra hendes reol. Den tændes nu hver aften, når hun skal sove. LivinkString Lights har det fineste rolige våge lys, perfekt til at falde i søvn til.

Plakaten har jeg sat i en hvid ramme. Jeg kan godt lide at jeg selv kan flytte rundt på rammen, og sætte den forskellige steder i huset.

Plakaten har primært pyntet i vores stue. Jeg elsker lyse og hvide ting og her passer den meget enkelte lyse plakat rigtig godt ind.

img_1674img_1766-jpgAlle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Karina bedømmer testen således: 
Nytteværdi: GOD – rigtig fine produkter, som pynter fint i hjemmet.
Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – kvaliteten er i top.
Pris: GOD – String light koster 249 kr. Og plakaten koster også 249 kr. Det er rigtig fine priser.

Stephanie bedømmer testen således:
Nytteværdi: MEGET GOD – i næsten alle hjem skal der noget op på væggene. Vi ville i hvert fald meget nødig undvære noget på vores vægge.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – plakaten er i virkelig god kvalitet, det samme med stringlight, hvis ikke børnene lige får fingre i den.

Pris: MEGET GOD – produkterne har en rigtig god pris i forhold til kvaliteten. Her kan man sige at pris og kvalitet hænger sammen. Stringlight koster 249 kr og Photo Girl i A3 koster 349 kr. Jeg kan afsløre, ar hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet fra Livink bliver man ofte forkælet med tilbud og rabatter.

Susan bedømmer testen således:
Lege/nytteværdi: MIDDEL – disse produkter er jo ikke strengt nødvendige at have, men mere luksusprodukter. Til gengæld er de en fryd for øjet.

Holdbarhed: GOD – de har været holdbare i testperioden og jeg går ud fra at de bliver ved med at være det et godt stykke tid endnu. Dog er det dekorationsprodukter og ikke produkter små pilfingre skal lege med.

Pris: MEGET GOD – min bedømmelse af dette kriterie, hænger sammen med deres sociale ansvarlighed. Dette kan ikke undgås at afspejle sig en smule i priserne.

Kvalitet: GOD – kvaliteten på vores to produkter virker lækker og god.

Camilla bedømmer testen således:
Nytteværdi: MEGET GOD – Super fine produkter som absolut sætter det personlige præg på ens hjem.

Holdbarhed: MEGET GOD – Trods meget brug er der forsat samme fine lys fra vores string light og plakaten er som skrevet i god kraftig kvalitet.
Pris: MEGET GOD – Plakaten koster kr. 249,- for str. A3 og String Light koster kr. 249,-. Jeg synes det er fair priser for begge produkter set i forhold til kvaliteten.
Kvalitet: MEGET GOD – Med fare for at gentage mig selv, så er jeg utroligt tilfreds med kvaliteten af både plakat og string light.
Melike bedømmer testen således:
Nytteværdi: MEGET GOD – Produkterne passer godt ind i ethvert hjem og er så fine og holder godt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Super god kvalitet på begge produkter, holder uden tvivl længe.

Pris: MEGET GOD – Jeg synes man får hvad man har betalt for. Priserne er fine.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er som skrevet tidligere, super god ved begge produkter.

Frederikke bedømmer testen således:
Lege/nytteværdi: GOD – Der er ikke så stor mulighed for at lege med disse produkter, kun for moren 😉 Der er jo rig mulighed for at flytte rundt på begge to som det passer mig. Nytteværdien er herimod super. Jeg elsker at indrette og gøre rummet hyggeligt. Især fordi William snart skal ind og sove på sit eget værelse, så jeg nyder at kunne gøre det til et dejligt sted for ham at være.

Holdbarhed: MEGET GOD – Lige nu sidder lyskæden fast på røret med bred gennemsigtig tape. Måske det lige skal ændres, så det er mere sikkert i fremtiden. De kan holde til lidt af hvert. Også små tykke fingre, der gerne vil kradse og holde på dem hele tiden. Plakaten er en god tyk kvalitet, som jo er beskyttet af rammen.

Pris: MEGET GOD – Prisen er fin og er på et niveau, hvor alle kan være med. Jeg synes prisen er helt i orden, og ville gerne betale produkternes priser både til mig selv og som gaveidéer til venner og familie. Dermed også sagt på et budget som man selv kunne tillade sig at ønske i gave.

Kvalitet: MEGET GOD -Lidt det samme som med punktet om holdbarhed. Det er gode materialer, som umiddelbart synes at kunne holde til lidt af hvert.

Christine bedømmer testen således:
Nytteværdig: GOD – Livink String Lights har mange gode funktioner. Plakaten pynter fint.

Holdbarhed: MEGET GOD – God tykkelse på papiret, plakaten er trykt på. Boldene på String Lights  er også “hårde”, så de ikke bliver trykket skæve.

Pris: GOD – Hvis man f.eks. vil bruge Livink Stringlights som en natlampe på børneværelset, syntes jeg 250 kr. er yderst rimelig. Plakaten er måske lidt i den dyre ende, efter min mening.

Kvalitet: MEGET GOD – Lækker kvalitet!

2 kommentarer

  • Chili

    Jeg er SÅ fan af Livink og blev kun mere hooked på at plastre hjemmet til med plakater, af denne test 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi wayert

    Vi elsker livink herhjemme. Vi har endnu ingen plakater, men deres posters med søde tekster er vi vilde med og har dem selv flere steder i huset og forære i gave 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Air Plates glattejern fra REMINGTON med svævende plader